Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Érdekes hajpakolás

0 Komment

Rengeteg olyan házi praktika létezik, mellyel hajunkat szebbé és fényesebbé tudjuk varázsolni. Most egy újfajta pakolás terjed a hölgyek körében, mely a száraz, töredezett hajat olyan mértékben „gyógyítja”, hogy már egyszeri alkalom után is látni fogjuk a különbséget. A legjobb benne az, hogy tényleg elkészíthető otthon.

Egy kevés olíva olajhoz adjunk jojobaolajat, majd ezt tincsenként kenjük fel a hajunkra, mintha hajat festenénk. Egyenletesen oszlassuk el, figyelve arra, hogy a hajtövekre és végekre is jusson egyaránt. Hajszárítóval fújjuk át a hajzatot, így kissé felmelegítve még jobban hat majd a csodaszerünk. Tekerjünk rá törölközőt, majd pihenjünk egyet. Kevésbé megviselt hajnál elég egy óra, viszont szárazabb, töredezettebb hajon legalább két órát hagyjuk a pakolást hatni. Ha elviseljük, akár egész éjszakára fent maradhat hajzatunkon, azonban ilyenkor érdemes még egy plusz törölközőt a párnánkra helyezni, hogy az ne legyen véletlenül sem olajos. A pakolást ezután mossuk le először almaecettel, majd egy hétköznapi hajmosást alkalmazva tisztítsuk meg frizuránkat.

Ettől az eljárástól hajunk puha, fényes és élettel teli lesz. A jojobaolaj jótékony hatását már az indiánok is felfedezték, gyógyszerként használták sebfertőtlenítésre, valamint a bőr különböző betegségeire és szintén felismerték, hogy a hajra is kitűnő hatással van. Azóta is ez a nemes olaj számít a legelviselhetőbb és leghatékonyabb természetes kozmetikumnak.

Hajunk ápolása nagyon fontos, és nem szabad megfeledkeznünk a mindennapokban róla. Ha nem teszünk semmit hajunk egészségéért, sajnos olyan problémákkal szembesülhetünk, melyek kellemetlenek és nehezen kezelhetőek. Ilyen például a haj zsírosodása vagy épp szárazsága, töredezettsége, korpásodása, illetve a fejbőr problémái, valamint a legnehezebben javítható állapot, a hajhullás, kopaszodás.

Utóbbiaknak rengeteg oka lehet, ezért minél előbb foglalkoznunk kell ezen a problémákkal. Lehetséges, hogy bajunkon segíthet egyes készítmények alkalmazása, de az is előfordulhat, hogy már csak a hajátültetés jöhet szóba régi frizuránk visszaszerzéséhez.

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

 

Otthoni praktikák

0 Komment

Uborkák a szemen, maszk az arcon és kencék a hajon, törölközővelotthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetés lefedve. Ha otthoni szépségápolásról beszélünk, általában mindenkinek ez a kép ugrik be, annak ellenére, hogy ezt a módszert annyian mégsem alkalmazzák.

Száraz a bőrünk, fakó, színtelen és töredezett a hajunk, de a rohanó világban sokszor csak annyit teszünk ezek ellen, hogy magunkra kenünk valami krémet és bízunk a samponok és balzsamok jótékony hatásaiban. Ám nem biztos, hogy ezzel el is érjük célunkat.

Nem is gondolná az ember, mennyi olyan hétköznapi dolog otthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetésvesz minket körül, melyek egytől egyig segítségünkre lehetnek abban, hogy kicsit jobb formába kerítsük külsőnket. A legtöbb ilyen „csodaszert” pedig a konyhában találjuk meg.

A tojásfehérjével összekevert kakukkfűtea például remek gyógyír a száraz hajra, melyet pakolásként kell alkalmazni, hajmosás előtt. Nem csak a haj szerkezetét állítja helyre, hanem selymessé is varázsolja frizuránkat. A hajvégek ápolása nagyon fontos, hiszen könnyen töredezetté válhatnak, erre a legjobb az olíva vagy a szőlőmagolajotthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetés használata. Nagy ásványi anyag tartalma miatt kitűnő megoldást jelenthet a mézből készült pakolás is, mely a haj szerkezete mellett a fejbőrünk állapotát is javítja. Nem kell megijedni, nyugodtan kísérletezzünk a különböző összetevőkkel!

Van azonban olyan probléma, amelyre ezek a házi praktikák sem jelenthetnek gyógyírt. Ha hajunk nem csak száraz és rossz állapotú, hanem súlyos mértékben hullani is kezd, akkor sajnos nagyobb gondok is állhatnak a háttérben. Ilyenkor jobb, ha nem kísérletezünk különböző módszerekkel, hanem egyből szakértő segítséghez fordulunk. Hajhullás előfordulhat genetikai, öröklött problémák miatt, de okozhatja a stressz, helytelen életmód, vagy több betegség jelenlétének együttes befolyása, és számos más hatás is.

A HairHungary Klinika személyre szabottan orvosolja a hajhullás és kopaszodás problémáját. A hajátültetési eljárás az a végső megoldás, mely biztos és végleges segítséget nyújt régi frizuránk visszaszerzésében.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed