Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szexi Hugh Jackman

0 Komment

Nők milliói bomlanak utána már csak a képernyőn keresztül is, a szexi filmsztár ugyanis nem csak megnyerő arccal, hanem valóban igazi, férfias kisugárzással rendelkezik. Már rengeteg szerepben láthattuk, azonban valljuk be, mégiscsak akad olyan átalakulás, ami nem feltétlenül áll jól neki.

Ugyanis még farkasként is megnyerőbb a kinézete annál, amilyennek „A forrás” című filmben láthatjuk, legalábbis az egyik jelenetsorozatában nem a legtökéletesebben néz ki. Persze, valószínűleg az alkotóknak pont ez volt a célja, viszont ezzel együtt megtudhattuk – és nem biztos, hogy erre a hölgyközönség annyira vágyott is -, hogy milyen lenne a filmsztár kopaszon.

Sajnos a válasz mindenképpen az, hogy ha a színész kopaszodni kezdene, akkor a legjobb, amit tehetne, az a hajbeültetés lenne, hiszen hajzatával az egész karaktere, férfias és szexi kinézete a semmibe veszne. Ezt pedig valószínűleg sem ő maga, sem pedig a nézők nem szeretnék.

Számos férfit ér el hamar a kopaszodás, általában pedig öröklött jellegű hajgyérülésről beszélhetünk, és bizony nagyon sokuknak – ugyancsak, mint Hugh Jachman-nek – nem éppen a legelőnyösebb frizura a hajatlan fejtető. A tarságot pedig vagy elfogadjuk, vagy elkezdünk küzdeni ellene, de sajnos a genetikai úton elkezdődő kopaszodásnak nem szab gátat semmiféle gyógyszer vagy kozmetikum.

Ebben az esetben tényleg csak a hajátültetés lehet segítségünkre, ami viszont végleges megoldást ad mindazoknak, akik a beavatkozás mellett döntenek. Az eljárást követően pedig nem kell félnünk újabb hajhullástól azokon a területeken, melyekre a tarkótáji hajzatból ültettek, hiszen ezek a hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző helyükön, és nem hullnak ki.  

Mivel az arcunk karakterét nagymértékben befolyásolja a hajunk és annak viselése, ezért érthető, hogy amint kopaszodni kezdünk, felborul az addigi kép.  Nem kell azonban beletörődnünk abba, amibe igazából soha nem is tudnánk teljesen. Válasszuk a hajbeültetés adta lehetőséget inkább, mellyel megmaradhat önbizalmunk, addigi sármos kinézetünk és persze visszatérhet régi hajzatunk is.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Beteges?

0 Komment

Sajnos mindenkiben megvan az a rossz tulajdonság, hogy elsőre a külső alapján ítélkezünk. De mi más teremthetne meg egy alapot abban, hogy megismerjünk egy embert? Ráadásul a külsőnk nagymértékben függ személyiségünktől, hiszen nem véletlen, hogy ki milyen ruhát hord, hogy fésüli frizuráját vagy éppen milyen sminkkel jelenik meg.

De mi van akkor, hogy egy adottsággal nem tudunk mit kezdeni, vagy éppen elindult egy olyan folyamat a testünkön, amin sajnos mi magunk nem vagyunk képesek változtatni? Ilyen lehet a kopaszodás is, melynek millióféleképpen próbálhatunk gátat szabni, ha a genetika okozza, sajnos nem leszünk képesek visszafordítani.

Sok férfi esetében a kopaszság nem hátrányos, mert jól áll nekik, sőt, akár még férfiasabbak is lesznek tőle. De nem mindenki ilyen szerencsés. Ugyanis a legtöbb ember szereti a dús frizurát, amivel lehet is mit kezdeni, és ami személyre szabva határozza meg külsőnket.

Már sokszor beszéltünk arról, hogy a hajzattal való játék mennyire nagy segítséget jelent például a filmvilágban vagy a színházban. Sajnos a kopaszsággal általában nem jó dolgokat akarnak elérni, sőt! A legtöbb betegség ábrázolásakor előveszik a kopaszságot, mint kelléket ahhoz, hogy minél rosszabbul nézzen ki a szereplő, és mint tudjuk, sajnálatos módon a való életben is rengeteg kór jár azzal, hogy a hajzat kihullik.

Nem véletlen tehát, hogy ha gyérülni kezd a frizura, és inkább teljesen leborotváljuk, mert még az is jobban néz ki, sokszor megijednek a környezetünkben élők, hogy „csak nem valami nagy baj van?”. Ez pedig már nem csak kellemetlen, hanem szabályosan idegesítő is lehet, és természetes, hogy ilyenkor nem szeretünk már tükörbe nézni, és az önbizalmunk is egyre gyengébb lesz.

Akinek nem áll jól, bizony jobban teszik, ha nem törődnek bele a kopaszságba, hanem inkább felveszik a kesztyűt ellene, hiszen mind lelkileg, mind a külső szempontjából is csak így lehetnek újra a régiek. Szerencsére már az öröklött kopaszodásra is létezik egy tökéletes megoldás, ami nem csak biztos, hanem végleges eredményt is ad, méghozzá a hajátültetés. Ne engedjünk hát szabad utat a rosszízű pletykáknak, tegyünk a kopaszodás ellen, és érezzük újra jól magunkat saját bőrünkben!

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hajápolás férfiaknak

0 Komment

Amikor kozmetikáról, hajápolásról és hajpakolásokról beszélünk, akkor szinte mindenki csak a női nemre gondol, pedig ez nagy hiba. Ugyanis a frizurával kapcsolatos problémák a férfiakat is érintik, sőt, nagyon sok esetben gyakrabban fordulnak elő náluk.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy akár mi, nők segítsük ebben párjainkat, és ne engedjük, hogy elhanyagolják ezt a kérdést. A hajzat állapotának figyelése, illetve folyamatos ápolása bizony elengedhetetlen, hiszen a korpás fejbőr, a zsíros haj vagy éppen a hajritkulás a férfiak számára is nagy gondot jelent.

Rengeteg hajpakolással ismerkedtünk már meg korábban, amelyek mindkét nem tekintetében ugyanolyan alkalmasak arra, hogy megoldjanak egyes problémákat, illetve, hogy széppé és egészségesebbé varázsolják a frizurát. Természetesen akadnak olyan gondok is, melyeket sajnos a hajápolás nem old meg, de nagyon sok baj megelőzhető segítségükkel.

Ne érezzük tehát cikinek a hajpakolások alkalmazását, hiszen saját magunkkal szúrunk ki, ha emiatt nem törődünk frizuránkkal. Ráadásul az otthon elkészíthető csodaszereket úgy kenhetjük fel hajunkra, hogy azt senkinek nem kell tudnia vagy látnia, tehát tényleg nincsen ebben semmi különös.

Természetesen a hajpakolások csak olyan gondokat képesek megoldani, melyek nem előrehaladottak, és olyan kiváltó okok állnak a háttérben például, mint a túl sok hajzselé használata, a megfázás vagy egyéb kisebb problémák.

Kopaszodás tekintetében figyelembe kell vennünk azonban, hogy a férfiak többségénél a genetika indítja útjának ezt a folyamatot. Az öröklött hajhullás megoldására pedig természetesen sosem lesznek elegendőek a házi praktikák, de még a gyógyszertári vagy máshonnan kapható készítmények sem.

Az androgén jellegű kopaszodás maximum csak késleltethető, de meg nem állítható, és főleg nem orvosolható különböző kozmetikai vagy egyéb szerek segítségével. Az egyetlen megoldást a hajátültetés jelenti, mely biztos és végleges eredményt kínál mindazoknak, akik szembenéznek a kopaszodással, és beletörődés helyett inkább vissza akarják kapni régi frizurájukat. Ezek után pedig csak annyi lesz a dolguk ismét, hogy a lehető legjobb és legegészségesebb kinézet érdekében ápolják is azt.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Beckham kopaszodik?

0 Komment

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy David Beckham nem csak az egyik legfelkapottabb sztár a mai napig, hanem bizony stílusával és eleganciájával milliók szemében lehet példakép. A futballista amellett, hogy éveken keresztül a legkeresettebb labdarúgók közé tartozott, folyamatosan elkápráztatja a hölgyeket is.

Amellett, hogy rúgja a bőrt, még modellként is, illetve reklámszerepekben is láthatjuk a mai napig, ami nem meglepő, hiszen amikor a sármot, a megnyerő külsőt és a stílust osztogatták, az nem kétséges, hogy ő bizony többször is sorban állhatott. Az egyik legmeghatározóbb vonzereje többek szerint a frizurájában rejlik, melyet nagy szeretettel változtatgatott az évek során. Most azonban felmerült a kérdés, hogy a híresség vajon nem kopaszodik-e, és ha igen, akkor talán áteshetett már hajátültetésen?

Korábban ugyanis címlapokra került pár kép, melyen kissé gyérebb, sőt, néhol igencsak kopaszabb területek látszódnak frizuráján. Ugyan akkor a sztár azt nyilatkozta, hogy nem vágna bele egy hajbeültetésbe, manapság megint dús és hibátlan hajzattal áll a kamerák előtt.

Amennyiben csak átmeneti állapot volt nála a haj gyérülése, valószínűleg elegendő volt számára néhány kezelés vagy különböző készítmények alkalmazása ahhoz, hogy frizurája ilyen szépen rendbe jöjjön, azonban, ha őt is az öröklött kopaszodás jelei érték utol, akkor csakis a hajátültetés oldhatta meg problémáit.

Nagyon sok sztár nem szereti bevallani, hogy átestek esetleg valamilyen beavatkozáson, pedig a hajátültetésen nincs mit szégyellni. Hiszen ez az egyetlen olyan végleges és biztos megoldás, ami segíthet a genetikai úton ránk törő kopaszodáskor. Ráadásul az ilyen fajta hajritkulást elősegíti az is, ha valaki aktív sportolóként éli életét, éppen ezért nem kizárt, hogy Beckham-nél is erről lehetett szó.

Akárhogy is, a futballsztár frizurája most újra kifogásolhatatlan, és az is biztos, hogy ha újra előbukkannának kopasz foltok, akkor mindenképpen el kell gondolkoznia a hajátültetésen – akár először, akár másodjára esne át ezen a beavatkozáson -, hiszen a szinte már védjegyévé vált tökéletességet nagyban beárnyékolná a kopaszság.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a HairHungary Klinika által kínált, lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Huzatfóbia

0 Komment

A nyári melegben sok helyen alkalmaznak légkondicionálót, hogy belépve a különböző helyiségekbe felfrissüljünk kicsit. Többen félnek azonban ettől, hiszen megbetegedéseket okozhat, ha nincs jól kitakarítva, megfelelően karbantartva az eszköz. Sokan a huzatról is azt tartják, hogy komoly betegségeket okoz, de ez a feltételezés téves.

A huzat ugyanis egy természetes légáramlat, mely nem tartalmazza azokat a kórokozókat, melyek a légkondi berendezésében fellelhetőek. Az, hogy valaki huzatot kap, inkább csak egy összefoglaló kifejezés, de nem áll a hátterében semmi, ami tényleg a légáramlatot teheti felelőssé.

Sokan mondják, hogy fáj tőle a fejük, fülük, komolyabb esetekben még a fejbőr megfázását, a hajhullást, illetve az arcüreggyulladást is a huzatra fogják. Pedig ez a kicsit hidegebb levegőáramlat maximum annyiban hibás, hogy a már alapból meglévő gyulladást vagy fertőzést a felszínre hozza.

Tehát, ha valaki azt hiszi, hogy huzatot kapott, akkor ajánlott orvoshoz fordulnia, és kivizsgáltatnia, milyen lappangó betegség húzódik a háttérben. Fejbőrünket és hajzatunkat tekintve szintén muszáj szemfülesnek lennünk, mivel nagyon sok külső és belső tényező alakítja egészségüket. A megfázott fejbőrre – melyért szintén nem közvetlenül a huzat a hibás - nagyon oda kell figyelnünk, hiszen viszketéssel és korpásodással járhat ez az állapot, amit ha nem kezelünk megfelelően, akkor hajzatunk gyérülni kezd. Másik probléma, amit a cikk elején említettünk már, a légkondicionáló használata, melynek során a berendezésben megbújó baktériumok a fejbőr gombásodását okozhatják.

Bármilyen okból kifolyólag tapasztaljuk a fejbőr megbetegedését vagy a kopaszodás jeleit, minél előbb ki kell vizsgáltatni, hogy mi bújhat meg a háttérben. Ha fertőzésről van szó, akkor megoldható a probléma különböző gyógyszerek, gyulladás gátlók alkalmazásával, illetve természetesen minden esetben fokozottan kell ápolni hajzatunkat. Azonban léteznek olyan gondok is, melyek mögött sokkal komolyabb bajok állnak, és ezekre sajnos nem elegendő pár gyógyszer beszedése. Ilyen lehet a hormonális problémák miatti átmeneti hajhullás, melynek kezelésére például a mezoterápia alkalmas, de beszélhetünk olyan maradandó kopaszodásról is, melyre csak a hajátültetés jelenthet gyógymódot.  

Ismerje meg jobban a hajhullás okait, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed