Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahogy közeledik a nyár, még azok számára is eljön az idő a szőrtelenítésre, akik a téli, hideg hónapokban elrejtegették magukat a vastag nadrágok alá, és nem törődtek olyan sűrűn azzal, hogy megszabaduljanak szőrzetüktől. Van azonban olyan rész a testünkön, ahol inkább jól jönne, ha sűrűbb lenne a szőrzet és nem kevesebb.

Míg a szőrtelenítésnek rengeteg módja közül választhatjuk ki, hogy melyikkel szeretnénk élni – legyen szó a borotválásról, az epilálásról vagy éppen a gyantáról, és a sor itt még bőven nem érne véget -, addig a szemöldökünk dúsítására sajnos nincs ennyi lehetőségünk. Sőt, sok esetben a mindenféle praktika, amellyel szebbé szeretnénk varázsolni szemöldökünket, inkább csak árt, mint használ.

hajátültetés hajbeültetés hairhungary szemöldök beültetés szemöldök szőrzet szőrtelenítés gyanta epilálás borotválás

Létezik azonban egy olyan megoldás, melynek segítségével nem csak gyönyörű, hanem természetesen dús szemöldökünk is lehet. A hajbeültetési eljáráson alapuló szemöldök beültetés ugyanis saját szőrzetünkből – a tarkótáji hajszálainkból – gazdálkodva teremt szép, ívelt, dús szemöldököt. A precíz beültetésnek köszönhetően, melynek alapja az, hogy a saját szemöldökszőrzet növekedési irányával megegyezően helyezik be a szálakat, nagyon szép és természetes eredményt kaphatunk.

Míg a szőrtelenítésre rengeteg variációt alkalmazhatunk, addig a szemöldökünk dúsítására a legjobb, ha a fent leírt módszert kérjük segítségül. A végeredmény biztosan el fogja nyerni tetszésünket, és mivel a szemöldök beültetés végleges megoldást nyújt, így többé nem is kell félnünk attól, hogy valaha megint gondunk lenne vele.

Az első időszakban természetesen foglalkoznunk kell a beültetett szálakkal, hiszen a hajszálaknak meg szokniuk új helyüket. Először a hossznövekményük jelentősebb lesz a szemöldök szőrzetéhez képest, de egy év elteltével már alkalmazkodnak az új területhez, így csak annyi dolgunk lesz majd vele, mint egy átlagos szemöldökigazításkor.

Ahhoz, hogy megtudjuk, hozzávetőlegesen hány hajszál beültetésére lenne szükségünk a kívánt formához és vastagsághoz, illetve, hogy minden kérdésünkre választ kaphassunk, szükség van a beavatkozást megelőző konzultációra. Ezt a HairHungary Klinika - éppen úgy, ahogy hajbeültetés esetén is -, ingyenesen biztosítja az érdeklődők számára.

Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Szemöldök beültetés

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Tavaszi árzuhanás a HairHungary-nél

0 Komment

Rengetegen szeretnének változtatni külsejükön, és persze nagyon sok olyan részlet van, ami tényleg rajtunk múlik csak, hogyan is néz ki. De sajnos vannak olyan adottságok és változások, melyekre egyáltalán nem lehetünk hatással, csak akkor, ha segítséget kérünk hozzá. Viszont ilyenkor a legnagyobb akadály általában a pénz.

Az öröklött jellegű kopaszodás főként férfiakat érint, és közülük is sok esetben megfigyelhető, hogy már nagyon fiatal korban megindul ez a folyamat. Amennyiben tényleg a genetika áll a háttérben – mely a kopaszodás térnyerési formájáról is felismerhető -, sajnos nagyon nehéz dolgunk van, ha fel szeretnénk venni vele a harcot.

Korai szakaszban még lehet próbálkozni olyan termékekkel, melyek kifejezetten erre a problémára lettek kifejlesztve, illetve egyes hajkezelések, mint például a PRP-terápia nagy segítséget nyújthatnak abban, hogy a kopaszodás térnyerése lelassuljon, esetleg egy időre meg is álljon. Azonban egy idő után már ezek sem képesek tartani az iramot a haj gyérülésével.

hajhullás kopaszodás hairhungary hairhungary klinika hajátültetés hajbeültetés kedvezmény kedvezményprogram részletfizetés egészséghitel tavasz árzuhanás

Ilyenkor a hajátültetés az egyetlen olyan biztos és végleges megoldás, mely segíteni tud frizuránk megtartásában, sőt, az eddigi kopasz területeket is képes újra felvirágoztatni hajszálakkal. Azonban ez az eljárás nem az olcsó megoldások közé sorolható, éppen ezért nagyon sokan érzik úgy, hogy anyagilag nem tehetik meg, hogy ezt válasszák.

A HairHungary Klinika viszont most egészen május 31.-ig olyan kedvezménycsokorral várja a változtatni akarókat, mely egyrészt megfizethető, másrészt pedig könnyebben elérhetővé teszi a beavatkozást. A kedvezményben 0,6 €-ós hajszálárral kell számolnia mindenkinek attól függetlenül, hogy több vagy éppen kevesebb átültetésre váró hajszállal kell majd dolgozni. Ezen felül nagy segítség lehet még a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel lehetősége is.

Egy biztos, ha valaki változtatni szeretne, akkor most érdemes lépni, és kihasználni ezt az árzuhanást, hiszen nem csak frizuránk lesz újra a régi, hanem pénztárcánk sem fogja bánni. Az pedig biztos, hogy mi sem fogjuk megbánni, hiszen a végeredmény borítékolhatóan tetszeni fog nem csak nekünk, hanem a külvilágnak is.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Tavaszi kedvezményprogram

0 Komment

A HairHungary Klinika egy kihagyhatatlan, fantasztikus kedvezményprogrammal indítja meg a tavaszt, mely mindenki számára elérhetővé teszi a hajbeültetést. Így azok is könnyebben hozzák talán meg a döntést, akik már régóta szeretnének megoldást kopaszodásukra, csak eddig az anyagi oldala visszatartotta őket az egyetlen biztos megoldástól.

A hajbeültetés ugyanis tényleg az egyedüli, végleges orvoslása a genetika miatt elinduló hajvesztésnek, illetve az egyéb, maradandó kopaszságot maga után hagyó hajhullásnak. Az öröklött jellegű kopaszodás – mely talán a legnagyobb számban előforduló probléma frizuránk terén – rengeteg férfi életét keseríti meg, sok esetben már igencsak korán. A megoldás viszont akármennyire is kézenfekvő, sokan meghátrálnak az anyagi vonzatától.

hajhullás kopaszodás hairhungary klinika hajátültetés hajbeültetés kedvezmény áreső tavasz részletfizetés egészséghitel genetika

Mivel egy teljes mértékben precíz, kidolgozott technológiáról beszélünk, érthető, hogy az ára sem alacsony a hajátültetési eljárásnak. Viszont az, hogy elégedetlenek vagyunk saját külsőnkkel, és úgy érezzük, nem tudunk együtt élni az új kinézetünkkel, sokkal nagyobb súllyal nyomja rá a bélyegét egész életünkre, mint először gondoljuk. Így, ha őszinték vagyunk magunkhoz, bizony mindenképp megéri a beavatkozás mellett dönteni.

A HairHungary Klinika folyamatosan fennálló kedvezménye mellé – miszerint, ha valaki blogol saját történetéről, akkor 10%-os árcsökkenésben részesül – további segítséget nyújt most tavaszi ajánlatával. Egészen május 31.-ig egységesen 0,6€ / hajszál árban kínálja mindenki számára a beavatkozást, az átültetendő hajszálak számától teljesen függetlenül. Ez nem csak méltányos, de igazán emberbaráti ár, főleg, ha figyelembe vesszük a további könnyítéseket is. Mérlegelni lehet ugyanis továbbá a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel között is, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb feltételeket.

Ahhoz, hogy valaki részesülhessen a kedvezményben, nem kell mást tennie, mint legkésőbb május 31-ig konzultációs időpontot egyeztetnie koordinátorainknál, és hajátültetését szeptember 30-ig elvégeztetnie. Ne szalassza el ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, és éljen a kínált opciókkal, hogy frizurája újra olyan lehessen, amilyennek látni szeretné!

Tudjon meg többet a kedvezményről és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Női szőrproblémák

0 Komment

Valahogy mindig ott nő, ahol nem kéne, ott pedig nem, ahol kéne. A szőrproblémák mindenki életében fellelhetőek, beszéljünk akármelyik testrészről, és sajnos sokan nem is tudják, mitévők legyenek, hogyan tudnak küzdeni a fennálló helyzet ellen. Az még hagyján, ha szőrtelenítés szükséges, de mi van akkor, ha az ellentéte kéne?

A szőrtelenítésre ugyanis mindenkinek megvannak a saját maga által kitapasztalt szokásai. Akár epilálásról, akár gyantázásról, vagy éppen a borotva használatáról beszélünk, biztos, hogy mindenki tudja, számára melyik a legjobb. Amikor azonban éppen a szőr növekedésének hiánya áll fenn, pont olyan helyen, ahol nem kéne, akkor már kevesen tudják, hogy mitévők legyenek.

A hölgyek tekintetében az egyik legnagyobb rémálom a hajhullás. Hajunk gyérülése ugyanis alapjában képes megváltoztatni kinézetünket. Azonban nők esetében általában átmeneti hajhullásról beszélünk fiatalabb korban, mely a kiváltó okok orvoslásával megszüntethető. A probléma gyors megoldásában nagy segítség lehet a mezoterápia, illetve a PRP-kezelés is.

hajhullás átmeneti hajhullás női hajhullás hajritkulás kinézet smink szemöldök szemöldök beültetés szőrtelenítés hiányos szőrzet hajátültetés mezoterápia prp kezelés hairhungary

A másik szőrzethiány, ami hölgyek esetében szintén nagyon zavaró lehet, ha a szemöldökük szőrzetét kisebb-nagyobb hézagok tarkítják. Ez nagymértékben gátolhatja a sminkelést, és persze arcunk karakterisztikája is teljesen más egy hiányos szemöldökkel. Az erre használható praktikák többsége azonban még inkább ritkíthatják szemöldökünket, ezért ajánlatosabb más segítség után kutatni.

A szemöldök beültetés  - mely a hajátültetés módszerét követi - gyönyörű, dús és természetes szemöldököt eredményez ilyen esetekben. Nem csak csodás eredményt ad, hanem véglegesen oldja meg a hiányos szőrzet problémáját. Segítségével egész tekintetünk szebb és csábosabb lesz, szemeink gyönyörű keretet kapnak.

Legyen szó arról, hogy valakinek egyszerűen öröklés útján akad kivetnivalója szemöldökszőrzetével kapcsolatban, vagy arról, hogy valamikor elpuskázta, és túl gyakran, túlságosan vékonyra szedte saját szemöldökét, a szemöldök beültetés mindegyik gondra megoldást jelent. A szőrproblémánk pedig már csak a múlté lesz!

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

2016-os árak a HairHungary-nél

0 Komment

A HairHungary Klinika most egy olyan kihagyhatatlan kedvezményt kínál fel, ami mellett nem szabad csak úgy elmenni, a folyamatosan emelkedő árak világában. A 2017-es évben várhatóan 20-27%-al fognak emelkedni a szépészeti és plasztikai beavatkozások díjszabásai, a hajátültetés viszont 2016-os árakon elérhető még januárban.

Ahhoz, hogy valaki ebben a kedvezményben részesülhessen, nem kell mást tennie, mint jelentkeznie a HairHungary Klinika koordinátorainál, és műtéti időpontot foglalnia január 31.-ig, majd később egy nyilvános blogon keresztül beszámolnia az átéltekről. Az így kapott 20% kedvezmény mellett további könnyebbséget adhat a részletfizetési lehetőség, illetve hosszú lejáratú egészséghitellel is kombinálható az ajánlat.

A sokakat érintő, öröklött jellegű kopaszodás problémájára tudjuk, hogy nincs olyan megoldás, melyet saját magunk tudnánk eszközölni. A hajátültetés azonban nem csak segít hajkoronánk visszaállításában, hanem mindezt úgy teszi, hogy többé nem kell tartanunk a beültetett részek kopaszodásától. Mivel az átültetett hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni új helyükön, mint az eddigi donorterületükön, így nem fognak kihullani innen sem. Az eljárás ráadásul tökéletesen természetes eredményt ad, a gyógyulási idő után úgy fogunk kinézni, mintha sosem csapott volna meg a hajgyérülés komor és hideg szele minket.  

Ahhoz, hogy ez kivitelezhető legyen, természetesen professzionális eszközökre, és precíz, hozzáértő kivitelezésre van szükség. Éppen ezért nem tartozik az olcsó megoldások közé, ám, ha azt nézzük, hogy végleges eredményt ad, mindenképpen beláthatjuk, hogy megéri. Főként olyan kedvezményes konstrukciók mellett, melyet most januárban még bárki igényelhet. Érdemes tehát azonnal belevágni, és kiélvezni a kedvező feltételeket!

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a hajbeültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed