Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Óvatosan a csodatermékekkel!

0 Komment

Az internet fejlődésével egyre több reklám jut el az emberekhez, így sajnos nő az átverések száma is. Az online vásárlás fénykorát éli, ami viszont rengeteg buktatót rejteget magában. Persze vannak megbízható oldalak és termékek is, azonban nem árt, ha óvatosak és körültekintőek vagyunk.

Nem szabad bedőlni azoknak a csodatermékeknek, melyekkel csak az a céljuk az eladóknak, hogy minél több pénzt zsebelhessenek be, és egyáltalán nem törődnek azzal, hogy ezt a másik kárára teszik. A mai világban nagyon nehéz megkülönböztetni, hogy mi a valódi érték, és mi csak egy átverés.

hajhullás kopaszodás hajgyérülés genetika hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajkezelés megoldás termék online vásárlás átverés csodatermékek

A legborzasztóbb része ennek az, hogy általában mindig olyan témára, problémára alapozzák az ilyen átveréseket, mely egyrészt sokakat érint, másrészt pedig nehezen orvosolható. Vegyük példának a fogyást, mely rengeteg ember álma lenne, anélkül, hogy sok szenvedésen és lemondáson kelljen keresztül menniük. A különböző csodatablettáknak még mindig rengetegen bedőlnek, és elköltenek egy vagyont, persze a hatást hiába várják.

A hajhullás szintén egy olyan probléma, mely sokakat érint. Amennyiben genetikai eredetű kopaszodásról beszélünk, még inkább elkeserednek az emberek, hiszen ezt a fajta hajgyérülést maximum késleltetni lehet, illetve a kopasz foltok megoldására a hajátültetés nyújt megoldást. Azonban sokan tartanak a hajbeültetéstől, mert egyrészt drágának tartják, másrészt ki akarna bármilyen műtéti beavatkozáson átesni, ha egy spray vagy egy kenőcs is megoldhatná a problémát.

És éppen itt a baj. Ugyanis egy spray vagy egy kenőcs nem fogja megoldani a gondunkat, csak jó sok pénzt, energiát és időt fog elvenni tőlünk, hiábavaló reményekkel és várakozással karöltve. Természetesen léteznek olyan termékek, melyek valóban segítséget tudnak nyújtani a kopaszodás kezdeti szakaszaiban, hogy amíg lehet, féken tartsák a problémát.

De hogy ismerjük fel, hogy valami átverés? Ha csak pár apróságra odafigyelünk, már biztosabbak lehetünk a dolgunkban. Nézzük meg a termékek összetevőjét, illetve, hogy van-e bármilyen orvosi háttere, klinikailag tesztelték-e stb. Másrészt nem árt, ha fel tudjuk venni valamilyen magyar vevőszolgálattal a kapcsolatot. Harmadrészt pedig az sem mindegy, hogy milyen ajánlásokat kap egy termék, és kitől.

Fontos tehát, hogy körültekintőek legyünk, mielőtt bedőlünk bármilyen szép köntösbe bújtatott csodaterméknek, és inkább válasszuk a biztos háttérrel rendelkező megoldásokat. A HairHungary Klinika mind termékek, mind kezelések terén személyre szabott segítséget tud kínálni.   

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Kakaós segítség

0 Komment

Előző cikkünkben arról beszéltünk, hogy a mostani divat szerinti frizurák mennyire képesek megtörni a hajszálakat, és könnyen lesz miattuk száraz, élettelen a hajzatunk. Most megismerhetünk egy olyan, házilag elkészítehtő hajpakolást, mely pontosan erre a problémára jelenthet segítséget.

Azt említettük is, hogy a hajformázók és színezők használata között muszáj beiktatnunk egy-egy pihenő napot hajunk szempontjából, és ilyenkor azzal tesszük a legjobbat frizuránknak, ha valamilyen formában több ápolást nyújtunk neki. A következő hajpakolás kifejezetten ebben lehet segítségünkre.

Talán nyugodtan kiejelenthetjük, hogy pakolásunk két összetevője szinte mindenki konyhájában fellelhető. Nem kell ugyanis más hozzá, csak egy pohár yoghurt, és két evőkanálnyi kakaó. Utóbbi természetesen nem az instant, édesített változat, hanem valódi kakaópor kell, hogy legyen.

Keverjük össze ezt a két összetevőt, majd kenjük fel hajzatunkra, főleg azokra a részekre, ahol szárazabb és töredezett. A joghurt ugyanis segít a hajszálak hidratálásában, a kakaó pedig amiatt, mert a benne található vitaminokat – magnézium, vas és jód – képes hajszálainkba építeni, elindítja hajzatunk saját regenerálódását. Ezzel egy természetes fényt ad hajunknak, és frizuránk újra egészségesebb lesz.

Persze ez a módszer, mint az összes pakolás, csak akkor hatásos, ha a hajzat még javítható állapotban van, és nem hanyagoltuk el túl sokáig. Amennyiben már hosszú ideje, tartós romlásról van szó, akkor ne várjunk csodát ettől sem. Hajunk állapota ugyanis rengeteg más bajra is utalhat, és ha nem vesszük észre, hogy nagyobb a gond, akkor fruzuránkban is visszafordíthatatlan károk keletkezhetnek.

Átmeneti hajhullást okozhat péládul az egyszerű elhanyagoltság is, illetve a túl sok hajformázás, ápolás nélkül, de sajnos állhat a háttérben más egészságügyi gond is. Ilyen esetekben egyes kezelések segíthetnek hajzatunk regenerálódásának felgyorsításábán, azonban, ha genetikai ok áll a háttérben, vagy maradandó kopasz foltokokkal küzdünk, akkor a hajátültetés jelenthet biztos megoldást.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Dögös szemöldök

0 Komment

Bár sokáig az volt a divat, hogy minden hölgy olyan vékonyra szedte szemöldökét, amennyire csak lehetséges volt, illetve sajnálatos módon a csak tetovált szemöldök is teret nyert egy időre, ma ismét a vastagabb, dús, formás szemöldök van terítéken, és valljuk be, ez a természetesség a legdögösebb ezen a téren.

Sajnos azonban sokan vannak, akiknek valamilyen oknál fogva – ez lehet genetika is, vagy egyszerűen a korai öregedés jele, és persze a fent említett divatok túlzott követése – gyérebb és silányabb ez a szőrzetük, és bármit tesznek vele, sajnos nem lesz szebb a végeredmény. Szemceruzával ugyanis egyszerűen nem vagyunk képesek olyan szemöldököt rajzolni, mely természetesnek hatna, ráadásul nagyon ügyesnek kell lennünk ahhoz, hogy egyáltalán valahogy kinézzen még akkor is, ha ezt a kifejezetten erre való kis fésű segítségével próbáljuk meg. Ha pedig tetováltatni járunk a dúsabb kinézetért, sajnos az azt eredményezi, hogy idővel még inkább ritkulni fog szemöldökünk szőrzete.

Éppen ezért érdemes megfontolnunk a szemöldök beültetést, mely nem csak vastagabb és formásabb szemöldököt eredményez, hanem mindezt úgy teszi, hogy a lehető legtermészetesebbnek hasson. Nem is lehetne más, hiszen az eljárás során saját, tarkótáji hajzatunkból ültetnek át hajszálakat, gondosan ügyelve arra, hogy tartsák a szemöldökszőrök irányát.

A beavatkozás után természetesen szükséges lesz majd a szemöldökünk folyamatos karbantartására, hiszen a beültetett szálak növekedése valamennyire eltér a szemöldök szőrzet növekedésétől. De valljuk be, épp, mint ahogyan a formázás miatt kiszedjük az egyes, rossz helyre nőtt szálakat, az sem jelent több időt és elfoglaltságot, hogy az új, beültetett szemöldökünket vágjuk, igazítsuk. Sőt, egy idő elteltével, mivel a beültetett szálak alkalmazkodni fognak jelenlegi helyükhöz, már egyre kevésbé kell erre figyelni.

A végeredmény pedig mindenki számára tetszetős lesz, akár magunkról, akár a külvilágról beszélünk. Arcunk visszakapja igazi karakterét, személyes báját, hiszen a szemöldök az egyik legmeghatározóbb része. Emellett pedig új szemöldökünk nem csak dögös lesz, hanem természetes is. A HairHungary Klinika személyes konzultációra várja mindazokat, akik ilyen szemöldökök boldog tulajdonosai szeretnének lenni. 

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

+36 70 512 2296
+36 30 883 6103

Sárgarépát a hajnak!

0 Komment

Mindenki ismeri azt a gyerekeknek kitalált mondást, mely miatt igazán sokan képesek voltunk megenni a sárgarépát annak ellenére, hogy annyira nem szerettük. Ugyan ma már rájöttünk, hogy fütyülni még mindig nem tudunk rendesen tőle, de a répa egy olyan tápértékkel bíró zöldség, melyet finoman is el lehet készíteni, és fogyasztása rendkívül jótékony.

Ehetjük nyersen, de főzve is nagyon jó, a legtöbb levesnek szinte elengedhetetlen összetevője, illetve használhatjuk szószok, pürék sűrűsítésére is. Szervezetünk hálás lesz érte, ha felvisszük étlapunkra minél többször valamilyen formában. A sárgarépa dúskál béta-karotinban, emellett A-vitamin tartalma is magas, illetve ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz. Rendkívül jó hatással van fogyasztása a szemünkre, az immunrendszerünkre, a fogak egészségére, emésztőrendszerünkre, bőrünkre és hajzatunk állapotára is.

Ha sok répát eszünk, azzal segítjük a haj erősödését, frizuránk fényesebb lesz és biztosítjuk a hajhagymák megfelelő működését, fejbőrünk egészséges állapotát. Azt viszont kevesen tudják, hogy nem csak fogyasztásával, hanem külső alkalmazásával is csodákat tehet hajzatunkkal.

Rengeteg olyan kozmetikai és hajápolási terméket kaphatunk, melyek sárgarépa kivonatot tartalmaznak, de saját magunk is készíthetünk otthoni pakolást répából. Többféle összetevővel lehet vegyíteni, attól függően, kinek milyen gondjai vannak hajával. Tehetünk például egy összeturmixolt répához kókuszolajat. Ez abban az esetben jó, ha száraz, töredezett vagy korpás a hajzatunk. Vörös hajúaknak ajánlott a lereszelt sárgarépához áfonyát és mézet adni. Nem csak regenerálja és hidratálja a hajzatot ez a kence, hanem gyönyörű fényt és élettel telibb színeket is varázsol. De akár alkalmazhatjuk magában is a pépesített sárgarépát pakolásként, mindenképpen segíteni fog frizuránk vitamindús ápolásában.

Most, hogy jön a tavasz, még inkább figyelnünk kell arra, hogy kívül belül elegendő vitaminhoz juttassuk szervezetünket. Hiszen másképp lehetséges, hogy szembe kell néznünk olyan kellemetlenségekkel, mint például a tavaszi hajhullás. Ez persze helyrehozható folyamat, nem kell megijedni, de jobb megelőzni azokat a problémákat, melyekért felelősek lehetünk.

Sajnos vannak olyan esetek azonban, amikor mi magunk hiába teszünk bármit hajunk egészségéért, az mégis hullani kezd. E mögött rengeteg ok állhat, akár öröklött kopaszodás is lehet a baj, ezért ki kell vizsgáltatni, mi okozza a folyamatot. A genetikára nincs gyógyír, csak egyetlen megoldás létezik ilyenkor, a hajátültetés.

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Tavaszi hajfáradtság

0 Komment

Akármennyire is furcsán hangzik, bizony nem csak tavaszi fáradtság létezik, hanem ezzel együtt hajzatunkat tekintve is jelentkezhet egyfajta kimerültség. Ahhoz, hogy ez ne okozzon problémákat, inkább elébe kell mennünk ennek az állapotnak, és úgy kell felkészítenünk frizuránkat az évszakváltásra, hogy ne járjon sok negatívummal.

A hónapok óta tartó hideg megviseli hajszálainkat, nem beszélve a folyamatos hideg-meleg ingadozásról, melyet a fűtött helyiségekkel okozunk. Ezt tetőzi még az is, hogy a természetes vitaminokból lassan már kiürül szervezetünk, alig várva, hogy végre meginduljon a szezon, mely ismét táplál minket mindenféle jótékony vitaminnal.

Hajzatunk is megsínyli tehát az elmúlt időszak hiányosságait, éppen ezért jobban tesszük, ha kielőzzük azt, hogy a tavasszal járó, változó hatások képesek legyenek megrongálni frizuránk állapotát. A legjobb módszer, ha magasabb hangsúlyt fektetünk az ápolásra, és a sampon mellett használunk tápláló pakolásokat is. Nagyon sok otthon elkészíthető kence létezik, melyeket kifejezetten tavaszra állítottak össze. Ezen kívül bővítik a lehetőségek számát a különböző hajöblítők, hajápoló tejek, kifésülést segítő spray-k és igényeink szerinti olajakat tartalmazó hajápolók is.

Amennyiben viszont nem megfelelő vagy elegendő a haj táplálására fordított figyelem, sajnos jelentkezhet a sokakat érintő, tavaszi hajhullás. Ez egy nagyon kellemetlen folyamat, azonban nem kell nagyon megijednünk tőle, hiszen egyébként természetes, csak persze megelőzhető. A tavaszi hajhullás átmeneti állapot, viszont nagyon meg tudja keseríteni az ember életét. Az pedig, hogy hajzatunk ismét a régi állapotába kerüljön, sokkal nagyobb erőfeszítésbe kerül, mint megelőzni az egész problémát.

Nem szabad összetévesztenünk azonban a tavaszi hajhullással azt a fajta hajgyérülést, melynek nagyobb gondok állnak a hátterében. Ha nem múlik el hamar az évszaknak betudható hajhullás, akkor más lehet a baj. Lehet szó hormonális problémáról, betegségről vagy épp a genetikáról, és még sorolhatnánk. Ilyen esetekben nem elég az otthoni ápolás, hanem muszáj szakember segítségét kérünk. Az öröklött jellegű kopaszodást például nem tudja megoldani semmi véglegesen, csak a hajátültetés.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed