Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az alvás és a haj

0 Komment

Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja egészségünket, szervezetünk működését és persze kinézetünket is. Ahhoz, hogy minden rendben legyen, nem csak megfelelő táplálkozásra, hanem többek között bizony rendszeres és kiadós alvásra is szükség van.

Mivel szervezetünkben a legtöbb regenerálódási folyamat szunyókálás közben megy végbe, ezért nagyon fontos, hogy elegendő időt szánjunk a pihenésre. Ugyancsak sokat segít, ha általában ugyanabban az időpontban térünk nyugovóra, hiszen ezzel szervezetünk felállít egy rendszert. A pihentető alvást szolgálja az is, ha lefekvés előtt próbálunk olyan tevékenységekkel ráhangolódni az éjszakára, melyek megnyugtatnak és ellazítanak minket. Ilyen lehet például egy forró fürdő, vagy olyan zene hallgatása, ami jót tesz a lelkünknek.

A rendszeres testmozgás szintén elősegíti a jó és minőséginek nevezhető alvást, és mindenki érezte már azt is, hogy egy természetben töltött nap után mennyivel könnyebben és mélyebben tudott elaludni. Ahhoz, hogy kellemesen kipihenhessük magunkat éjszaka, lefekvés előtt már ne rágódjunk dolgokon, ne aggodalmaskodjunk semmin, hiszen az csak felületes alváshoz és persze rossz álmokhoz vezethet.

Amennyiben problémáink vannak az alvással, az bizony nem csak napjainkra nyomhatja rá a bélyegét, hanem külsőnkre is. A leginkább bőrünkön és hajzatunkon észrevehető jelek képesek megmutatni, ha nyúzottak és fáradtak vagyunk. A ráncos, szürke bőr mellett ugyanis a hajunk állapota ilyenkor a legárulkodóbb. A hajszálak könnyen töredeznek, élettelen és fakó lesz frizuránk. Mivel az alvászavarok sok esetben társulnak más problémákkal, mint például étkezési zavarokkal, könnyen kialakulhat egy idő után hajhullás is.

Ahhoz tehát, hogy szép és egészséges hajkoronánk legyen, nem elég, ha különböző kozmetikumokat kenünk a hajunkra. Amennyiben észrevesszük, hogy hajszálaink egyre rosszabb állapotban vannak, nagyon fontos, hogy gondolkozzunk el, min kellene változtatni, és kérjünk szakértő segítséget minél előbb.

Természetesen a hajhullást rengeteg más tényező is okozhatja, ezért fontos odafigyelnünk a jelekre, melyeket testünk ad. Ha a fent leírt problémákhoz hasonló helyzettel állunk szemben, akkor átmeneti hajhullásról beszélünk, mely esetben a kiváltó okok megszűntetése és orvoslása elegendő lehet. További segítséget nyújthat rosszabb esetben az olyan hajkezelés, mint például a mezoterápia, melynek során koncentráltan kapja meg a fejbőr a szükséges hatóanyagokat.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

Minden karakter mást kíván

0 Komment

Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert filmsorozatok szereplőit láthatjuk olyan képpárokban, melyek azt a kérdést boncolgatják, mi lett volna, ha az adott szerepet más kapja meg. Köztük van a „Totál szívás” című széria főszereplője is. De vajon jól választottak?

Ha valaki elkezd nézni egy sorozatot, akár már az első, de legkésőbb egy-két rész után megszokja a karaktereket, azonosítja a színészeket azzal, akit eljátszanak, és ez teljesen természetes. Minden filmes alkotás előtt hosszan időznek azon a kérdésen, hogy kinek adják az egyes karaktereket, hiszen csak így lehet hiteles és magával ragadó egy film vagy egy sorozat.

A „Totál szívás” című sikersorozat főszereplőjeként  Bryan Cranston köszön vissza a képernyőkön, aki egyrészt nagyon hitelesen alakítja a rá szabott karaktert, másrészt pedig tökéletesen illik a kopasz, kétségbeesett kémiatanár szerepébe. De mi lett volna, ha mást választanak a helyére?

hajhullás kopaszodás kopaszság film sorozat filmsorozat totál szívás breaking bad Bryan Cranston Matthew Broderick hajátültetés karakter hairhungary

Először ugyanis állítólag Matthew Broderick-nek szánták a szerepet, majd valamiért ezt megváltoztatták, és ennek köszönhetően lett a sorozat elismert sztárja – fantasztikus alakítása és meggyőző érzelmi játéka miatt – Bryan Cranston. A képösszevágás alapján azért örülhetünk a végeredménynek, és a sorozat sikeressége is arról árulkodik, hogy a színész jó választásnak bizonyult.

Az is feltűnik a képből, hogy a kopaszságot is rendkívül jól fel lehet használni egyes filmkarakterek megformálásában, ám ezt sem tudja mindenki hozni csak azzal, hogy leborotválják a fejét. Hiszen, ha valaki nem tudja viselni úgymond a tarságot, akkor az sajnos egyáltalán nem , vagy nem könnyen olvad bele a kívánt szerepbe.

Ugyanez mondható el akkor is, ha a való világra vetítjük le a kopaszság kérdését. Egyeseknek rendkívül jól áll, olyan arculatot adva megjelenésüknek, mely inkább pozitív és férfias. Másoknak azonban pont, hogy a férfiasságukat és önbizalmukat veszélyezteti a hajzat gyérülése, hiszen akinek nem áll jól, az soha nem fogja tudni megszokni és elfogadni, ami azt jelenti, hogy viselni sem.

A beletörődés ilyenkor teljesen elképzelhetetlen, és ahhoz, hogy jól tudjuk érezni magunkat a saját bőrünkben, bizony muszáj megoldást keresnünk a kopaszodásra. A hajátültetés nem csak végleges megoldást nyújthat erre a problémára, hanem ezzel együtt képes visszaadni azt a kinézetet, mely illik hozzánk és saját egyéniségünkhöz.

Forrás: https://brightside.me/wonder-films/9-characters-from-our-favorite-series-who-could-have-been-played-by-different-actors-338360/

Tudjon meg többet a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Tavaszi árzuhanás a HairHungary-nél

0 Komment

Rengetegen szeretnének változtatni külsejükön, és persze nagyon sok olyan részlet van, ami tényleg rajtunk múlik csak, hogyan is néz ki. De sajnos vannak olyan adottságok és változások, melyekre egyáltalán nem lehetünk hatással, csak akkor, ha segítséget kérünk hozzá. Viszont ilyenkor a legnagyobb akadály általában a pénz.

Az öröklött jellegű kopaszodás főként férfiakat érint, és közülük is sok esetben megfigyelhető, hogy már nagyon fiatal korban megindul ez a folyamat. Amennyiben tényleg a genetika áll a háttérben – mely a kopaszodás térnyerési formájáról is felismerhető -, sajnos nagyon nehéz dolgunk van, ha fel szeretnénk venni vele a harcot.

Korai szakaszban még lehet próbálkozni olyan termékekkel, melyek kifejezetten erre a problémára lettek kifejlesztve, illetve egyes hajkezelések, mint például a PRP-terápia nagy segítséget nyújthatnak abban, hogy a kopaszodás térnyerése lelassuljon, esetleg egy időre meg is álljon. Azonban egy idő után már ezek sem képesek tartani az iramot a haj gyérülésével.

hajhullás kopaszodás hairhungary hairhungary klinika hajátültetés hajbeültetés kedvezmény kedvezményprogram részletfizetés egészséghitel tavasz árzuhanás

Ilyenkor a hajátültetés az egyetlen olyan biztos és végleges megoldás, mely segíteni tud frizuránk megtartásában, sőt, az eddigi kopasz területeket is képes újra felvirágoztatni hajszálakkal. Azonban ez az eljárás nem az olcsó megoldások közé sorolható, éppen ezért nagyon sokan érzik úgy, hogy anyagilag nem tehetik meg, hogy ezt válasszák.

A HairHungary Klinika viszont most egészen május 31.-ig olyan kedvezménycsokorral várja a változtatni akarókat, mely egyrészt megfizethető, másrészt pedig könnyebben elérhetővé teszi a beavatkozást. A kedvezményben 0,6 €-ós hajszálárral kell számolnia mindenkinek attól függetlenül, hogy több vagy éppen kevesebb átültetésre váró hajszállal kell majd dolgozni. Ezen felül nagy segítség lehet még a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel lehetősége is.

Egy biztos, ha valaki változtatni szeretne, akkor most érdemes lépni, és kihasználni ezt az árzuhanást, hiszen nem csak frizuránk lesz újra a régi, hanem pénztárcánk sem fogja bánni. Az pedig biztos, hogy mi sem fogjuk megbánni, hiszen a végeredmény borítékolhatóan tetszeni fog nem csak nekünk, hanem a külvilágnak is.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Tavaszi kedvezményprogram

0 Komment

A HairHungary Klinika egy kihagyhatatlan, fantasztikus kedvezményprogrammal indítja meg a tavaszt, mely mindenki számára elérhetővé teszi a hajbeültetést. Így azok is könnyebben hozzák talán meg a döntést, akik már régóta szeretnének megoldást kopaszodásukra, csak eddig az anyagi oldala visszatartotta őket az egyetlen biztos megoldástól.

A hajbeültetés ugyanis tényleg az egyedüli, végleges orvoslása a genetika miatt elinduló hajvesztésnek, illetve az egyéb, maradandó kopaszságot maga után hagyó hajhullásnak. Az öröklött jellegű kopaszodás – mely talán a legnagyobb számban előforduló probléma frizuránk terén – rengeteg férfi életét keseríti meg, sok esetben már igencsak korán. A megoldás viszont akármennyire is kézenfekvő, sokan meghátrálnak az anyagi vonzatától.

hajhullás kopaszodás hairhungary klinika hajátültetés hajbeültetés kedvezmény áreső tavasz részletfizetés egészséghitel genetika

Mivel egy teljes mértékben precíz, kidolgozott technológiáról beszélünk, érthető, hogy az ára sem alacsony a hajátültetési eljárásnak. Viszont az, hogy elégedetlenek vagyunk saját külsőnkkel, és úgy érezzük, nem tudunk együtt élni az új kinézetünkkel, sokkal nagyobb súllyal nyomja rá a bélyegét egész életünkre, mint először gondoljuk. Így, ha őszinték vagyunk magunkhoz, bizony mindenképp megéri a beavatkozás mellett dönteni.

A HairHungary Klinika folyamatosan fennálló kedvezménye mellé – miszerint, ha valaki blogol saját történetéről, akkor 10%-os árcsökkenésben részesül – további segítséget nyújt most tavaszi ajánlatával. Egészen május 31.-ig egységesen 0,6€ / hajszál árban kínálja mindenki számára a beavatkozást, az átültetendő hajszálak számától teljesen függetlenül. Ez nem csak méltányos, de igazán emberbaráti ár, főleg, ha figyelembe vesszük a további könnyítéseket is. Mérlegelni lehet ugyanis továbbá a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel között is, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb feltételeket.

Ahhoz, hogy valaki részesülhessen a kedvezményben, nem kell mást tennie, mint legkésőbb május 31-ig konzultációs időpontot egyeztetnie koordinátorainknál, és hajátültetését szeptember 30-ig elvégeztetnie. Ne szalassza el ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, és éljen a kínált opciókkal, hogy frizurája újra olyan lehessen, amilyennek látni szeretné!

Tudjon meg többet a kedvezményről és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Jön a tavasz!

0 Komment

Egyre gyakrabban süt a nap, lassacskán már a melegét is érezzük. És nem csak a naptár szerint lépünk át a következő évszakba, hanem a madarak napról napra hangosabb éneke is arra ad okot, hogy elhiggyük: jön a tavasz! De mit jelent ez szervezetünkre nézve?

A tavaszi fáradságot szinte mindenki ismeri, de a legtöbben nem tudják, hogy mi lehet az oka. Ugyanez igaz a tavaszi hajhullásra is, pedig a kettő nem is áll annyira messze egymástól. Jóllehet, nem teljesen ugyanazon okok állnak a háttérben, mégis, a megoldás mindkettőre nagyon hasonló.

hajhullás tavasz tavaszi hajhullás tavaszi fáradtság vitamin vitaminhiány A-vitamin cink vas diéta hairhungary prp prp-terápia mezoterápia hajkezelés átmeneti hajhullás

A tavaszi fáradtságot főként az eredményezi, hogy az ekkor uralkodó fényviszonyok sokkal gyorsabb ütemet várnának el szervezetünktől, mely még mindig a „téli időszámításra” van beállítva. Az átállás pedig borzasztóan fárasztó folyamat. Emellett nem mindegy a téli tápanyagbevitelünk sem, mely ilyenkor szintén lecsökkenti az energiaszintünket.  

A tavaszi hajhullást is főként a lecsökkent vitaminszint okozza, többnyire A-vitamin-, vas- vagy cinkhiány állhat a háttérben, melyeket a téli hónapokban kevésbé tudunk pótolni csak a táplálkozással. Mindkettő probléma megoldására fontos, hogy pótoljuk ezeket a vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint a sok esetben tavaszra időzített, gyors lefolyású diétákat is kerüljük el messziről.

De honnan lehet tudni, hogy a hajhullásunk „csak” a tavasz eljövetelének köszönhető, vagy más, nagyobb gond eredményezi az egyre gyarapodó hajszálszámot fésűnkben? A tavaszi hajhulláshoz hasonló problémákat okozhat ugyanis a sok stressz, de akár hormonális zavar is állhat a háttérben. Az olyan gócos gyulladások, mint például a fog- vagy mandulagyulladás is eredményezhetnek ilyen típusú hajgyérülést.

Nagyon fontos éppen ezért, hogy ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, forduljunk szakértő segítséghez. A tavaszi hajhullás csak átmenetileg okoz gondokat, sok esetben magától helyreáll a szervezet rendje, de persze nagy segítséget nyújtunk neki, ha pótoljuk a vitaminokat. Viszont a többi esetben csak akkor lesz átmeneti a hajhullás, ha a kiváltó okokat megszüntetjük, orvosoljuk.

Hajzatunk regenerálódásához, a megmaradt hajszálak erősítéséhez nagy segítséget jelenthet a PRP-terápia, illetve a hajas fejbőr tápanyag-ellátottságát és vérkeringését javítja a mezoterápia, mely kezelések kifejezetten javasoltak a fent említett, átmeneti hajhullások esetén.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed