Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Óvatosan a csodatermékekkel!

0 Komment

Az internet fejlődésével egyre több reklám jut el az emberekhez, így sajnos nő az átverések száma is. Az online vásárlás fénykorát éli, ami viszont rengeteg buktatót rejteget magában. Persze vannak megbízható oldalak és termékek is, azonban nem árt, ha óvatosak és körültekintőek vagyunk.

Nem szabad bedőlni azoknak a csodatermékeknek, melyekkel csak az a céljuk az eladóknak, hogy minél több pénzt zsebelhessenek be, és egyáltalán nem törődnek azzal, hogy ezt a másik kárára teszik. A mai világban nagyon nehéz megkülönböztetni, hogy mi a valódi érték, és mi csak egy átverés.

hajhullás kopaszodás hajgyérülés genetika hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajkezelés megoldás termék online vásárlás átverés csodatermékek

A legborzasztóbb része ennek az, hogy általában mindig olyan témára, problémára alapozzák az ilyen átveréseket, mely egyrészt sokakat érint, másrészt pedig nehezen orvosolható. Vegyük példának a fogyást, mely rengeteg ember álma lenne, anélkül, hogy sok szenvedésen és lemondáson kelljen keresztül menniük. A különböző csodatablettáknak még mindig rengetegen bedőlnek, és elköltenek egy vagyont, persze a hatást hiába várják.

A hajhullás szintén egy olyan probléma, mely sokakat érint. Amennyiben genetikai eredetű kopaszodásról beszélünk, még inkább elkeserednek az emberek, hiszen ezt a fajta hajgyérülést maximum késleltetni lehet, illetve a kopasz foltok megoldására a hajátültetés nyújt megoldást. Azonban sokan tartanak a hajbeültetéstől, mert egyrészt drágának tartják, másrészt ki akarna bármilyen műtéti beavatkozáson átesni, ha egy spray vagy egy kenőcs is megoldhatná a problémát.

És éppen itt a baj. Ugyanis egy spray vagy egy kenőcs nem fogja megoldani a gondunkat, csak jó sok pénzt, energiát és időt fog elvenni tőlünk, hiábavaló reményekkel és várakozással karöltve. Természetesen léteznek olyan termékek, melyek valóban segítséget tudnak nyújtani a kopaszodás kezdeti szakaszaiban, hogy amíg lehet, féken tartsák a problémát.

De hogy ismerjük fel, hogy valami átverés? Ha csak pár apróságra odafigyelünk, már biztosabbak lehetünk a dolgunkban. Nézzük meg a termékek összetevőjét, illetve, hogy van-e bármilyen orvosi háttere, klinikailag tesztelték-e stb. Másrészt nem árt, ha fel tudjuk venni valamilyen magyar vevőszolgálattal a kapcsolatot. Harmadrészt pedig az sem mindegy, hogy milyen ajánlásokat kap egy termék, és kitől.

Fontos tehát, hogy körültekintőek legyünk, mielőtt bedőlünk bármilyen szép köntösbe bújtatott csodaterméknek, és inkább válasszuk a biztos háttérrel rendelkező megoldásokat. A HairHungary Klinika mind termékek, mind kezelések terén személyre szabott segítséget tud kínálni.   

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Csak egy év!

0 Komment

A férfias, öröklött jellegű hajhullás igen gyakori, már fiatalabb korban is, ami bizony képes tönkretenni olyan mértékben kinézetünket, amely akár önértékelési problémákhoz is vezethet. Sokan azonban még mindig nem ismerik a megoldást, vagy egyszerűen csak félnek tőle, hogy mivel jár, és milyen lesz majd a végeredmény.

A hajbeültetési eljárás azonban már nagyon sok kopaszodónak segített, és adta vissza régi frizuráját. Ennek ellenére még mindig akadnak, akik nem mernek belevágni, és próbálnak inkább beletörődni egyre jobban ritkuló hajzatuk látványába. Nem is tudják, hogy arra a kinézetre, amire vágynak, nem kell többet várni, mint maximum egy évet, ha belevágnak a hajátültetésbe.

Az eljárás fájdalommentes, emellett pedig a HairHungary Klinika csapata mindent megtesz azért, hogy a páciens kényelmesen töltse el idejét a beavatkozás során. A leginkább persze mindenkit az foglalkoztat, hogy milyen is lesz a végeredmény?

Mivel az átültetés saját donorterületről történik, ezért egyáltalán nem kell attól tartanunk, hogy idegennek tűnhetnek majd a beültetett hajszálak. Emellett nagy hangsúlyt kap az is, hogy olyan szögben és irányban legyenek elhelyezve, hogy az teljesen természetes eredményt adhasson.

Az, hogy mikor érjük el a végeredményt, mikor örülhetünk megújult frizuránknak a tükörbe nézve úgy, hogy már semmi ne emlékeztessen minket az előtte lévő időszakra, természetesen egyéntől – pl. anyagcserétől – függ. Maximum egy évnek kell eltelnie, és a kopaszság, valamint frizuránk megújulásának útja feledésbe merülhet.

A hajátültetés után az átültetett haj növekedése körülbelül az első három hónap után indul meg, és a 10-12. hónap végére alakul ki véglesen. Ezek után a hajzat már teljesen természetesen nő az új helyén, így senki nem fogja tudni megállapítani, hogy eredetileg nem ott voltak ezek a hajszálak. Ráadásul, mivel ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző, tarkótáji helyükön, így attól sem kell tartanunk többé az átültetett részeken, hogy újra hajhullás áldozatai leszünk.

Nem szabad tehát beletörődnünk abba, amibe talán soha nem is tudnánk igazán. Döntsünk hajunk javára, vágjunk bele, és legkésőbb egy év múlva már egy rossz álom lesz csak, hogy valaha a magasodó homlokvonal és az egyre inkább teret nyerő kopaszság keserítette meg napjainkat.  

 

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

A kopaszodás és hajhullás problémája igen fiatal korban is jelentkezhet. Ha ezt időben észreveszi az ember, és kellő figyelmet fordít arra, hogy megakadályozza, több módszer segítségét veheti igénybe.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary gyógyszerek vitamin módszerek csodaszer gyógymód biztos megoldásLéteznek különböző gyógyszerek, melyek nem csak a hajat erősítik, hanem a köröm és bőr gondjaira is megoldást nyújtanak. Ezen kívül akadnak eltérő gyógynövényes samponok, hajszeszek, illetve balzsamok, melyek használatával hajunk erősebb és fényesebb lehet.

Ha odafigyelünk táplálkozásunkra, és elegendő zöldséget, gyümölcsöt, csírákat fogyasztunk, azzal is sokat tudunk tenni egészségünkért, melybe beletartozik a haj egészsége is.

Elegendő vitamin fogyasztása sok problémától megszabadíthat minket, de nem szabad ezen módszerektől a teljes csodát várni.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary gyógyszerek vitamin módszerek csodaszer gyógymód biztos megoldásA fent említett szereken kívül vannak népi hagyományok is arra, hogyan legyen szebb a hajunk. Ám mindent összevetve kijelenthetjük, hogy a számtalan csodaszer és gyógymód igazából csak a meglévő hajszálak szépségét növelik, esetlegesen csökkentik a hajhullás mértékét, de inkább csak átmeneti megoldásra találhatunk bennük.

Természetesen mindez attól is függ, hogy milyen fajta hajhullásról beszélünk, mi az okozója kopaszodásunknak. Mindent összevetve az összes próbálkozásnak nem csak anyagi, hanem lelki vonzatai is vannak, hiszen a folyamatos próbálkozás és esetleges csalódások megviselhetik az embert, főleg, ha a várt eredmény nem az elképzelésünknek megfelelő.

A hajhullás kellemetlen eredményére, a kopaszságra van már egy biztosabb megoldás. A HairHungary klinikán pontos diagnózis felállítása után speciális kezelési tervet tudnak összeállítani és ezen felül a fájdalommentes hajátültetési beavatkozás nyújthat számunkra végleges megoldást. Megszabadulhatunk a hónapról hónapra fennálló aggodalomtól, hogy vajon kinő-e újra a hajunk? Ne fordítson vagyonokat, energiát és idegeskedést arra, hogy hajhullását különböző csodaszerek segítségével próbálja kompenzálni, mert sajnos hosszútávon ez nem fog sikerülni. Inkább válassza a biztos megoldást.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed