Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajhullás cukorbetegség miatt

0 Komment

Sajnos a cukorbetegség ma már egy nagyon gyakori és egyre fiatalabb korban kezdődő probléma az emberek életében. Ennek a hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés cukorbetegség inzulin diéta hallászavarok fogszuvasodás életmódváltásbetegségnek a kialakulásához több ok is vezethet. Az 1-es típusú cukorbetegséget a hasnyálmirigy szigeteiben lévő inzulintermelő sejtek pusztulása okozza, melynek kezelése csak inzulinpótlással lehetséges. A 2-es típusú cukorbetegség oka a hasi zsírszövetek mennyiségi növekedése, mely inzulinrezisztenciát eredményez. Ebben az esetben az életmódváltással, erősebb diétával is sikereket érhetünk el, de emellett gyógyszeres kezeléssel is orvosolható. Ezen kívül olyan betegségek is állhatnak a háttérben, mint az alkoholizmus, vagy az epekő, melyek másodlagos cukorbetegséget okozhatnak, illetve beszélhetünk még a terhesség ideje alatt előforduló cukorbetegségről is.

hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés cukorbetegség inzulin diéta hallászavarok fogszuvasodás életmódváltásMinden esetben ennek a betegségnek olyan velejárói lehetnek, melyre nem is számítanánk, és épp emiatt fontos ezekre odafigyelni, hiszen akár jelezhetik is a problémát. Jelentkezhetnek anyagcsere zavarok, amikor annak ellenére, hogy a beteg sokat eszik, mégis lefogy. Szintén fontos odafigyelni a fokozott hallászavarokra is, illetve a fogszuvasodásra, foghullásra, mert ezek szintén lehetnek a betegség jelei.

Sajnos a hajhullás is beletartozik a cukorbetegségre hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés cukorbetegség inzulin diéta hallászavarok fogszuvasodás életmódváltásfigyelmeztető jelek közé. Ugyanis a betegség során a vérerek fala vastagabb lesz, emiatt az egész testben beszűkülnek az artériák, ezáltal a vér kevesebb oxigént szállít. Ez elvezethet a bőr és a hajhagymák rendellenes működéséhez. A bőr megvastagszik, a haj elveszíti fényességét és hullani kezd. Az ilyen fajta hajhullás nem foltokban fordul elő, hanem egy általános gyérülést vehetünk észre.

Ha bármilyen magas fokú hajvesztést érzékelünk magunkon, mindenképpen szakszerű segítséghez kell fordulnunk, hiszen ahogy a cukorbetegség jele is lehet, akár más problémára is utalhat. A kiváltó ok feltárása tehát elengedhetetlen, mely után kifejezetten személyre szabva lehet orvosolni a kopaszodás problémáját is. Segítségünkre lehetnek különböző mezoterápiás kezelések, de az is előfordulhat, hogy a biztos és végleges eredményt nyújtó hajátültetéssel kaphatjuk csak vissza régi frizuránkat.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed