Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajvisszaállítás területén a hazai HairHungary klinika több kiemelkedő eredménnyel büszkélkedhet, ráadásul egy amerikai szabadalom segítségével Európában egyedüli zászlóshajóként kezdte több éve a hajbeültetéseket.

Az úgynevezett SafeSystem eljárást a klinika hajbeültetési specialistái az amerikai HSC Colorado klinika innovációs partnereként sajátították el, mellyel erősebb potensebb, valamint 10-15%-kal nagyobb arányú beültetett hajnövekedést érhetnek el. Legutóbb a német PureHair testvérklinika tett látogatást hazánkban, ahol a magyar szakemberekkel együtt a műtétek folyamatát tudták felgyorsítani, valamint a hajbeültetéshez kifejlesztett új eszközöket is tesztelték.

hairhungary hajbeültetés hajátültetés esthetichungary purehair dr. vancsó péter arcfiatalítás

A SafeSystem, gyakorta FUE2-ként emlegetett hajátültetési eljárás során a donor területen lévő hajszálak kiemelése speciális tompa végű gépi eszközzel történik, nem úgy mint a hagyományos FUE módszer esetében, ahol egy körkést használnak. Dr. Christian Schmitz a PureHair klinika vezető szakorvosa, valamint Dr. Afshin Fatemi, Németországban a műtétek logisztikai és gyakorlati menetébe korábban már lefektették a németekre jellemző precizitást és minőségi követelményeket. A magyar klinikán megtartott szakmai konzultáció és az azt követő műtét során a munkafolyamatok további tökéletesítésével az orvosok gyorsabban tudták végezni a hajbeültetést, miközben az átültetett hajszálmennyiségen is javítani tudtak.

Az impozáns környezetben lévő budai magánklinikán a hajbeültetési eljárások mellett esztétikai és plasztikai beavatkozásokat is végeznek, így a német kollégáknak Dr. Vancsó Péter vezető főorvos is tudott újdonsággal szolgálni. A klinika az arcplasztika területén szerzett tapasztalatait, innovációs terveit ismertette, valamint a forradalmi új, úgynevezett finomszálas arcfiatalítást mutatta be a gyakorlatban.

hairhungary hajbeültetés hajátültetés esthetichungary purehair dr. vancsó péter arcfiatalítás

A eszmecserék és műtétek után nap végén lazításként pálinka formájában egy Hungarikumot, míg szórakozásként a Drift autósportot is megismerhették a német kollégák. Mindkettő hatalmas sikert aratott, így a szakmai fejlődés mellett tovább erősödött a triumvirátus jelszava, azaz: amerikai módszer, német precizitás, a magyar haj és esztétikai klinikán.

HairHungary - Hajbeültetés, hajátültetés

EstheticHungary - Esztétikai és szépészeti eljárások

Az örökölt hajhullás, kopaszodás elleni egyetlen garantált módszer a hajátültetés, mely szerte a világban egyre népszerűbb beavatkozás. Az Egyesült Államokban már több éve alkalmazzák Dr. James Harris forradalmi módszerét, melyet Európában a hazai HairHungary klinika orvosai vezettek be először.

A hajátültetés igen régi tudományág, azonban csak az ezredforduló elején vált kifinomult módszerré. Míg régen komolyabb plasztikai beavatkozásnak számított, marandó hegekkel, addigra mára, egy ambuláns beavatkozásnak számít, és helyi érzéstelenítéssel végzik a műtéteket. A pácienseknek csupán az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítő lehet kellemetlen, azt követően viszont semmilyen fájdalmat nem éreznek.

A hajátültetési eljárások során jelenleg három módszer áll rendelkezésre az orvosoknak. A kissé idejét múlt vágásos, csíkokban kimetszett hajszálak beültetését az úgynevezett strip eljárást szerencsére már csak nagyon kevesen alkalmazzák. Ezzel szemben a FUE technika során a hajszálakat már - follikuláris egységnek nevezett – 2-5 hajszálat tartalmazó csoportokban ültetik át a tarkótájról, melyek a hormonális hatásra teljesen érzéketlenek, tehát soha nem hullnak ki. A kiemelt graftokat – azaz a természetesen növekvő hajszálcsoportokat tartalmazó kicsiny szigeteket egy pengeéles körkéssel nyerik ki.

Ezen az eljáráson finomított Dr. James Harris, mely lényegében annyit takar, hogy a körkést eldobva, egy tompa végű speciális mini-fúróval emelik már ki a graftokat. Ezáltal szabad szemmel nem látható hegek maradhatnak csupán és a hajszálak sem igen tudnak sérülni a kinyerésük során. A SafeSystem-FUE névre hallgató módszer nem csak az Egyesült Államokban terjed futótűz szerűen, hanem Európában is.

A hajtranszplantációs beavatkozásokban élen járó magyar HairHungary klinika orvosai a német PureHair, valamint a szlovák Medi-Klinik rendeléseit segítik szakmai tapasztalatukkal, valamint az egyes műtétekben vállalnak fontos kulcsszerepet. Munkájuknak köszönhetően Németországban az új SafeSystem technika olyannyira népszerűvé vált, hogy már 7 nagyvárosban elérhető a páciensek számára. Mindenképpen örömteli hír, hogy egy ilyen tudományágban a magyar orvosok Európában ilyen fontos szerephez jutnak. A HairHungary klinika ezen a területen szerzett tapasztalatát pedig más országok fejlődésével párhuzamban tudja kamatoztatni, miközben idehaza az elért eredmények már önmagukért beszélnek.


Lisztes Krisztián hajátültetés előtt és után

További információk a HairHungary klinikáról és a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu

A hajátültetés során alkalmazott legfejlettebb eljárásmód, az úgynevezett SafeSystem-FUE módszer már nem csak Magyarországon érhető el. A német PureHair klinika szakrendelés ugyanis nemrég nyitotta meg kapuit a gyönyörű Rajna partján Kölnben, ahol magyar hajspecialista szakemberek segítenek az egyes műtétek során.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászat

A HairHungary testvérklinikájának is tekinthető a hatalmas Rheinbogen klinika részeként megnyílt szakrendelés. Gyönyörű környezetben lenyűgöző folyóparti helyen, kellemes légkörben várják a hajhullásban, kopaszodásban szenvedő pácienseket, hogy az egyéni tanácsadás után megfelelő kezelésben részesüljenek. A modern és kényelmes szolgáltatás mellett a magyar szakemberek segítségével teszik lehetővé, hogy az egyes kezelések, műtétek végrehajtása a legmagasabb technikai szinten történjen. A klinika épp ezért a magyar klinikához hasonlóan az Egyesült Államokban szabadalmaztatott eljárásmódot alkalmazza a hajátültetések során. Ehhez viszont a magyar szakemberek közreműködésére van szükség, mivel a HairHungary klinikán már több mint két éve alkalmazzák a SafeSystem-FUE hajátültetési beavatkozásokat.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászatA kooperációban természetesen nagy szerepet vállalt a HairHungary klinika, és büszke lehet arra, hogy a német precizitás minden feltételét biztosítani tudja, egy olyan hajátültetési beavatkozás lehetőségével, mellyel Németország is csatlakozni tudott a világ leghatékonyabb megoldásait kínáló, hajhullással, kopaszodással foglalkozó szakrendelései közé.

Nem titok persze az sem, hogy a Magyarországon élők abban a szerencsés helyzetben lehetnek, hogy bizony ugyanazt az eljárást, ugyanazon szakorvostól kaphatják meg idehaza töredékáron, mivel a magyar piac kénytelen igazodni a hazai gazdasághoz.

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary klinika
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed