Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dögös szemöldök

0 Komment

Bár sokáig az volt a divat, hogy minden hölgy olyan vékonyra szedte szemöldökét, amennyire csak lehetséges volt, illetve sajnálatos módon a csak tetovált szemöldök is teret nyert egy időre, ma ismét a vastagabb, dús, formás szemöldök van terítéken, és valljuk be, ez a természetesség a legdögösebb ezen a téren.

Sajnos azonban sokan vannak, akiknek valamilyen oknál fogva – ez lehet genetika is, vagy egyszerűen a korai öregedés jele, és persze a fent említett divatok túlzott követése – gyérebb és silányabb ez a szőrzetük, és bármit tesznek vele, sajnos nem lesz szebb a végeredmény. Szemceruzával ugyanis egyszerűen nem vagyunk képesek olyan szemöldököt rajzolni, mely természetesnek hatna, ráadásul nagyon ügyesnek kell lennünk ahhoz, hogy egyáltalán valahogy kinézzen még akkor is, ha ezt a kifejezetten erre való kis fésű segítségével próbáljuk meg. Ha pedig tetováltatni járunk a dúsabb kinézetért, sajnos az azt eredményezi, hogy idővel még inkább ritkulni fog szemöldökünk szőrzete.

Éppen ezért érdemes megfontolnunk a szemöldök beültetést, mely nem csak vastagabb és formásabb szemöldököt eredményez, hanem mindezt úgy teszi, hogy a lehető legtermészetesebbnek hasson. Nem is lehetne más, hiszen az eljárás során saját, tarkótáji hajzatunkból ültetnek át hajszálakat, gondosan ügyelve arra, hogy tartsák a szemöldökszőrök irányát.

A beavatkozás után természetesen szükséges lesz majd a szemöldökünk folyamatos karbantartására, hiszen a beültetett szálak növekedése valamennyire eltér a szemöldök szőrzet növekedésétől. De valljuk be, épp, mint ahogyan a formázás miatt kiszedjük az egyes, rossz helyre nőtt szálakat, az sem jelent több időt és elfoglaltságot, hogy az új, beültetett szemöldökünket vágjuk, igazítsuk. Sőt, egy idő elteltével, mivel a beültetett szálak alkalmazkodni fognak jelenlegi helyükhöz, már egyre kevésbé kell erre figyelni.

A végeredmény pedig mindenki számára tetszetős lesz, akár magunkról, akár a külvilágról beszélünk. Arcunk visszakapja igazi karakterét, személyes báját, hiszen a szemöldök az egyik legmeghatározóbb része. Emellett pedig új szemöldökünk nem csak dögös lesz, hanem természetes is. A HairHungary Klinika személyes konzultációra várja mindazokat, akik ilyen szemöldökök boldog tulajdonosai szeretnének lenni. 

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

+36 70 512 2296
+36 30 883 6103

A tökéletes szemöldök

0 Komment

Szemöldökünk nagymértékben meghatározza arcunk karakterét, és bizony nem mindegy, hogyan szedjük vagy szedettjük ki, hiszen az sem jó, ha túl vékony, és az sem, ha túl vastag, a formai hibákról nem is beszélve. Ahhoz, hogy tökéletes eredményt kapjunk, be kell tartanunk néhány apró szabályt szemöldökszedéskor.

Nagyon sokan nem figyelnek oda például arra, hogy a legjobb, ha a szálak felpuhultak, így fürdés vagy zuhanyozás után sokkal ésszerűbb nekiállni a szemöldökszedésnek, mint csak úgy, minden előzmény nélkül. Sokat segít az is, ha egy jégkockával végigsimítjuk a kényes részeket, így nem fog annyira fájni a tépkedés. Érdemes kicsit megrajzolni szemceruzával a szemöldök ívét, így könnyebben látjuk majd, honnan kell kiszedni és honnan nem, hiszen, ha túlszedjük, az sajnos nagyon rosszul néz ki. Arra is figyeljünk, hogy ne legyenek benne törések, a szép ívtartás mindenképpen fontos, másképp haragos lesz a nézésünk. Ezen kívül pedig nem szabad túl körívesre szedni sem, mert akkor csodálkozó tekintetünk lesz. Ha egymástól túl távol kezdődik a két szemöldök, akkor inkább egy bocira fogunk hasonlítani. Nem jó a túl bozontos, de a túl elvékonyodó forma sem, és mindenképpen kövessük a természetes formákat, ebből hozzuk ki a lehető legjobbat.

Ha a fent leírtakat követjük, akkor szép, íves szemöldökünk lesz. Viszont vannak olyanok, akiknek túl ritkás ez a szőrzet, és olyanok is, akiknél sajnos a természetes ív nincs meg, és nem tudnak mit kezdeni vele. Sokan pedig beleestek abba a hibába, hogy a régebbi divatot követve szőrtelenítették, és ceruzával húzták meg szemöldöküket, viszont ezt megbánták, és ácsingóznak a szép, dús szemöldökre.

Mindegyik esetre van már megoldás, hiszen ahogyan a hajátültetés segít megoldani a kopaszság problémáját, úgy ez az eljárás felhasználható a szemöldök sűrítésére és formázására is. Ilyenkor szintén a tarkótáji hajzatból ültetnek be szálakat a szemöldök azon részeibe, ahol túl ritka, egyenetlen vagy éppen hiányzik az íve. Az eredmény gyönyörű, dús, ívelt szemöldök lesz, melyet ezek után már tényleg csak karbantartani kell.

 

Bővebben a hajátültetésről és a szemöldök beültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed