Ahogy közeledik a nyár, még azok számára is eljön az idő a szőrtelenítésre, akik a téli, hideg hónapokban elrejtegették magukat a vastag nadrágok alá, és nem törődtek olyan sűrűn azzal, hogy megszabaduljanak szőrzetüktől. Van azonban olyan rész a testünkön, ahol inkább jól jönne, ha sűrűbb lenne a szőrzet és nem kevesebb.

Míg a szőrtelenítésnek rengeteg módja közül választhatjuk ki, hogy melyikkel szeretnénk élni – legyen szó a borotválásról, az epilálásról vagy éppen a gyantáról, és a sor itt még bőven nem érne véget -, addig a szemöldökünk dúsítására sajnos nincs ennyi lehetőségünk. Sőt, sok esetben a mindenféle praktika, amellyel szebbé szeretnénk varázsolni szemöldökünket, inkább csak árt, mint használ.

hajátültetés hajbeültetés hairhungary szemöldök beültetés szemöldök szőrzet szőrtelenítés gyanta epilálás borotválás

Létezik azonban egy olyan megoldás, melynek segítségével nem csak gyönyörű, hanem természetesen dús szemöldökünk is lehet. A hajbeültetési eljáráson alapuló szemöldök beültetés ugyanis saját szőrzetünkből – a tarkótáji hajszálainkból – gazdálkodva teremt szép, ívelt, dús szemöldököt. A precíz beültetésnek köszönhetően, melynek alapja az, hogy a saját szemöldökszőrzet növekedési irányával megegyezően helyezik be a szálakat, nagyon szép és természetes eredményt kaphatunk.

Míg a szőrtelenítésre rengeteg variációt alkalmazhatunk, addig a szemöldökünk dúsítására a legjobb, ha a fent leírt módszert kérjük segítségül. A végeredmény biztosan el fogja nyerni tetszésünket, és mivel a szemöldök beültetés végleges megoldást nyújt, így többé nem is kell félnünk attól, hogy valaha megint gondunk lenne vele.

Az első időszakban természetesen foglalkoznunk kell a beültetett szálakkal, hiszen a hajszálaknak meg szokniuk új helyüket. Először a hossznövekményük jelentősebb lesz a szemöldök szőrzetéhez képest, de egy év elteltével már alkalmazkodnak az új területhez, így csak annyi dolgunk lesz majd vele, mint egy átlagos szemöldökigazításkor.

Ahhoz, hogy megtudjuk, hozzávetőlegesen hány hajszál beültetésére lenne szükségünk a kívánt formához és vastagsághoz, illetve, hogy minden kérdésünkre választ kaphassunk, szükség van a beavatkozást megelőző konzultációra. Ezt a HairHungary Klinika - éppen úgy, ahogy hajbeültetés esetén is -, ingyenesen biztosítja az érdeklődők számára.

Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Szemöldök beültetés

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Női szőrproblémák

0 Komment

Valahogy mindig ott nő, ahol nem kéne, ott pedig nem, ahol kéne. A szőrproblémák mindenki életében fellelhetőek, beszéljünk akármelyik testrészről, és sajnos sokan nem is tudják, mitévők legyenek, hogyan tudnak küzdeni a fennálló helyzet ellen. Az még hagyján, ha szőrtelenítés szükséges, de mi van akkor, ha az ellentéte kéne?

A szőrtelenítésre ugyanis mindenkinek megvannak a saját maga által kitapasztalt szokásai. Akár epilálásról, akár gyantázásról, vagy éppen a borotva használatáról beszélünk, biztos, hogy mindenki tudja, számára melyik a legjobb. Amikor azonban éppen a szőr növekedésének hiánya áll fenn, pont olyan helyen, ahol nem kéne, akkor már kevesen tudják, hogy mitévők legyenek.

A hölgyek tekintetében az egyik legnagyobb rémálom a hajhullás. Hajunk gyérülése ugyanis alapjában képes megváltoztatni kinézetünket. Azonban nők esetében általában átmeneti hajhullásról beszélünk fiatalabb korban, mely a kiváltó okok orvoslásával megszüntethető. A probléma gyors megoldásában nagy segítség lehet a mezoterápia, illetve a PRP-kezelés is.

hajhullás átmeneti hajhullás női hajhullás hajritkulás kinézet smink szemöldök szemöldök beültetés szőrtelenítés hiányos szőrzet hajátültetés mezoterápia prp kezelés hairhungary

A másik szőrzethiány, ami hölgyek esetében szintén nagyon zavaró lehet, ha a szemöldökük szőrzetét kisebb-nagyobb hézagok tarkítják. Ez nagymértékben gátolhatja a sminkelést, és persze arcunk karakterisztikája is teljesen más egy hiányos szemöldökkel. Az erre használható praktikák többsége azonban még inkább ritkíthatják szemöldökünket, ezért ajánlatosabb más segítség után kutatni.

A szemöldök beültetés  - mely a hajátültetés módszerét követi - gyönyörű, dús és természetes szemöldököt eredményez ilyen esetekben. Nem csak csodás eredményt ad, hanem véglegesen oldja meg a hiányos szőrzet problémáját. Segítségével egész tekintetünk szebb és csábosabb lesz, szemeink gyönyörű keretet kapnak.

Legyen szó arról, hogy valakinek egyszerűen öröklés útján akad kivetnivalója szemöldökszőrzetével kapcsolatban, vagy arról, hogy valamikor elpuskázta, és túl gyakran, túlságosan vékonyra szedte saját szemöldökét, a szemöldök beültetés mindegyik gondra megoldást jelent. A szőrproblémánk pedig már csak a múlté lesz!

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Tévhit a borotváról

1 Komment

A kopaszságról, a haj növekedéséről és eleve a szőrzetünk viselkedéséről rengeteg tévhit terjeng, és ezek közül nagyon sokat hisznek el az emberek úgy, hogy szokásaikat változtatják meg miattuk. Az egyik legelfogadottabb téveszme a borotvával kapcsolatos, amit a mai napig sokan elhisznek és követnek.

Annak ellenére, hogy a tudományos vizsgálatok nem ezt igazolják, mégis rengetegen elhiszik, hogy a borotválástól gyorsabban nő, és erősebb lesz szőrzetünk. Emiatt rengetegen azokon a testrészeken, ahol nem kívánt a dús és erős szőrzet, inkább más szőrtelenítési eszközöket használnak. A kopaszsággal küzdők körében szintén elterjedt ez a téves kijelentés, így nagyon sokan közülük azzal próbálják meg visszavarázsolni frizurájukat, hogy teljesen leborotválják fejüket. De vajon meddig hisz valaki ilyesmiben, ha a várt eredmény nem jön el?

A borotválás ugyanis semmilyen hatással nincs a szőrzetünk növekedésére, textúrájára, vagy színére. Tehát nem lesz vastagabb a hajunk, és nem is fog gyorsabban nőni a szőrünk, ha borotvát használunk. De akkor mi az oka annak, hogy ezt mégis olyan nagyon sokan elhiszik?

A válasz nagyon egyszerű. Amikor borotválkozunk, a szőr újranövekedésekor borostaszerű lesz, ami először sűrűbbnek és durvább tapintásúnak, vagyis erősebbnek hat. Ez viszont semmi több, mint érzéki csalódás, mely hamar szertefoszlik, ha hagyjuk tovább nőni a haj- vagy szőrszálakat.

Ezért tehát ha valakinek olyan mértékű hajhullása van, mely kopaszságot eredményez, nem érdemes kipróbálnia ezt a sokak által javasolt „gyógymódot”, hiszen a teljes leborotválástól nem újul meg a haj, és nem is oldódik meg a probléma, ami a kopaszodást okozza. Inkább forduljunk szakértő segítséghez, tudjuk meg, mi áll a hajhullás hátterében, és ezek függvényében megismerhetjük azt a módszert, ami valódi megoldást jelenthet gondunkra. Ez lehet egy mezoterápiás kezelés, vagy klinikailag tesztelt készítmények alkalmazása. Olyan esetekben pedig, melyek hátterét megoldani nem lehet, a hajbeültetés jelentheti az egyetlen biztos és végleges megoldást régi frizuránk visszaszerzésében.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:
HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Örök elégedetlenek

0 Komment

Az ember folyamatosan a jóra és a szebbre törekszik, emellett nyugodtan kimondhatjuk, hogy örökké elégedetlen. Ez a tulajdonság azonban olyan fejlett és előrehaladott technikákat szült, melyek segítségünkre lehetnek, hogy a kívánt dolgokat elérjük. Nem csak az olyan technikai vívmányokról van szó, mint például a telefon vagy a repülőgép, melyekkel a távolság tulajdonképpen leküzdhető, hanem olyan fejlesztésekről is, melyek az ember kinézetére hatnak.

Ha tükörbe nézünk, mindig képesek vagyunk találni legalább egy részletet magunkon, ami épp nem tetszik. Emellett lehetnek olyan egészségügyi problémáink is, melyek hatásaként sajnos olyan változásokat tapasztalunk magunkon, ami nem meglepő, hogy megrémiszt minket.

A szőrzettel és frizurával akad a legtöbb elégedetlenkedni valónk. Ott, ahol nem akarjuk, sok van belőle, ahol pedig sokat szeretnénk, kevés. Emellett ha göndör a haj, az a baj, ha egyenes, akkor mindenképpen göndört szeretnénk. Még az a szerencse, hogy olyan világban élünk, ahol minden ilyen nyavalyánkra létezik megoldás.

A nők körében hangzatos téma például a szőrtelenítés, hiszen a mai világban már a nőiesség velejárója, hogy sima lábakkal, és egyéb szőrmentes testrésszel rendelkezzünk. Emiatt találták fel a különböző szőrtelenítő krémek és eszközök mellett a lézeres szőrtelenítést, mely a lézer fényének segítségével hővé alakul át, így jut a szőrtüszőbe, ahol elpusztítja az osztódó mátrixsejteket, ezzel meggátolva, hogy újabb szőrszál jöjjön létre.

Míg néhány testrészünkön örülünk a megoldásnak, hogy többé nem kell a szőrtelenítéssel bajlódni, a fejünkön igencsak azt szeretnénk, ha több hajszál lenne, és dús frizurával rendelkeznénk. Azonban az idő múlásával sajnos egyre inkább ritkábbá válik hajzatunk, de akár egy betegség hozta mellékhatás miatt is bekövetkezhet a hajhullás, és még számos más probléma okozhat a vártnál korábban is kopaszodást.

Erre segítség lehet az ok függvényében különböző készítmények használata, esetleg mezoterápiás kezelés, de előrehaladottabb esetekben csak a végleges megoldást jelentő hajátültetés hozhatja vissza a kívánt hajkoronát.

 

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A hajgyilkos krém

0 Komment

Azt mondják az Egyesült Államok a lehetőségek országa és sokszor megtalálhatjuk minden nyavalyánkra a megoldást. A médiából csak úgy özönlik a különféle hajnövesztő csodaszerek reklámja, de még nem találkozhattunk azzal a különleges krémmel, mely ellenkező kihatással lehet ránk, azaz a hajunk vagy szőrzetünk eltüntetésére lehet megoldás.

A Greek Island Labs terméke több mint egy éve jelent meg a piacon és a férfiak számára azt ígérték, hogy csupán háromhetente kell majd borotválkozni, míg a nők elfelejthetik végleg a lábszőrzetükkel vívott küzdelmeket. Mivel a cég még mindig működik, sőt egy rakás celeb szereplő is pózolt már a csodaszerrel, elképzelhető, hogy valamit tényleg kitaláltak és az organikus növényi olajok kavalkádja megoldás lehet a szőrzetünk elpusztítására.

A drága lézeres szőrtelenítés és az önkínzó epilátor alternatívája három hetes kezelés után a szőrnövekedésben 46%-os, hat hét után pedig 70%-os csökkenést ígér. A krém a hajtüszőket nyugalmi állapotba helyezi és minél hosszabb ideig használjuk a gyilkos kenceficét, annál jobban csökkenhet szőrzetünk. A tubus tartalma körülbelül két hónapra elegendő, persze ez a kezelendő felülettől is nagyban függ. Az ára hozzávetőlegesen 5500 Ft, ami azért nem olcsó főként akkor, ha belegondolunk, mennyibe kerül egy eldobható borotva.

Az hogy a klinikailag is tesztelt csodaszer milyen kihatással lehet hosszabb használat esetén még nem tudhatjuk, de egy biztos a hajunkra nem érdemes kenegetni, sőt egyenesen veszélyes lehet! A hajhagymák ugyanis sokkal érzékenyebben reagálhatnak, és akár végleg búcsút inthetünk tincseinknek. A piacon kapható drága hajnövesztő készítmények első sorban hajunk megerősítésére alkalmasak, vagy a fentiekben taglalt haj és szőrgyilkos krém ellenanyagaként lehet megoldás. A genetikai kopaszodásra nem létezik csodaszer és nem is érdemes próbálkozni vagy hinni a sokszor eltúlzott reklámokban! Ma az egyetlen és garantált módszer az androgén jellegű hajhullásra a hajátültetési beavatkozás, melynek zászlóshajói és az egyik leghíresebb specialistája az Egyesült Államokban található. Dr. James Harris a SafeSystem-FUE módszer feltalálója már több mint két éve működik együtt a HairHungary magyar klinikával. Aki tehát régi hajkoronáját szeretné viszontlátni nyugodtan felkeresheti a klinika orvosait, mivel a fájdalommentes eljárás garantált eredményeket ígér.

Bővebben a HairHungary klinikáról:
www.hairhungary.hu