Tavaszi árzuhanás a HairHungary-nél

0 Komment

Rengetegen szeretnének változtatni külsejükön, és persze nagyon sok olyan részlet van, ami tényleg rajtunk múlik csak, hogyan is néz ki. De sajnos vannak olyan adottságok és változások, melyekre egyáltalán nem lehetünk hatással, csak akkor, ha segítséget kérünk hozzá. Viszont ilyenkor a legnagyobb akadály általában a pénz.

Az öröklött jellegű kopaszodás főként férfiakat érint, és közülük is sok esetben megfigyelhető, hogy már nagyon fiatal korban megindul ez a folyamat. Amennyiben tényleg a genetika áll a háttérben – mely a kopaszodás térnyerési formájáról is felismerhető -, sajnos nagyon nehéz dolgunk van, ha fel szeretnénk venni vele a harcot.

Korai szakaszban még lehet próbálkozni olyan termékekkel, melyek kifejezetten erre a problémára lettek kifejlesztve, illetve egyes hajkezelések, mint például a PRP-terápia nagy segítséget nyújthatnak abban, hogy a kopaszodás térnyerése lelassuljon, esetleg egy időre meg is álljon. Azonban egy idő után már ezek sem képesek tartani az iramot a haj gyérülésével.

hajhullás kopaszodás hairhungary hairhungary klinika hajátültetés hajbeültetés kedvezmény kedvezményprogram részletfizetés egészséghitel tavasz árzuhanás

Ilyenkor a hajátültetés az egyetlen olyan biztos és végleges megoldás, mely segíteni tud frizuránk megtartásában, sőt, az eddigi kopasz területeket is képes újra felvirágoztatni hajszálakkal. Azonban ez az eljárás nem az olcsó megoldások közé sorolható, éppen ezért nagyon sokan érzik úgy, hogy anyagilag nem tehetik meg, hogy ezt válasszák.

A HairHungary Klinika viszont most egészen május 31.-ig olyan kedvezménycsokorral várja a változtatni akarókat, mely egyrészt megfizethető, másrészt pedig könnyebben elérhetővé teszi a beavatkozást. A kedvezményben 0,6 €-ós hajszálárral kell számolnia mindenkinek attól függetlenül, hogy több vagy éppen kevesebb átültetésre váró hajszállal kell majd dolgozni. Ezen felül nagy segítség lehet még a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel lehetősége is.

Egy biztos, ha valaki változtatni szeretne, akkor most érdemes lépni, és kihasználni ezt az árzuhanást, hiszen nem csak frizuránk lesz újra a régi, hanem pénztárcánk sem fogja bánni. Az pedig biztos, hogy mi sem fogjuk megbánni, hiszen a végeredmény borítékolhatóan tetszeni fog nem csak nekünk, hanem a külvilágnak is.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Tavaszi kedvezményprogram

0 Komment

A HairHungary Klinika egy kihagyhatatlan, fantasztikus kedvezményprogrammal indítja meg a tavaszt, mely mindenki számára elérhetővé teszi a hajbeültetést. Így azok is könnyebben hozzák talán meg a döntést, akik már régóta szeretnének megoldást kopaszodásukra, csak eddig az anyagi oldala visszatartotta őket az egyetlen biztos megoldástól.

A hajbeültetés ugyanis tényleg az egyedüli, végleges orvoslása a genetika miatt elinduló hajvesztésnek, illetve az egyéb, maradandó kopaszságot maga után hagyó hajhullásnak. Az öröklött jellegű kopaszodás – mely talán a legnagyobb számban előforduló probléma frizuránk terén – rengeteg férfi életét keseríti meg, sok esetben már igencsak korán. A megoldás viszont akármennyire is kézenfekvő, sokan meghátrálnak az anyagi vonzatától.

hajhullás kopaszodás hairhungary klinika hajátültetés hajbeültetés kedvezmény áreső tavasz részletfizetés egészséghitel genetika

Mivel egy teljes mértékben precíz, kidolgozott technológiáról beszélünk, érthető, hogy az ára sem alacsony a hajátültetési eljárásnak. Viszont az, hogy elégedetlenek vagyunk saját külsőnkkel, és úgy érezzük, nem tudunk együtt élni az új kinézetünkkel, sokkal nagyobb súllyal nyomja rá a bélyegét egész életünkre, mint először gondoljuk. Így, ha őszinték vagyunk magunkhoz, bizony mindenképp megéri a beavatkozás mellett dönteni.

A HairHungary Klinika folyamatosan fennálló kedvezménye mellé – miszerint, ha valaki blogol saját történetéről, akkor 10%-os árcsökkenésben részesül – további segítséget nyújt most tavaszi ajánlatával. Egészen május 31.-ig egységesen 0,6€ / hajszál árban kínálja mindenki számára a beavatkozást, az átültetendő hajszálak számától teljesen függetlenül. Ez nem csak méltányos, de igazán emberbaráti ár, főleg, ha figyelembe vesszük a további könnyítéseket is. Mérlegelni lehet ugyanis továbbá a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel között is, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb feltételeket.

Ahhoz, hogy valaki részesülhessen a kedvezményben, nem kell mást tennie, mint legkésőbb május 31-ig konzultációs időpontot egyeztetnie koordinátorainknál, és hajátültetését szeptember 30-ig elvégeztetnie. Ne szalassza el ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, és éljen a kínált opciókkal, hogy frizurája újra olyan lehessen, amilyennek látni szeretné!

Tudjon meg többet a kedvezményről és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Jön a tavasz!

0 Komment

Egyre gyakrabban süt a nap, lassacskán már a melegét is érezzük. És nem csak a naptár szerint lépünk át a következő évszakba, hanem a madarak napról napra hangosabb éneke is arra ad okot, hogy elhiggyük: jön a tavasz! De mit jelent ez szervezetünkre nézve?

A tavaszi fáradságot szinte mindenki ismeri, de a legtöbben nem tudják, hogy mi lehet az oka. Ugyanez igaz a tavaszi hajhullásra is, pedig a kettő nem is áll annyira messze egymástól. Jóllehet, nem teljesen ugyanazon okok állnak a háttérben, mégis, a megoldás mindkettőre nagyon hasonló.

hajhullás tavasz tavaszi hajhullás tavaszi fáradtság vitamin vitaminhiány A-vitamin cink vas diéta hairhungary prp prp-terápia mezoterápia hajkezelés átmeneti hajhullás

A tavaszi fáradtságot főként az eredményezi, hogy az ekkor uralkodó fényviszonyok sokkal gyorsabb ütemet várnának el szervezetünktől, mely még mindig a „téli időszámításra” van beállítva. Az átállás pedig borzasztóan fárasztó folyamat. Emellett nem mindegy a téli tápanyagbevitelünk sem, mely ilyenkor szintén lecsökkenti az energiaszintünket.  

A tavaszi hajhullást is főként a lecsökkent vitaminszint okozza, többnyire A-vitamin-, vas- vagy cinkhiány állhat a háttérben, melyeket a téli hónapokban kevésbé tudunk pótolni csak a táplálkozással. Mindkettő probléma megoldására fontos, hogy pótoljuk ezeket a vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint a sok esetben tavaszra időzített, gyors lefolyású diétákat is kerüljük el messziről.

De honnan lehet tudni, hogy a hajhullásunk „csak” a tavasz eljövetelének köszönhető, vagy más, nagyobb gond eredményezi az egyre gyarapodó hajszálszámot fésűnkben? A tavaszi hajhulláshoz hasonló problémákat okozhat ugyanis a sok stressz, de akár hormonális zavar is állhat a háttérben. Az olyan gócos gyulladások, mint például a fog- vagy mandulagyulladás is eredményezhetnek ilyen típusú hajgyérülést.

Nagyon fontos éppen ezért, hogy ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, forduljunk szakértő segítséghez. A tavaszi hajhullás csak átmenetileg okoz gondokat, sok esetben magától helyreáll a szervezet rendje, de persze nagy segítséget nyújtunk neki, ha pótoljuk a vitaminokat. Viszont a többi esetben csak akkor lesz átmeneti a hajhullás, ha a kiváltó okokat megszüntetjük, orvosoljuk.

Hajzatunk regenerálódásához, a megmaradt hajszálak erősítéséhez nagy segítséget jelenthet a PRP-terápia, illetve a hajas fejbőr tápanyag-ellátottságát és vérkeringését javítja a mezoterápia, mely kezelések kifejezetten javasoltak a fent említett, átmeneti hajhullások esetén.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Sárgarépát a hajnak!

0 Komment

Mindenki ismeri azt a gyerekeknek kitalált mondást, mely miatt igazán sokan képesek voltunk megenni a sárgarépát annak ellenére, hogy annyira nem szerettük. Ugyan ma már rájöttünk, hogy fütyülni még mindig nem tudunk rendesen tőle, de a répa egy olyan tápértékkel bíró zöldség, melyet finoman is el lehet készíteni, és fogyasztása rendkívül jótékony.

Ehetjük nyersen, de főzve is nagyon jó, a legtöbb levesnek szinte elengedhetetlen összetevője, illetve használhatjuk szószok, pürék sűrűsítésére is. Szervezetünk hálás lesz érte, ha felvisszük étlapunkra minél többször valamilyen formában. A sárgarépa dúskál béta-karotinban, emellett A-vitamin tartalma is magas, illetve ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz. Rendkívül jó hatással van fogyasztása a szemünkre, az immunrendszerünkre, a fogak egészségére, emésztőrendszerünkre, bőrünkre és hajzatunk állapotára is.

Ha sok répát eszünk, azzal segítjük a haj erősödését, frizuránk fényesebb lesz és biztosítjuk a hajhagymák megfelelő működését, fejbőrünk egészséges állapotát. Azt viszont kevesen tudják, hogy nem csak fogyasztásával, hanem külső alkalmazásával is csodákat tehet hajzatunkkal.

Rengeteg olyan kozmetikai és hajápolási terméket kaphatunk, melyek sárgarépa kivonatot tartalmaznak, de saját magunk is készíthetünk otthoni pakolást répából. Többféle összetevővel lehet vegyíteni, attól függően, kinek milyen gondjai vannak hajával. Tehetünk például egy összeturmixolt répához kókuszolajat. Ez abban az esetben jó, ha száraz, töredezett vagy korpás a hajzatunk. Vörös hajúaknak ajánlott a lereszelt sárgarépához áfonyát és mézet adni. Nem csak regenerálja és hidratálja a hajzatot ez a kence, hanem gyönyörű fényt és élettel telibb színeket is varázsol. De akár alkalmazhatjuk magában is a pépesített sárgarépát pakolásként, mindenképpen segíteni fog frizuránk vitamindús ápolásában.

Most, hogy jön a tavasz, még inkább figyelnünk kell arra, hogy kívül belül elegendő vitaminhoz juttassuk szervezetünket. Hiszen másképp lehetséges, hogy szembe kell néznünk olyan kellemetlenségekkel, mint például a tavaszi hajhullás. Ez persze helyrehozható folyamat, nem kell megijedni, de jobb megelőzni azokat a problémákat, melyekért felelősek lehetünk.

Sajnos vannak olyan esetek azonban, amikor mi magunk hiába teszünk bármit hajunk egészségéért, az mégis hullani kezd. E mögött rengeteg ok állhat, akár öröklött kopaszodás is lehet a baj, ezért ki kell vizsgáltatni, mi okozza a folyamatot. A genetikára nincs gyógyír, csak egyetlen megoldás létezik ilyenkor, a hajátültetés.

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Tavaszi hajfáradtság

0 Komment

Akármennyire is furcsán hangzik, bizony nem csak tavaszi fáradtság létezik, hanem ezzel együtt hajzatunkat tekintve is jelentkezhet egyfajta kimerültség. Ahhoz, hogy ez ne okozzon problémákat, inkább elébe kell mennünk ennek az állapotnak, és úgy kell felkészítenünk frizuránkat az évszakváltásra, hogy ne járjon sok negatívummal.

A hónapok óta tartó hideg megviseli hajszálainkat, nem beszélve a folyamatos hideg-meleg ingadozásról, melyet a fűtött helyiségekkel okozunk. Ezt tetőzi még az is, hogy a természetes vitaminokból lassan már kiürül szervezetünk, alig várva, hogy végre meginduljon a szezon, mely ismét táplál minket mindenféle jótékony vitaminnal.

Hajzatunk is megsínyli tehát az elmúlt időszak hiányosságait, éppen ezért jobban tesszük, ha kielőzzük azt, hogy a tavasszal járó, változó hatások képesek legyenek megrongálni frizuránk állapotát. A legjobb módszer, ha magasabb hangsúlyt fektetünk az ápolásra, és a sampon mellett használunk tápláló pakolásokat is. Nagyon sok otthon elkészíthető kence létezik, melyeket kifejezetten tavaszra állítottak össze. Ezen kívül bővítik a lehetőségek számát a különböző hajöblítők, hajápoló tejek, kifésülést segítő spray-k és igényeink szerinti olajakat tartalmazó hajápolók is.

Amennyiben viszont nem megfelelő vagy elegendő a haj táplálására fordított figyelem, sajnos jelentkezhet a sokakat érintő, tavaszi hajhullás. Ez egy nagyon kellemetlen folyamat, azonban nem kell nagyon megijednünk tőle, hiszen egyébként természetes, csak persze megelőzhető. A tavaszi hajhullás átmeneti állapot, viszont nagyon meg tudja keseríteni az ember életét. Az pedig, hogy hajzatunk ismét a régi állapotába kerüljön, sokkal nagyobb erőfeszítésbe kerül, mint megelőzni az egész problémát.

Nem szabad összetévesztenünk azonban a tavaszi hajhullással azt a fajta hajgyérülést, melynek nagyobb gondok állnak a hátterében. Ha nem múlik el hamar az évszaknak betudható hajhullás, akkor más lehet a baj. Lehet szó hormonális problémáról, betegségről vagy épp a genetikáról, és még sorolhatnánk. Ilyen esetekben nem elég az otthoni ápolás, hanem muszáj szakember segítségét kérünk. Az öröklött jellegű kopaszodást például nem tudja megoldani semmi véglegesen, csak a hajátültetés.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

«
12