Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajátültetés során alkalmazott legfejlettebb eljárásmód, az úgynevezett SafeSystem-FUE módszer már nem csak Magyarországon érhető el. A német PureHair klinika szakrendelés ugyanis nemrég nyitotta meg kapuit a gyönyörű Rajna partján Kölnben, ahol magyar hajspecialista szakemberek segítenek az egyes műtétek során.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászat

A HairHungary testvérklinikájának is tekinthető a hatalmas Rheinbogen klinika részeként megnyílt szakrendelés. Gyönyörű környezetben lenyűgöző folyóparti helyen, kellemes légkörben várják a hajhullásban, kopaszodásban szenvedő pácienseket, hogy az egyéni tanácsadás után megfelelő kezelésben részesüljenek. A modern és kényelmes szolgáltatás mellett a magyar szakemberek segítségével teszik lehetővé, hogy az egyes kezelések, műtétek végrehajtása a legmagasabb technikai szinten történjen. A klinika épp ezért a magyar klinikához hasonlóan az Egyesült Államokban szabadalmaztatott eljárásmódot alkalmazza a hajátültetések során. Ehhez viszont a magyar szakemberek közreműködésére van szükség, mivel a HairHungary klinikán már több mint két éve alkalmazzák a SafeSystem-FUE hajátültetési beavatkozásokat.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászatA kooperációban természetesen nagy szerepet vállalt a HairHungary klinika, és büszke lehet arra, hogy a német precizitás minden feltételét biztosítani tudja, egy olyan hajátültetési beavatkozás lehetőségével, mellyel Németország is csatlakozni tudott a világ leghatékonyabb megoldásait kínáló, hajhullással, kopaszodással foglalkozó szakrendelései közé.

Nem titok persze az sem, hogy a Magyarországon élők abban a szerencsés helyzetben lehetnek, hogy bizony ugyanazt az eljárást, ugyanazon szakorvostól kaphatják meg idehaza töredékáron, mivel a magyar piac kénytelen igazodni a hazai gazdasághoz.

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary klinika
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed