Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az idei év utolsó nagyszabású autós családi hétvégéjén Szuper Levente is ott lesz, aki jégkorongozó múltja miatt vitathatatlanul hazánk nagy büszkesége. A sportember természetesen vasárnap kipróbálja majd a nagyközönség előtt, hogy milyen a jobb1-ben átélni versenytempóban a drift autósportot, mely a keresztben csúszás művészete.

Szuper Levente drift drifting driftgp hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés gymkhana hairhungary

Levente a rendezvény egyik támogatója által, a HairHungary klinika vendégeként érkezik majd vasárnap a tököli reptérre. A klinika Magyarországon a világ legfejlettebb módszerével végez hajátültetési beavatkozásokat, melyen Szuper Levente is nemrégiben esett át. Joggal tehetnénk fel a kérdést, hogy mit keres egy egészségügyi szolgáltató egy ilyen autós rendezvényen? A válasz azonban logikus: a klinika számos sportág jeles képviselőjének nyújtott már segítséget a hajhullás és a kopaszodás megoldására. A koncentráció és a pörgős intenzív testmozgás ugyanis megnövekedett tesztoszteronnal jár miközben fő metabolitja kölcsönhatásba lép a hajhagymákkal is. A genetikai kopaszodásra hajlamos sportolóknál így nagyobb esély van korai hajhullásra. A Drift sportágban igazán fontos a versenyzők megfelelő önbizalma, a koncentráció és olykor az autós páros csatákban alkalmazott agresszió. Ezeket pedig mind-mind a tesztoszteron befolyásolja!

A hétvégi rendezvényen a Hell Energy Országos Drift Bajnokság szezonzáró futama mellett további két autós szakág, a Drag és a Gymkhana bajnokság is megtartja idei utolsó versenyét. Igazi közönségcsalogató hétvége vár ránk mivel mindezek mellett tucatnyi szórakozási lehetőséget és programot hoztak tető alá a szervezők. Nem csoda, hogy a kabrió autók nagy kedvelője Szuper Levente is elfogadta a HairHungary klinika meghívását.

Bővebben a HairHungary klinikáról: Rendezvényinformációk:
www.hairhungary.hu www.facebook.com/DriftGp.hu

A HairHungary klinika a sport elkötelezettje

0 Komment

A HairHungary klinika a pörgős intenzív sportágak elkötelezett híve, a magyarországi sikersportágak és azok jeles volt vagy aktív sportolóinak, valamint legújabban a technikai sportok támogatója. Hogy miért?

A megnövekedett tesztoszteron és adrenalin szint általános jellemző a sportolóknál, melyek a szervezet energia-háztartásáért is felelősek. Az aktív fizikai tevékenységek azonban hormonális változásokat idézhetnek elő mely az androgén kopaszodásra hajlamos férfiak és nők esetében előrehaladott hajhulláshoz vezethetnek.

Számos fiatal hazai és külföldi sportolón figyelhetjük meg ennek jeleit. Ez főként abból adódik, hogy a tesztoszteron fontos szerepet játszik a koncentrációban, funkciókat lát el izomzatunkban, miközben kölcsönhatásba lép a hajhagymákkal is. Mivel fő metabolitja a DHT felelős a hajhagymák gyengüléséért, érthető, hogy a genetikai kopaszodásra hajlamos sportolóknál nagyobb esély van korai hajhullásra.

hairhungary kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés szuper levente drift driftgp driftingA HairHungary klinika már több alkalommal segített az ilyen problémákkal küszködő sikeres hazai sportolókon. Legutóbb a világhírnévre is szert tett jégkorongozó Szuper Levente esett át hajátültetésen, mely ma az androgén jellegű kopaszodás egyetlen garantált megoldása. Levente köztudottan autófanatikus, így nem lenne meglepő, ha a klinika új kiszemelt támogatott sportrendezvényén is jelen lenne. Ez nem más, mint a technikai sportok egyik legnépszerűbb szakága a Drift sportág. Itt ugyanis igazán fontos a versenyzők megfelelő önbizalma, a koncentráció és olykor az agresszió. Ezeket pedig mind-mind a tesztoszteron befolyásolja! A következő versenyen várhatóan jelen lévő több ezer néző mellett tehát a HairHungary klinika is ott lesz szeptember 22-23-án a tököli repülőtéren.
 

Bővebben a HairHungary klinikáról: Rendezvényinformációk:
www.hairhungary.hu  www.facebook.com/DriftGp.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed