Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Milyen lenne hosszú hajjal Jason Statham?

0 Komment

Ha kiejtjük Jason Statham nevét, nők milliói kezdenek olvadozni, hiszen valljuk be, az egyik legszexisebbnek titulált filmsztárról beszélünk. Mind a kisugárzása, mind pedig filmszerepei ezt erősen aláhúzzák, így kétség sincs a felől, hogy mostani frizurája is tökéletesen illik karakteréhez. De milyen lenne hosszú hajjal?

Mivel a színészeket sokszor kényszerítik külsejük megváltoztatására, így abból is kaphattunk már ízelítőt, hogyan áll a filmcsillagnak a hosszú frizura. Korábbi filmjeiben is láthatjuk még saját, már akkor is kopaszodó hajzatával, de mindenképpen el kell ismernünk, hogy a mostani áll a leginkább közel hozzá.

Jól tette tehát, hogy a kopaszodás elindultjával inkább a teljesen rövid, szinte tar frizurát választotta, és azóta is legtöbbször így láthatjuk a filmvásznon. Ráadásul általában olyan karaktereket kell megformálnia, melyekhez legtöbb esetben tökéletesen illik ez a hajviselet. Kemény vonásokat, karakteres arcot ad a kopaszsága, és tényleg a leginkább vonzó színészek közé sorolhatjuk.

De sajnos nem mindenkinek van ekkora szerencséje, hogy annak ellenére, hogy a genetika elbánni szeretett volna vele, ez inkább jól sült el kinézete szempontjából. A legtöbb olyan férfi ugyanis, akit utolér az öröklött jellegű kopaszodás, sajnos nem képes beletörődni sorsába. Nem is lenne ez lehetséges, hiszen nem áll mindenkinek jól a pár milliméteres hajzat, és nem képes mindenki megválni a gyérülő fürtjeitől. Sajnos sem előbbi, sem utóbbi nem tesz jót kinézetünknek, kisugárzásunknak és önbizalmunknak sem. Éppen ezért, ha nem tartozunk azon szerencsések táborába, akiknek teljesen mindegy, mennyire rövid lesz a hajuk, mert az még jobban is áll nekik, akkor muszáj döntést hoznunk és felvennünk a kesztyűt a kopaszodás ellen.

Amennyiben a genetika áll ténylegesen a háttérben, ezt csak egy módon tudjuk megtenni. Egyetlen biztos és végleges megoldás létezik ugyanis erre a fajta kopaszodásra, méghozzá a hajátültetés. Az átültetett hajszálak már nem fognak kihullani új helyükről, így többé nem kell félelemmel nézni reggelente a tükörbe, hátha negatív változásokat észlelünk frizuránkon. Akinek pedig eddig a frizurája is elengedhetetlen volt sármosságához, az megint igazán férfiasnak érezheti majd magát a bőrében.    

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hódít a vastag szemöldök

0 Komment

Arról már tettünk említést, hogy mint mindennek, a szemöldöknek is megvan a maga divatja, mely természetesen folyton változik. Mostanában egyre több sztárt lehet látni a régi stílusú, vastag szemöldökkel, mely leginkább Audrey Hepburn-re emlékeztet.

audrey hapburn miley cirus Keira Knightley catherine hercegnő hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary szemöldök beültetés vastag szemöldök rihanna

Nincs is ezzel semmi baj, hiszen a vastag, mégis ívelt szemöldökök sokkal nőiesebben mutatnak, mint az előző divat, amikor nagyon vékonyra vagy akár teljesen kiszedték a lányok a szem eme látványos keretét, és olyankor csak egy csíkot rajzoltak vagy tetováltattak maguknak a helyére.

Persze nem szabad átesni a ló túloldalára sem, mint ahogy ezt például Rihanna tette. Új lemezborítóján annyira vastag szemöldökökkel jelenik meg, hogy azt egy kissé már túlzásnak érezhetjük. A nőies dússágot képviselik viszont: Miley Cirus, Keira Knightley és Catherine hercegnő is.

A legtöbben ezt a kinézetet el tudják érni úgy, hogy nem szedik ki nagyon, hanem hagyják kissé vastagabbá nőni a szemöldököket, és csak a formázáskor húznak ki egy-egy szálat. Nem csak természetes lesz a hatás, hanem igazán nőies és szép.

Azonban sokaknak nincs ehhez elegendő szemöldökszáluk, így ők vagy megelégednek saját, vékony vonalaikkal, vagy segítséghez fordulnak, hogy nekik is gyönyörű, ívelt és vastag szemöldökük lehessen. Tökéletes megoldás erre ugyanis a hajátültetés, mely eljárást arra fejlesztettek ki, hogy ha valaki olyan kopaszodással küzd, melynek maradandó nyomai lennének, akkor is visszanyerhesse eredeti frizuráját. Ilyenkor a saját donorterületünkből - ahonnan nem hullik ki a haj - ültetnek át hajszálakat azon területekre, ahol a hajzatunk magától már nem képes újra kinőni.

Ugyanezzel a beavatkozással elérhetjük, hogy tarkótájból kivett hajszálaink szemöldökünket dúsítsák ezután, és az átültetést követően már csak annyi lesz a dolgunk, hogy ügyesen karbantartsuk új, élettel teli, vastag szemöldökünket.  

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Az énekes újra kopasz?

0 Komment

Előző hónapban jelent meg pár olyan fénykép, melyeken néhány ismert, magyar sztár kopasz fejjel mutatkozik gyerekekkel. A kampányt azért szervezték, hogy felhívják az emberek figyelmét az együttérzésre, az odafigyelésre és arra, hogy az egészségünk mekkora kincs.

A képeken olyan gyermekek láthatók, akik igen komoly betegségen estek át, és meggyógyulásukkal példát mutathatnak mindazoknak, akik küzdenek az egészségükért, és azoknak is, akiknek soha nem kellett átesni ilyenen, hogy becsüljék meg azt, hogy egészségesek lehetnek. Mindemellett központi szerepet kapott a mosoly, és a vidám életérzés, mely csak úgy árad a képekből.

A kampányban részt vett Vásáry André is, aki, mint tudjuk, Klinikánkon esett át hajátültetési beavatkozáson. Nem kell megijednünk, a gyönyörű hangú énekes frizurájával nincsen semmi baj, hiszen a résztvevő hírességeket csak elmaszkírozták a képek kedvéért. Mindennek célja az volt, hogy rávilágítást kapjunk az élet értelmére és fontosságára, valamint, hogy motivációt adjon azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

A leukémia egy olyan formája a rosszindulatú rákos megbetegedéseknek, mely a vérképző sejtekből indul ki. Kezelése teljesen egyénre szabott attól függően, hogy milyen a kiterjedése és a leukémia típusa. Lehetséges kezelés a kemoterápia, a sugárterápia, a csontvelő-átültetés vagy biológiai terápia.

A sugárkezelés hatásairól már írtunk egy korábbi cikkben, melyből megtudhatjuk, hogy a haj kihullása szinte mindenkinél várható, és nem minden esetben nő vissza, vagy lesz ugyanolyan a frizura, mint amilyen előtte volt. Pontosan ezért lett a kopaszság ennek a kampánynak az egyik fő motívuma.

A lényeg, hogy az összetartás, a kitartás és az élni akarás elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyógyulás útjára térhessünk, mint ahogy ezek a kis hősök a képeken. Akaraterővel és az élet szeretetével győzni lehet még az ilyen kilátástalan helyzetben is.

A gyógyulást követően pedig már foglalkozhatunk az esetlegesen fennmaradó mellékhatásokkal is, mint például hajzatunk visszaállításával. Amennyiben csak részlegesen nő vissza a kezelések után a frizura, tökéletes segítséget jelent a hajbeültetés, mely minden olyan kopaszsági problémára nyújt megoldást, melyre más lehetőség nem lenne.

Kép forrása: http://www.nlcafe.hu/sztarok/20150311/leukemias-gyermekekert-alapitvany-leukemia/

 

További információk a klinikáról és a hajbeültetésről:

HairHungary Klinika - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Tavasz, a diéták ideje

0 Komment

Közeledik az időszak, amikor egyre több ruhadarabtól válunk meg. Először csak a kabát kerül a szekrény mélyébe, de aztán a pulóverek hordása is megszűnik, hiszen minél melegebb lesz, annál kevesebb göncöt kell viselnünk. Sokak számára ez jó hír, hiszen a tavaszt mindenki szereti, azonban akadnak számosan, akik ennek ellenére nem várják a jó időt.

Ugyanis a hosszú, bő pulcsik lekerülésével sokan kezdenek szenvedni a tudattól, hogy nem fogják tudni eltakarni testüket, ami főként az úszógumikra és zsírpárnákra nézve nagyon kellemetlen. És sajnos ilyenkor jön be az őrült próbálkozások ideje, hogyan szabaduljunk meg gyorsan a plusz kilóktól.

diéta

A tömérdek diétázási lehetőség közül sajnos a legtöbben nem a legjobbakat választják. Az eredmény elérésének érdekében ugyanis sokan képesek szinte bármire, ami nem várt következményekkel járhat. Ha valaki nem eszik elegendő mennyiségű tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot, az megterheli az egész szervezetet.

Még akkor is, ha maga a fogyás jót tesz nekünk, sajnos a testünknek nem mindenképpen jelent ez csupa pozitívumot. Ha megvonjuk magunktól a kellő anyagokat, akkor gyengül a bőr, a köröm és a haj szerkezete például, utóbbi pedig gyorsan hajhulláshoz is vezethet. Amennyiben súlyosabb gond áll a háttérben, komoly étkezési zavarok kialakulásával, sokkal nehezebb és hosszabb távon oldható csak meg a gond. Viszont ha csupán egy átmeneti, szélsőséges, hirtelen és rosszul megválasztott fogyókúra a ludas, akkor a helyes étrend visszaállításával természetesen a hajzatunk is helyre fog állni maximum fél éven belül.

Ügyesen kell tehát megválasztanunk azt, hogyan és mit étkezzünk ahhoz, hogy ne csak a kívánt súlyt érhessük el, hanem egész szervezetünk egészséges maradhasson. Maga a diéta nem egy rossz dolog, hiszen sokaknak szükséges, azonban az nem mindegy, hogyan fognak hozzá.

A haj hullása mindig rémisztő lehet, és minden esetben át kell gondolnunk, mi okozhatja. A fent említett, és az ehhez hasonló helyzetekben ugyanis elegendő a háttér megoldása, azonban előfordulhat, hogy másfajta hajgyérülés jelentkezik, mint például öröklött jellegű, amikor csak hajátültetéssel lehet orvosolni a kopasz foltokat. 

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Év végi fáradtság

0 Komment

Újra eltelt egy év, és ilyenkor, a nagy ünnepi készülődésben mindenki nagyon elfárad. Az egész éves munka, a sok rohangálás és az ünnepek miatti utolsó hajtás igencsak ki tudja venni az ember energiáját, még akkor is, ha örömmel várja az év végét.

Ilyenkor muszáj szusszannunk egy picit, és a nagy kikészülést bizony ki kell pihennünk, mert ha ezt nem tesszük meg, akkor annak bizony hosszú távú kárai is lesznek. A fáradtság, az alvatlanság ugyanis nagyon rossz dolgokat tud eredményezi testünkben, és kihat egész szervezetünkre.

Ilyenkor minél fáradtabbak vagyunk, annál nehezebben fog menni a pihenés is. Gond lesz anyagcserénkkel, egyre nyúzottabbnak érezzük magunkat, és külsőnkben is elindul a változás, sajnos rossz irányba. Akinek nem működik 100%-on az immunrendszere, annak elegendő egy kisebb túlterhelés is, és nagyon könnyen elkapja az ilyenkor amúgy is fenyegető betegségeket.

A legyengült szervezet pedig tovább terjeszti magában a negatív energiákat. Nehezen gyógyul, és olyan problémák is előjönnek ilyenkor már, mint például a hajhullás. Az ilyenfajta hajhullást persze meg lehet állítani, de sajnos nem egyből lesz meg ennek a látszatja. Az elfáradt szervezetben ugyanis a hajhagymák működése is másképp zajlik, ezért hajzatunk először fakó, élettelen lesz, majd igencsak gyérülni kezd. Amennyiben teszünk az ellen, hogy testünk ilyen gyenge legyen, persze ez az állapot is visszafordítható.

Először is, pihenjük ki magunkat! És ez nem csak egy napos relaxálást jelent, hanem bizony be kell vezetnünk életünkbe olyan kikapcsolódásokat, melyek pihentetőek számunkra, és a további hétköznapokon is be tudjuk iktatni őket. Másodszor nagyon fontos, hogy odafigyeljünk étrendünkre, egészséges táplálkozással ugyanis hozzá tudjuk juttatni szervezetünket a megfelelő vitaminokhoz, melyek erősítik az immunrendszerünket.

Ha a fent leírtakat megtesszük, a hajhullás is meg fog szűnni, és idővel visszaáll minden az eredeti kerékvágásba. Amennyiben más áll a hajhullás hátterében, mindenképpen szakértő segítséget kell kérnünk ahhoz, hogy problémánk megoldódhasson. Ugyanis vannak olyan esetek – mint például az öröklött kopaszodás -, melyeknek hátterét nem tudjuk megoldani, ilyenkor csak más segítség jöhet szóba, ami lehet egy kezelés, vagy a végleges eredményt adó hajátültetés.   

 

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed