Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahogy közeledik a nyár, még azok számára is eljön az idő a szőrtelenítésre, akik a téli, hideg hónapokban elrejtegették magukat a vastag nadrágok alá, és nem törődtek olyan sűrűn azzal, hogy megszabaduljanak szőrzetüktől. Van azonban olyan rész a testünkön, ahol inkább jól jönne, ha sűrűbb lenne a szőrzet és nem kevesebb.

Míg a szőrtelenítésnek rengeteg módja közül választhatjuk ki, hogy melyikkel szeretnénk élni – legyen szó a borotválásról, az epilálásról vagy éppen a gyantáról, és a sor itt még bőven nem érne véget -, addig a szemöldökünk dúsítására sajnos nincs ennyi lehetőségünk. Sőt, sok esetben a mindenféle praktika, amellyel szebbé szeretnénk varázsolni szemöldökünket, inkább csak árt, mint használ.

hajátültetés hajbeültetés hairhungary szemöldök beültetés szemöldök szőrzet szőrtelenítés gyanta epilálás borotválás

Létezik azonban egy olyan megoldás, melynek segítségével nem csak gyönyörű, hanem természetesen dús szemöldökünk is lehet. A hajbeültetési eljáráson alapuló szemöldök beültetés ugyanis saját szőrzetünkből – a tarkótáji hajszálainkból – gazdálkodva teremt szép, ívelt, dús szemöldököt. A precíz beültetésnek köszönhetően, melynek alapja az, hogy a saját szemöldökszőrzet növekedési irányával megegyezően helyezik be a szálakat, nagyon szép és természetes eredményt kaphatunk.

Míg a szőrtelenítésre rengeteg variációt alkalmazhatunk, addig a szemöldökünk dúsítására a legjobb, ha a fent leírt módszert kérjük segítségül. A végeredmény biztosan el fogja nyerni tetszésünket, és mivel a szemöldök beültetés végleges megoldást nyújt, így többé nem is kell félnünk attól, hogy valaha megint gondunk lenne vele.

Az első időszakban természetesen foglalkoznunk kell a beültetett szálakkal, hiszen a hajszálaknak meg szokniuk új helyüket. Először a hossznövekményük jelentősebb lesz a szemöldök szőrzetéhez képest, de egy év elteltével már alkalmazkodnak az új területhez, így csak annyi dolgunk lesz majd vele, mint egy átlagos szemöldökigazításkor.

Ahhoz, hogy megtudjuk, hozzávetőlegesen hány hajszál beültetésére lenne szükségünk a kívánt formához és vastagsághoz, illetve, hogy minden kérdésünkre választ kaphassunk, szükség van a beavatkozást megelőző konzultációra. Ezt a HairHungary Klinika - éppen úgy, ahogy hajbeültetés esetén is -, ingyenesen biztosítja az érdeklődők számára.

Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Szemöldök beültetés

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Női szőrproblémák

0 Komment

Valahogy mindig ott nő, ahol nem kéne, ott pedig nem, ahol kéne. A szőrproblémák mindenki életében fellelhetőek, beszéljünk akármelyik testrészről, és sajnos sokan nem is tudják, mitévők legyenek, hogyan tudnak küzdeni a fennálló helyzet ellen. Az még hagyján, ha szőrtelenítés szükséges, de mi van akkor, ha az ellentéte kéne?

A szőrtelenítésre ugyanis mindenkinek megvannak a saját maga által kitapasztalt szokásai. Akár epilálásról, akár gyantázásról, vagy éppen a borotva használatáról beszélünk, biztos, hogy mindenki tudja, számára melyik a legjobb. Amikor azonban éppen a szőr növekedésének hiánya áll fenn, pont olyan helyen, ahol nem kéne, akkor már kevesen tudják, hogy mitévők legyenek.

A hölgyek tekintetében az egyik legnagyobb rémálom a hajhullás. Hajunk gyérülése ugyanis alapjában képes megváltoztatni kinézetünket. Azonban nők esetében általában átmeneti hajhullásról beszélünk fiatalabb korban, mely a kiváltó okok orvoslásával megszüntethető. A probléma gyors megoldásában nagy segítség lehet a mezoterápia, illetve a PRP-kezelés is.

hajhullás átmeneti hajhullás női hajhullás hajritkulás kinézet smink szemöldök szemöldök beültetés szőrtelenítés hiányos szőrzet hajátültetés mezoterápia prp kezelés hairhungary

A másik szőrzethiány, ami hölgyek esetében szintén nagyon zavaró lehet, ha a szemöldökük szőrzetét kisebb-nagyobb hézagok tarkítják. Ez nagymértékben gátolhatja a sminkelést, és persze arcunk karakterisztikája is teljesen más egy hiányos szemöldökkel. Az erre használható praktikák többsége azonban még inkább ritkíthatják szemöldökünket, ezért ajánlatosabb más segítség után kutatni.

A szemöldök beültetés  - mely a hajátültetés módszerét követi - gyönyörű, dús és természetes szemöldököt eredményez ilyen esetekben. Nem csak csodás eredményt ad, hanem véglegesen oldja meg a hiányos szőrzet problémáját. Segítségével egész tekintetünk szebb és csábosabb lesz, szemeink gyönyörű keretet kapnak.

Legyen szó arról, hogy valakinek egyszerűen öröklés útján akad kivetnivalója szemöldökszőrzetével kapcsolatban, vagy arról, hogy valamikor elpuskázta, és túl gyakran, túlságosan vékonyra szedte saját szemöldökét, a szemöldök beültetés mindegyik gondra megoldást jelent. A szőrproblémánk pedig már csak a múlté lesz!

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Tökéletes smink

0 Komment

Az ünnepek alatt, főként a szilveszteri mulatságokra készülve, sokszor nézünk szembe mi nők azzal a nehézséggel, hogy mennyire nem egyszerű összedobni egy tökéletes sminket. Nem csak idő, hanem türelem is kell ahhoz, hogy olyan megjelenése legyen arcunknak is, ami egyrészt passzol az öltözékünkhöz, másrészt pedig kiemel mindent, amit kell.

A smink elkészítése tehát nagyon macerás, és persze sok minden kell is hozzá. Mindenkinek megvan persze, hogy milyen anyagokat és eszközöket használ a legszívesebben, azt azonban már nem mi választjuk ki, hogy milyen adottságaink vannak hozzá. A szemeink méretét, állását és színét nem tudjuk mi kiválasztani – jó, persze, az utóbbira már léteznek különböző, akár furcsa megoldások is -, és azt sem mi döntjük el, hogy milyen dús a szemöldökünk.

A szemöldök íve, vastagsága csupán kissé befolyásolható, és természetesen csak a csökkenő irányban. Dúsítani, vastagítani nem tudjuk, csak olyan furfangokkal, melyek aztán nem biztos, hogy esztétikus eredményt nyújtanak majd. Pedig manapság ráadásul újra a szép, íves, sűrű szemöldök a divat, nem pedig a kiszedett, vékony vagy éppen megrajzolt.

A tökéletes smink pedig hiába lesz gyönyörű, ha a szemöldökünknél megakadunk. Ugyanis az adja meg igazán egész arcunk karakterét, körülölelve szempárunkat, és ha valami nem stimmel vele, az egész összképet tönkre teheti.

Ahelyett, hogy a szemöldökünket még inkább igénybe vevő, és még jobban ritkító megoldásokat választjuk, inkább forduljunk olyan szakértő segítséghez, ami gyönyörű, dús szemöldököt varázsolhat ránk. A szemöldök beültetés ugyanis teljesen természetesen, esztétikusan és persze a saját igényeinknek megfelelően eredményez vastag és szép szemöldököt.

Az eljárás a hajátültetés elvén alapszik, ugyanúgy saját szálakkal dolgozik és éppen emiatt olyan végeredményt nyújt, mintha eleve ilyen dús szemöldökökkel születtünk volna. Természetesen – főként a legelején – gondosan ügyelnünk kell arra, hogy a beültetett szálak ne nőjenek túl hosszúra. De a kiforrott technológiának köszönhetően még a szőrszálak növekedési irányát is figyelembe veszik, ami azt eredményezi, hogy tökéletesen illeszkednek majd új helyükhöz. A szép szemöldök és a tökéletes smink tehát nem álom többé!

Ismerje meg jobban a szemöldök- és hajbeültetési eljárásokat a HairHungary Klinikán:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Tökéletes megjelenés

0 Komment

A nyári időszak nem csak a nyaralásoké, hanem bizony ilyenkor van a legtöbb esküvő, összejövetel, fesztivál stb. Mindenki jól akar kinézni, azonban tudjuk, hogy ezt nem csak a ruhával fogjuk tudni elérni. Fontos a frizura, a smink, és utóbbinál bizony sokan megfeledkeznek róla, mennyire elengedhetetlen az, hogy a szemöldökünk szép keretet adjon az egésznek.

Hiába a gyönyörű smink ugyanis, ha szemöldökünk nincs rendben. Nagyon sokan szenvednek attól, hogy nincs szép, ívelt, dús szemöldökük, a gyér alapanyagból pedig nagyon nehéz olyan szemöldököt varázsolni, amely illene arcunkhoz. Ilyenkor szoktak előrukkolni az olyan ötletekkel, mint például a szemöldök tetoválása, ami lehet, hogy egy darabig jó ötletnek tűnik majd, idővel azonban azt fogjuk tapasztalni, hogy már egyáltalán nem néz ki természetesnek szemöldökünk, sőt, az effajta megoldások sok esetben még tovább gyérítik eddig is hiányos szőrzetünket.

A legjobb megoldás ilyen helyzetben bizony a szemöldök beültetés, mely nem csak teljesen természetes eredményt ad majd nekünk, de véglegesen oldja meg a gyér szemöldök problémáját. Mivel a beültetett szálak egyrészt saját szőrzetünkből valók, másrészt pedig a beültetés során precízen járnak el, és figyelembe veszik a meglévő szálak növekedési irányát, így senki nem fogja tudni megmondani majd, hogy ez bizony nem az eredetileg kinőtt szemöldökünk csak.

A beavatkozás alapja ugyanaz, mint a hajátültetésé, ezért nyugodtak lehetünk, hiszen egy kiforrott technológiáról, precíziós eszközökről és természetesen olyan hozzáértő kezekről beszélünk, melyek teljes mértékben eltörölhetik félelmünket az eredménnyel kapcsolatban.

Természetesen a beültetést követően foglalkoznunk kell majd vele, de megéri, és ez nem vesz majd el több időt, mint amit amúgy is a sminkes tükör előtt töltenénk. A végeredmény pedig gyönyörű, dús, ívelt szemöldök lesz, mely szó szerint megkoronázza majd sminkünket. Így már nem lesz semmi gond a megjelenésünkkel, hiszen minden adott ahhoz, hogy tökéletes sminkünk és karakteres arcunk lehessen.

 

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Szép szemöldököt szeretne?

0 Komment

A HairHungary Klinika csapatát legtöbben azért keresik fel, mert valamilyen problémájuk van hajzatukkat. A hajátültetés ma már egyre elterjettebb megoldás, hiszen ez az egyetlen igazi segítség, mely el tud bánni az öröklött kopaszodás nyomaival is. Viszont ad más lehetőséget is ez az eljárás, mely Klinikánkon már annyi annyi embernek segített.

Míg a férfiak tekintetében számolhatjuk a legtöbb kopaszodási problémával küdőt, bizony a hölgyeknél akad egy másfajta szőrzeti gond, mely sokakat érint. Ez nem más, mit a gyér szemöldök. Az pedig, ha valakinek nem annyira dús a szeme fölötti szőrzete, sajnos az egész arc karakterét befolyásolni tudja, és általában nem éppen úgy, ahogy azt szeretné.

Rengeteg ok állhat annak hátterében, hogy miért gyér valakinek a szemöldöke. Ezt eredményezheti akár a genetika is, de lehet szó valamilyen betegségről, mely ezt hozta magával mellékhatásként, és sajnos nem maradhat ki a sorból az sem, hogy sokan nagyon kiszedték annak idején a szálakat, amikor a vékony szemöldök volt a divat.

Mivel a szemöldök ennyire meghatározó arcunk szempontjából, nagyon sokféle megoldást találtak már ki, hogyan is lehetne egy kicsit befolyásolni kinézetét. Sajnos a legtöbb ilyen megoldás egyrészt nem néz ki esztétikusan, természetesen pedig főleg nem, másrészt még inkább gyérítheti a már amúgy sem dús szőrzetet.

A szemöldök beültetés viszont tökéletes segítséget nyújthat, hiszen a hajátültetés kiforrott technológiájával képes olyan szemöldököt varázsolni nekünk, mely saját adottságainknak megfelelően gyönyörű, dús és pont olyan, amilyenről álmodtunk. Az eljárást követően persze törődnünk kell majd vele, de ez pont annyi időt vesz majd igénybe, mint amennyit az jelentene, hogy ívesre szedjük szemöldökünket.

Mivel a beavatkozáskor figyelembe veszik a meglévő szálak vonalát, irányát, így az eredmény teljesen természetes lesz, tehát nem kell attól félnünk, hogy természetellenes bozontot kapnánk. Azt pedig végképp elfelejthetjük, milyen volt gyéren, hiányosan szemöldökünk.

 

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed