Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ken Block-al randiztunk a hétvégén

0 Komment

Véget ért az idei Autó Motor és Tuning Show, ahol klinikánk a Gymkhana Országos Bajnokság nyitófutamának egyik kiemelt támogatója volt. Meglepetésünkre a sportág legnagyobb alakjával Ken Block-al is összehozott minket a sors.

A hazai Gymkhana bemutató Ken Blockot is lenyűgözte

A látványos autók, motorok kavalkádjában számunkra a Drifted.hu standja volt a legszebb, hiszen klinikánk kedvezményes ajánlattal jelentkezett a nagyközönség előtt. Az idei évben ugyanis az úgynevezett sikersportágak támogatása mellett az adrenalinban dús drift autósportot választottuk a technikai sportágak közül. Több mint háromezer kedvezményes ajánlószelvényt osztottak szét a gyönyörű hostess lányok, így a hajhullás, kopaszodás területén remélhetőleg sok ember számára tud a klinika segítséget nyújtani.

A hajátültetés mára már egy kiforrott fájdalommentes mikrosebészeti eljárás, ahol az orvosok a fej tarkótáján lévő donor területéről nyerik ki a hajszálakat egy speciális amerikai szabadalommal védett eszközzel. Az átültetett haj soha többé nem hullik ki, ugyanis genetikai tulajdonságukból fakadóan ellenállnak az úgynevezett DHT hormonnak, mely az adrogén allopécia, azaz az örökölt kopaszodás okozója.  Számos fiatal hazai és külföldi sportolón figyelhetjük meg a kopaszodás jeleit, ami főként abból adódik, hogy a tesztoszteron fontos szerepet játszik a szervezet energia-háztartásában, a koncentrációban, és ez mellett kölcsönhatásba lép a hajhagymákkal is. Mivel fő metabolitja a DHT felelős a hajhagymák gyengüléséért, így a sportolóknál nagyobb esély van korai hajhullásra.

A HairHungary klinika elkötelezett híve annak, hogy az ilyen problémákkal küszködő sportolókon segítsen. Már több sportág neves képviselője volt „vendége” a klinikának, a kezelések pedig egytől egyig sikeresen zárultak. Hétvégén a HairHungary klinika képviselője személyesen is találkozott Ken Block világhírű autóversenyzővel, de szerencséjére felmenőitől Ő nem örökölt kopaszodást előidéző hormonokat.

>Galéria az Autó Motor Tuning Show-ról<

Bővebben a kopaszodásról és kezelésekről:
HairHungary – a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu

Klinikánk az idei évben is nagy figyelmet szentel az adrenalinban gazdag sportágak iránt, így a magyar autósport egyik leglátogatottabb Drift szakágában már kiemelt támogatókká léptünk elő. Természetesen nem csak a versenyek szervezőinek nyújtunk segítséget, hanem az autósportért rajongó nézőknek is kedveskedünk kiemelt ajánlatokkal.

Mint minden évben idén is megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb Autó Motor és Tuning Showja a budapesti Hungexpo területén március 22-24 között. A rendezvény egyik legjobban várt programja egyértelműen a Gymkhana Országos Bajnokság nyitó futama, amely első alkalommal debütál zárt térben, azaz időjárástól függetlenül élvezhetik a nézők a lélegzetelállító vezetéstechnikai bemutatókat.

A HairHungary klinika a Drifted.hu kiállítói standján egyedi ajánlattal várja azokat a rajongókat, akik a hajhullás, kopaszodás problémájukra megoldást keresnek. Legyen szó a biztos megoldást nyújtó fájdalommentes hajátültetésről, vagy egyéb kezelési módszerekről, minden szolgáltatásból 20% árengedményt biztosítunk. Kiemelt ajánlatunk igénybevételére csupán egy brussúrát kell kérni a csinos hossteszektől, melyen a kedvezményes szelvény található.

A Drifted.hu szervezői az idei évben több nagyszabású rendezvénnyel jelentkeznek, saját önálló sorozatukban, így klinikánk egyedi kedvezményeivel és valódi értékeket képviselő partnereivel, pácienseivel is találkozhatunk a rendezvényeken.

További információ az AMTS rendezvényről: www.amts.hu
Drifted.hu - www.drifted.hu

Az idei év utolsó nagyszabású autós családi hétvégéjén Szuper Levente is ott lesz, aki jégkorongozó múltja miatt vitathatatlanul hazánk nagy büszkesége. A sportember természetesen vasárnap kipróbálja majd a nagyközönség előtt, hogy milyen a jobb1-ben átélni versenytempóban a drift autósportot, mely a keresztben csúszás művészete.

Szuper Levente drift drifting driftgp hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés gymkhana hairhungary

Levente a rendezvény egyik támogatója által, a HairHungary klinika vendégeként érkezik majd vasárnap a tököli reptérre. A klinika Magyarországon a világ legfejlettebb módszerével végez hajátültetési beavatkozásokat, melyen Szuper Levente is nemrégiben esett át. Joggal tehetnénk fel a kérdést, hogy mit keres egy egészségügyi szolgáltató egy ilyen autós rendezvényen? A válasz azonban logikus: a klinika számos sportág jeles képviselőjének nyújtott már segítséget a hajhullás és a kopaszodás megoldására. A koncentráció és a pörgős intenzív testmozgás ugyanis megnövekedett tesztoszteronnal jár miközben fő metabolitja kölcsönhatásba lép a hajhagymákkal is. A genetikai kopaszodásra hajlamos sportolóknál így nagyobb esély van korai hajhullásra. A Drift sportágban igazán fontos a versenyzők megfelelő önbizalma, a koncentráció és olykor az autós páros csatákban alkalmazott agresszió. Ezeket pedig mind-mind a tesztoszteron befolyásolja!

A hétvégi rendezvényen a Hell Energy Országos Drift Bajnokság szezonzáró futama mellett további két autós szakág, a Drag és a Gymkhana bajnokság is megtartja idei utolsó versenyét. Igazi közönségcsalogató hétvége vár ránk mivel mindezek mellett tucatnyi szórakozási lehetőséget és programot hoztak tető alá a szervezők. Nem csoda, hogy a kabrió autók nagy kedvelője Szuper Levente is elfogadta a HairHungary klinika meghívását.

Bővebben a HairHungary klinikáról: Rendezvényinformációk:
www.hairhungary.hu www.facebook.com/DriftGp.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed