AJÁNLÓ
 
14:26
2012. 11. 02.
Négy héten át foglalkoztunk a hajbeültetés történetével, és most elérkeztünk a mai, teljesen...
A bejegyzés folyatódik
 
14:26
2012. 11. 02.
A hajhullás, kopaszodás problémája nem új keletű, gyakorlatilag egyidős a civilizációval. A...
A bejegyzés folyatódik
 
14:26
2012. 11. 02.
A hagyományokat megőrizve idén is megrendezésre kerül a Nemzetközi Hajplasztikai Társaság (ISHRS)...
A bejegyzés folyatódik
 
14:26
2012. 11. 02.
Egy új felmérés került napvilágra, melyben 1500 kopaszodó férfit kerestek meg. A közvélemény...
A bejegyzés folyatódik
 
14:26
2012. 11. 02.
25 évvel ezelőtt mutatták be a Die Hard első részét, talán akkoriban még a folytatás sem volt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajgyilkos krém

0 Komment

Azt mondják az Egyesült Államok a lehetőségek országa és sokszor megtalálhatjuk minden nyavalyánkra a megoldást. A médiából csak úgy özönlik a különféle hajnövesztő csodaszerek reklámja, de még nem találkozhattunk azzal a különleges krémmel, mely ellenkező kihatással lehet ránk, azaz a hajunk vagy szőrzetünk eltüntetésére lehet megoldás.

safesystem-fue2 james harris hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika szőrtelenítés epilátor hair reduceA Greek Island Labs terméke több mint egy éve jelent meg a piacon és a férfiak számára azt ígérték, hogy csupán háromhetente kell majd borotválkozni, míg a nők elfelejthetik végleg a lábszőrzetükkel vívott küzdelmeket. Mivel a cég még mindig működik, sőt egy rakás celeb szereplő is pózolt már a csodaszerrel, elképzelhető, hogy valamit tényleg kitaláltak és az organikus növényi olajok kavalkádja megoldás lehet a szőrzetünk elpusztítására.

A drága lézeres szőrtelenítés és az önkínzó epilátor alternatívája három hetes kezelés után a szőrnövekedésben 46%-os, hat hét után pedig 70%-os csökkenést ígér. A krém a hajtüszőket nyugalmi állapotba helyezi és minél hosszabb ideig használjuk a gyilkos kenceficét, annál jobban csökkenhet szőrzetünk. A tubus tartalma körülbelül két hónapra elegendő, persze ez a kezelendő felülettől is nagyban függ. Az ára hozzávetőlegesen 5500 Ft, ami azért nem olcsó főként akkor, ha belegondolunk, mennyibe kerül egy eldobható borotva.

Az hogy a klinikailag is tesztelt csodaszer milyen kihatással lehet hosszabb használat esetén még nem tudhatjuk, de egy biztos a hajunkra nem érdemes kenegetni, sőt egyenesen veszélyes lehet! A hajhagymák ugyanis sokkal érzékenyebben reagálhatnak, és akár végleg búcsút inthetünk tincseinknek. A piacon kapható drága hajnövesztő készítmények első sorban hajunk megerősítésére alkalmasak, vagy a fentiekben taglalt haj és szőrgyilkos krém ellenanyagaként lehet megoldás. A genetikai kopaszodásra nem létezik csodaszer és nem is érdemes próbálkozni vagy hinni a sokszor eltúlzott reklámokban! Ma az egyetlen és garantált módszer az androgén jellegű hajhullásra a hajátültetési beavatkozás, melynek zászlóshajói és az egyik leghíresebb specialistája az Egyesült Államokban található. Dr. James Harris a SafeSystem-FUE módszer feltalálója már több mint két éve működik együtt a HairHungary magyar klinikával. Aki tehát régi hajkoronáját szeretné viszontlátni nyugodtan felkeresheti a klinika orvosait, mivel a fájdalommentes eljárás garantált eredményeket ígér.

Bővebben a HairHungary klinikáról:
hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed