Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szexi Hugh Jackman

0 Komment

Nők milliói bomlanak utána már csak a képernyőn keresztül is, a szexi filmsztár ugyanis nem csak megnyerő arccal, hanem valóban igazi, férfias kisugárzással rendelkezik. Már rengeteg szerepben láthattuk, azonban valljuk be, mégiscsak akad olyan átalakulás, ami nem feltétlenül áll jól neki.

Ugyanis még farkasként is megnyerőbb a kinézete annál, amilyennek „A forrás” című filmben láthatjuk, legalábbis az egyik jelenetsorozatában nem a legtökéletesebben néz ki. Persze, valószínűleg az alkotóknak pont ez volt a célja, viszont ezzel együtt megtudhattuk – és nem biztos, hogy erre a hölgyközönség annyira vágyott is -, hogy milyen lenne a filmsztár kopaszon.

Sajnos a válasz mindenképpen az, hogy ha a színész kopaszodni kezdene, akkor a legjobb, amit tehetne, az a hajbeültetés lenne, hiszen hajzatával az egész karaktere, férfias és szexi kinézete a semmibe veszne. Ezt pedig valószínűleg sem ő maga, sem pedig a nézők nem szeretnék.

Számos férfit ér el hamar a kopaszodás, általában pedig öröklött jellegű hajgyérülésről beszélhetünk, és bizony nagyon sokuknak – ugyancsak, mint Hugh Jachman-nek – nem éppen a legelőnyösebb frizura a hajatlan fejtető. A tarságot pedig vagy elfogadjuk, vagy elkezdünk küzdeni ellene, de sajnos a genetikai úton elkezdődő kopaszodásnak nem szab gátat semmiféle gyógyszer vagy kozmetikum.

Ebben az esetben tényleg csak a hajátültetés lehet segítségünkre, ami viszont végleges megoldást ad mindazoknak, akik a beavatkozás mellett döntenek. Az eljárást követően pedig nem kell félnünk újabb hajhullástól azokon a területeken, melyekre a tarkótáji hajzatból ültettek, hiszen ezek a hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző helyükön, és nem hullnak ki.  

Mivel az arcunk karakterét nagymértékben befolyásolja a hajunk és annak viselése, ezért érthető, hogy amint kopaszodni kezdünk, felborul az addigi kép.  Nem kell azonban beletörődnünk abba, amibe igazából soha nem is tudnánk teljesen. Válasszuk a hajbeültetés adta lehetőséget inkább, mellyel megmaradhat önbizalmunk, addigi sármos kinézetünk és persze visszatérhet régi hajzatunk is.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed