Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Beckham kopaszodik?

0 Komment

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy David Beckham nem csak az egyik legfelkapottabb sztár a mai napig, hanem bizony stílusával és eleganciájával milliók szemében lehet példakép. A futballista amellett, hogy éveken keresztül a legkeresettebb labdarúgók közé tartozott, folyamatosan elkápráztatja a hölgyeket is.

Amellett, hogy rúgja a bőrt, még modellként is, illetve reklámszerepekben is láthatjuk a mai napig, ami nem meglepő, hiszen amikor a sármot, a megnyerő külsőt és a stílust osztogatták, az nem kétséges, hogy ő bizony többször is sorban állhatott. Az egyik legmeghatározóbb vonzereje többek szerint a frizurájában rejlik, melyet nagy szeretettel változtatgatott az évek során. Most azonban felmerült a kérdés, hogy a híresség vajon nem kopaszodik-e, és ha igen, akkor talán áteshetett már hajátültetésen?

Korábban ugyanis címlapokra került pár kép, melyen kissé gyérebb, sőt, néhol igencsak kopaszabb területek látszódnak frizuráján. Ugyan akkor a sztár azt nyilatkozta, hogy nem vágna bele egy hajbeültetésbe, manapság megint dús és hibátlan hajzattal áll a kamerák előtt.

Amennyiben csak átmeneti állapot volt nála a haj gyérülése, valószínűleg elegendő volt számára néhány kezelés vagy különböző készítmények alkalmazása ahhoz, hogy frizurája ilyen szépen rendbe jöjjön, azonban, ha őt is az öröklött kopaszodás jelei érték utol, akkor csakis a hajátültetés oldhatta meg problémáit.

Nagyon sok sztár nem szereti bevallani, hogy átestek esetleg valamilyen beavatkozáson, pedig a hajátültetésen nincs mit szégyellni. Hiszen ez az egyetlen olyan végleges és biztos megoldás, ami segíthet a genetikai úton ránk törő kopaszodáskor. Ráadásul az ilyen fajta hajritkulást elősegíti az is, ha valaki aktív sportolóként éli életét, éppen ezért nem kizárt, hogy Beckham-nél is erről lehetett szó.

Akárhogy is, a futballsztár frizurája most újra kifogásolhatatlan, és az is biztos, hogy ha újra előbukkannának kopasz foltok, akkor mindenképpen el kell gondolkoznia a hajátültetésen – akár először, akár másodjára esne át ezen a beavatkozáson -, hiszen a szinte már védjegyévé vált tökéletességet nagyban beárnyékolná a kopaszság.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a HairHungary Klinika által kínált, lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

1958 óta nem volt példa arra, hogy egy világbajnokságon az angol focicsapat még a csoportmérkőzések során, pont nélkül kiesett volna. Nem csak az angol válogatott, hanem egész Anglia szomorkodik emiatt, hiszen ez nem csak presztízskérdés, hanem a gazdaságot is jócskán érinti.

Wayne Rooney ugyan megszerezte a válogatott tagjaként az első világbajnokságon lőtt gólját, azonban ez bőven kevésnek bizonyult ahhoz, hogy csapata továbbjusson a brazíliai labdarúgó világbajnokságban. Emellett, a Machester United játékosaként sem lehet elégedett az előző szezonnal, hiszen csapata sem remekelt igazán az elmúlt időszakban.

rooney Wayne Rooney világbajnokság futballista angol válogatott hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés hajbeültetés brazíliai világbajnokság

A világhírű futballistának tehát bőven van miért aggódnia, egyvalamiért azonban már soha nem kell neki, méghozzá a frizurája miatt. Köztudott, hogy az angolok csatárja hajátültetésen esett át, nem kis sikerrel, hiszen az eredményt láthattuk a közvetítések alatt is. Neki köszönhetően Angliában még inkább elterjedt ezen beavatkozás népszerűsége. Mivel a hajhullás és kopaszodás problémája igen sokakat érint, így nagyon pozitív az, ha egy, az egész világon jól ismert híresség példát és utat mutat azoknak, akik esetleg nem ismerték ezt a lehetőséget.

Az eljárás során a tarkótáji hajzatból ültetnek át a kopasz területekre hajszálakat, melyek új helyükről nem fognak kihullani, hiszen úgy viselkednek, mint előző helyükön, vagyis nem hat rájuk az úgynevezett DHT hormon, mely fő okozója az öröklött kopaszodásnak. Így bizton kijelenthetjük, hogy a hajbeültetés egy végleges megoldás, mely után már nem lesz problémánk többé a gyér hajzat, ahogy Rooney-nak sem kell már aggódnia frizurája miatt. A HairHungary Klinika a legfejlettebb eljárásmódot nyújtja pácienseinek Magyarországon, mely mindenki számára gyógyírt jelenthet, akinek már nem segítenek a különböző kezelések, és visszanyerhetik régi frizurájukat azok is, akik már rég lemondtak a dús hajkoronáról.

Bővebben a hajátültetésről és HairHungary Klinikáról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed