OLVASTAD MÁR?
 
Az alvás és a haj
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja egészségünket, szervezetünk működését és persze kinézetünket is. Ahhoz, hogy minden rendben legyen, nem csak megfelelő táplálkozásra, hanem többek között bizony...
 
3D hajdiagnosztika
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat kell megtennünk még. A teljes körű kivizsgálás elengedhetetlen, hiszen csak ez alapján lehet felmérni, hogy egyáltalán a hajátültetés-e a megfelelő segítség számunkra,...
 
Minden karakter mást kíván
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert filmsorozatok szereplőit láthatjuk olyan képpárokban, melyek azt a kérdést boncolgatják, mi lett volna, ha az adott szerepet más kapja meg. Köztük van a „Totál szívás”...

Óvatosan a csodatermékekkel!

0 Komment

Az internet fejlődésével egyre több reklám jut el az emberekhez, így sajnos nő az átverések száma is. Az online vásárlás fénykorát éli, ami viszont rengeteg buktatót rejteget magában. Persze vannak megbízható oldalak és termékek is, azonban nem árt, ha óvatosak és körültekintőek vagyunk.

Nem szabad bedőlni azoknak a csodatermékeknek, melyekkel csak az a céljuk az eladóknak, hogy minél több pénzt zsebelhessenek be, és egyáltalán nem törődnek azzal, hogy ezt a másik kárára teszik. A mai világban nagyon nehéz megkülönböztetni, hogy mi a valódi érték, és mi csak egy átverés.

hajhullás kopaszodás hajgyérülés genetika hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajkezelés megoldás termék online vásárlás átverés csodatermékek

A legborzasztóbb része ennek az, hogy általában mindig olyan témára, problémára alapozzák az ilyen átveréseket, mely egyrészt sokakat érint, másrészt pedig nehezen orvosolható. Vegyük példának a fogyást, mely rengeteg ember álma lenne, anélkül, hogy sok szenvedésen és lemondáson kelljen keresztül menniük. A különböző csodatablettáknak még mindig rengetegen bedőlnek, és elköltenek egy vagyont, persze a hatást hiába várják.

A hajhullás szintén egy olyan probléma, mely sokakat érint. Amennyiben genetikai eredetű kopaszodásról beszélünk, még inkább elkeserednek az emberek, hiszen ezt a fajta hajgyérülést maximum késleltetni lehet, illetve a kopasz foltok megoldására a hajátültetés nyújt megoldást. Azonban sokan tartanak a hajbeültetéstől, mert egyrészt drágának tartják, másrészt ki akarna bármilyen műtéti beavatkozáson átesni, ha egy spray vagy egy kenőcs is megoldhatná a problémát.

És éppen itt a baj. Ugyanis egy spray vagy egy kenőcs nem fogja megoldani a gondunkat, csak jó sok pénzt, energiát és időt fog elvenni tőlünk, hiábavaló reményekkel és várakozással karöltve. Természetesen léteznek olyan termékek, melyek valóban segítséget tudnak nyújtani a kopaszodás kezdeti szakaszaiban, hogy amíg lehet, féken tartsák a problémát.

De hogy ismerjük fel, hogy valami átverés? Ha csak pár apróságra odafigyelünk, már biztosabbak lehetünk a dolgunkban. Nézzük meg a termékek összetevőjét, illetve, hogy van-e bármilyen orvosi háttere, klinikailag tesztelték-e stb. Másrészt nem árt, ha fel tudjuk venni valamilyen magyar vevőszolgálattal a kapcsolatot. Harmadrészt pedig az sem mindegy, hogy milyen ajánlásokat kap egy termék, és kitől.

Fontos tehát, hogy körültekintőek legyünk, mielőtt bedőlünk bármilyen szép köntösbe bújtatott csodaterméknek, és inkább válasszuk a biztos háttérrel rendelkező megoldásokat. A HairHungary Klinika mind termékek, mind kezelések terén személyre szabott segítséget tud kínálni.   

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport