Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szép szemöldököt szeretne?

0 Komment

A HairHungary Klinika csapatát legtöbben azért keresik fel, mert valamilyen problémájuk van hajzatukkat. A hajátültetés ma már egyre elterjettebb megoldás, hiszen ez az egyetlen igazi segítség, mely el tud bánni az öröklött kopaszodás nyomaival is. Viszont ad más lehetőséget is ez az eljárás, mely Klinikánkon már annyi annyi embernek segített.

Míg a férfiak tekintetében számolhatjuk a legtöbb kopaszodási problémával küdőt, bizony a hölgyeknél akad egy másfajta szőrzeti gond, mely sokakat érint. Ez nem más, mit a gyér szemöldök. Az pedig, ha valakinek nem annyira dús a szeme fölötti szőrzete, sajnos az egész arc karakterét befolyásolni tudja, és általában nem éppen úgy, ahogy azt szeretné.

Rengeteg ok állhat annak hátterében, hogy miért gyér valakinek a szemöldöke. Ezt eredményezheti akár a genetika is, de lehet szó valamilyen betegségről, mely ezt hozta magával mellékhatásként, és sajnos nem maradhat ki a sorból az sem, hogy sokan nagyon kiszedték annak idején a szálakat, amikor a vékony szemöldök volt a divat.

Mivel a szemöldök ennyire meghatározó arcunk szempontjából, nagyon sokféle megoldást találtak már ki, hogyan is lehetne egy kicsit befolyásolni kinézetét. Sajnos a legtöbb ilyen megoldás egyrészt nem néz ki esztétikusan, természetesen pedig főleg nem, másrészt még inkább gyérítheti a már amúgy sem dús szőrzetet.

A szemöldök beültetés viszont tökéletes segítséget nyújthat, hiszen a hajátültetés kiforrott technológiájával képes olyan szemöldököt varázsolni nekünk, mely saját adottságainknak megfelelően gyönyörű, dús és pont olyan, amilyenről álmodtunk. Az eljárást követően persze törődnünk kell majd vele, de ez pont annyi időt vesz majd igénybe, mint amennyit az jelentene, hogy ívesre szedjük szemöldökünket.

Mivel a beavatkozáskor figyelembe veszik a meglévő szálak vonalát, irányát, így az eredmény teljesen természetes lesz, tehát nem kell attól félnünk, hogy természetellenes bozontot kapnánk. Azt pedig végképp elfelejthetjük, milyen volt gyéren, hiányosan szemöldökünk.

 

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Dögös szemöldök

0 Komment

Bár sokáig az volt a divat, hogy minden hölgy olyan vékonyra szedte szemöldökét, amennyire csak lehetséges volt, illetve sajnálatos módon a csak tetovált szemöldök is teret nyert egy időre, ma ismét a vastagabb, dús, formás szemöldök van terítéken, és valljuk be, ez a természetesség a legdögösebb ezen a téren.

Sajnos azonban sokan vannak, akiknek valamilyen oknál fogva – ez lehet genetika is, vagy egyszerűen a korai öregedés jele, és persze a fent említett divatok túlzott követése – gyérebb és silányabb ez a szőrzetük, és bármit tesznek vele, sajnos nem lesz szebb a végeredmény. Szemceruzával ugyanis egyszerűen nem vagyunk képesek olyan szemöldököt rajzolni, mely természetesnek hatna, ráadásul nagyon ügyesnek kell lennünk ahhoz, hogy egyáltalán valahogy kinézzen még akkor is, ha ezt a kifejezetten erre való kis fésű segítségével próbáljuk meg. Ha pedig tetováltatni járunk a dúsabb kinézetért, sajnos az azt eredményezi, hogy idővel még inkább ritkulni fog szemöldökünk szőrzete.

Éppen ezért érdemes megfontolnunk a szemöldök beültetést, mely nem csak vastagabb és formásabb szemöldököt eredményez, hanem mindezt úgy teszi, hogy a lehető legtermészetesebbnek hasson. Nem is lehetne más, hiszen az eljárás során saját, tarkótáji hajzatunkból ültetnek át hajszálakat, gondosan ügyelve arra, hogy tartsák a szemöldökszőrök irányát.

A beavatkozás után természetesen szükséges lesz majd a szemöldökünk folyamatos karbantartására, hiszen a beültetett szálak növekedése valamennyire eltér a szemöldök szőrzet növekedésétől. De valljuk be, épp, mint ahogyan a formázás miatt kiszedjük az egyes, rossz helyre nőtt szálakat, az sem jelent több időt és elfoglaltságot, hogy az új, beültetett szemöldökünket vágjuk, igazítsuk. Sőt, egy idő elteltével, mivel a beültetett szálak alkalmazkodni fognak jelenlegi helyükhöz, már egyre kevésbé kell erre figyelni.

A végeredmény pedig mindenki számára tetszetős lesz, akár magunkról, akár a külvilágról beszélünk. Arcunk visszakapja igazi karakterét, személyes báját, hiszen a szemöldök az egyik legmeghatározóbb része. Emellett pedig új szemöldökünk nem csak dögös lesz, hanem természetes is. A HairHungary Klinika személyes konzultációra várja mindazokat, akik ilyen szemöldökök boldog tulajdonosai szeretnének lenni. 

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

+36 70 512 2296
+36 30 883 6103

A tökéletes szemöldök

0 Komment

Szemöldökünk nagymértékben meghatározza arcunk karakterét, és bizony nem mindegy, hogyan szedjük vagy szedettjük ki, hiszen az sem jó, ha túl vékony, és az sem, ha túl vastag, a formai hibákról nem is beszélve. Ahhoz, hogy tökéletes eredményt kapjunk, be kell tartanunk néhány apró szabályt szemöldökszedéskor.

Nagyon sokan nem figyelnek oda például arra, hogy a legjobb, ha a szálak felpuhultak, így fürdés vagy zuhanyozás után sokkal ésszerűbb nekiállni a szemöldökszedésnek, mint csak úgy, minden előzmény nélkül. Sokat segít az is, ha egy jégkockával végigsimítjuk a kényes részeket, így nem fog annyira fájni a tépkedés. Érdemes kicsit megrajzolni szemceruzával a szemöldök ívét, így könnyebben látjuk majd, honnan kell kiszedni és honnan nem, hiszen, ha túlszedjük, az sajnos nagyon rosszul néz ki. Arra is figyeljünk, hogy ne legyenek benne törések, a szép ívtartás mindenképpen fontos, másképp haragos lesz a nézésünk. Ezen kívül pedig nem szabad túl körívesre szedni sem, mert akkor csodálkozó tekintetünk lesz. Ha egymástól túl távol kezdődik a két szemöldök, akkor inkább egy bocira fogunk hasonlítani. Nem jó a túl bozontos, de a túl elvékonyodó forma sem, és mindenképpen kövessük a természetes formákat, ebből hozzuk ki a lehető legjobbat.

Ha a fent leírtakat követjük, akkor szép, íves szemöldökünk lesz. Viszont vannak olyanok, akiknek túl ritkás ez a szőrzet, és olyanok is, akiknél sajnos a természetes ív nincs meg, és nem tudnak mit kezdeni vele. Sokan pedig beleestek abba a hibába, hogy a régebbi divatot követve szőrtelenítették, és ceruzával húzták meg szemöldöküket, viszont ezt megbánták, és ácsingóznak a szép, dús szemöldökre.

Mindegyik esetre van már megoldás, hiszen ahogyan a hajátültetés segít megoldani a kopaszság problémáját, úgy ez az eljárás felhasználható a szemöldök sűrítésére és formázására is. Ilyenkor szintén a tarkótáji hajzatból ültetnek be szálakat a szemöldök azon részeibe, ahol túl ritka, egyenetlen vagy éppen hiányzik az íve. Az eredmény gyönyörű, dús, ívelt szemöldök lesz, melyet ezek után már tényleg csak karbantartani kell.

 

Bővebben a hajátültetésről és a szemöldök beültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed