Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajátültetés során alkalmazott legfejlettebb eljárásmód, az úgynevezett SafeSystem-FUE módszer már nem csak Magyarországon érhető el. A német PureHair klinika szakrendelés ugyanis nemrég nyitotta meg kapuit a gyönyörű Rajna partján Kölnben, ahol magyar hajspecialista szakemberek segítenek az egyes műtétek során.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászat

A HairHungary testvérklinikájának is tekinthető a hatalmas Rheinbogen klinika részeként megnyílt szakrendelés. Gyönyörű környezetben lenyűgöző folyóparti helyen, kellemes légkörben várják a hajhullásban, kopaszodásban szenvedő pácienseket, hogy az egyéni tanácsadás után megfelelő kezelésben részesüljenek. A modern és kényelmes szolgáltatás mellett a magyar szakemberek segítségével teszik lehetővé, hogy az egyes kezelések, műtétek végrehajtása a legmagasabb technikai szinten történjen. A klinika épp ezért a magyar klinikához hasonlóan az Egyesült Államokban szabadalmaztatott eljárásmódot alkalmazza a hajátültetések során. Ehhez viszont a magyar szakemberek közreműködésére van szükség, mivel a HairHungary klinikán már több mint két éve alkalmazzák a SafeSystem-FUE hajátültetési beavatkozásokat.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászatA kooperációban természetesen nagy szerepet vállalt a HairHungary klinika, és büszke lehet arra, hogy a német precizitás minden feltételét biztosítani tudja, egy olyan hajátültetési beavatkozás lehetőségével, mellyel Németország is csatlakozni tudott a világ leghatékonyabb megoldásait kínáló, hajhullással, kopaszodással foglalkozó szakrendelései közé.

Nem titok persze az sem, hogy a Magyarországon élők abban a szerencsés helyzetben lehetnek, hogy bizony ugyanazt az eljárást, ugyanazon szakorvostól kaphatják meg idehaza töredékáron, mivel a magyar piac kénytelen igazodni a hazai gazdasághoz.

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary klinika
www.hairhungary.hu

Küszöbön egy új hajhullás elleni kúra

0 Komment

Újabb sajtóinformáció látott napvilágot a Pennsylvania Egyetemen dolgozó dr. George Cotsarelis-től aki korábban kutatásokkal alátámasztva kiderítette, hogy a kopaszodó egyének vérében az úgynevezett PGD2 fehérjeszint magasabb a kelleténél, ami gátolja egyben a hajnövekedést. A legfrissebb információk szerint már csak két évet kell várni arra, hogy megszülessen a megoldás.

A meglévő kutatási eredmények alapján megkezdődtek a tárgyalások a legnagyobb gyógyszergyárakkal, hogy a kezelésekhez megfelelő gyógyhatású készítményeket állítsanak elő, amely megoldás lehet a hajhullásban, kopaszodásban szenvedő férfiak és nők számára egyaránt. A PGD2 alapvetően a simaizomszövet összehúzódását és elernyedését szabályozza, így annak gátlószerét már most is alkalmazzák néhány asztma és allergia ellenes gyógyszerben. Ezek a készítmények kerülnek első körben nagyító alá, hiszen összetételükben valami hasonlóra lesz szükség.

Annak ellenére, hogy egyre jobban körvonalazódnak a tárgyalások, konkrét megállapodás még nem született, így a gyógyszer elkészülését is bizonytalanság övezi. Dr. Cotsarelis azonban bizakodó és két év múlva már saját kezében szeretné látni az elkészült csodaszert. A forradalmi gyógymódra tehát várni kell, azonban érdemes megemlítenünk, hogy már most is léteznek elérhető gyógykezelések, és készítmények, melyek rendkívül hatékonyak. Ezek alkalmazása előtt azonban mindenképpen hajspecialista szakorvoshoz érdemes fordulni, hiszen megfelelő kezelési tervet kizárólag az erre szakosodott klinikákon kaphatunk. Ne felejtsük el azt sem, hogy csupán a meglévő hajunkat lehet megerősíteni, illetve megelőzni azt, hogy idő előtt kihulljanak. Hajnövesztő szer továbbra sem létezik, hogy régi hajkoronánkat visszakapjuk az egyetlen megoldás még mindig a hajátültetés. Szerencsére ez a fajta beavatkozás a hazai HairHungary klinikán már a legfejlettebb, úgynevezett SafeSystem-FUE eljárással történik, melyet az Egyesült Államokban Dr. James Harris fejlesztett ki.

Akár hajhullás elleni kúráról, akár nagyobb volumenű beavatkozásról legyen szó, a HairHungary klinikát érdemes tehát felkeresnünk, ahol szakorvosok segítenek problémáink megoldásában.

További információk:
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed