Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Őszi hajhullás

0 Komment

Az évszakok váltakozása jelentős befolyással bír szervezetünk működésére. Attól, hogy milyen időszak következik, függ a kedélyállapotunk is, a hangulatunk, és minden szervünk másként készül fel a melegebb és hidegebb hónapokra.

hajhullás hajátültetés hairhungary évszakok ősz szezonális hajhullásA hőmérsékletben történő változások mellett nagyon fontos megemlíteni a légnyomásban végbemenő változásokat is, melyekre szervezetünk különböző módokon reagál. A hirtelen fordulatok hatására kiszáradhat a bőrünk, sokan fejfájással küzdenek, és hajunk is nagyobb mennyiségben kezdhet hullani.

A szezonális hajhullás nem mindenki számára ismert tényező, van, aki észre sem veszi, hogy a megszokottnál több hajszála távozik, viszont előfordulhat olyan eset is, amikor nagymértékű hajhullást észlelünk. Az évszakok váltakozása miatt bekövetkező hajhullás mértéke egyénenként eltérő tehát, mégis jobban tesszük, ha odafigyelünk rá.

Az őszi hajhullásnak tulajdonképpen két fő oka lehet. Az egyik az, hogy ilyenkor mutatkoznak a nyáron „összegyűjtött” káros hatások, a hajhullás hajátültetés hairhungary évszakok ősz szezonális hajhullásmásik pedig, hogy ilyenkor az előző hónapokhoz képest már kevesebb vitaminforrással rendelkezünk. A nap sütésének hiánya, a hidegebb levegő, a zöldségek és gyümölcsök bevitelének lecsökkenése mindenképpen károsan befolyásolják egész szervezetünk működését, többek között a hajállományunkét is.

Amennyiben csak az évszakváltásnak betudható hajhullásban szenvedünk, az nem tarthat tovább, mint egy-másfél hónap. Ha mégis hosszabb lenne a hajhullás időszaka, és maradandóbb károkat okozna, mindenképpen fel kell keresnünk szakszerű segítséget, hiszen a hajhullás mögött rengeteg eltérő ok lapulhat.

A HairHungary Klinikánál egyéni konzultáció után személyre szabott gyógyírt nyújtanak a pácienseknek. Lehet, hogy a problémán segíthetnek különböző, klinikailag tesztelt készítmények is, de az is előfordulhat, hogy mezoterápiás kezelést kell alkalmazni, végső esetben pedig csak a biztos sikereket nyújtó hajátültetés jelentheti a megoldást problémánkra.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: www.hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed