Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajat karácsonyra!

0 Komment

Azok, akiknek sosem volt gondjuk hajzatukkal, mindig dús és szép hajkoronájuk sosem kezdett el nagymértékben hullani, el sem tudják képzelni, milyen lehet az, ha valaki erőteljesen kopaszodni kezd. Ez sajnos mindkét nemet egyaránt érinti, de persze a férfiak körében gyakoribb, az összes fajta közül pedig az öröklött kopaszodás fordul elő legtöbbször náluk.

Amint megindul ez a folyamat, higgyük el, hogy a személyiség is alakuláson megy át. A legtöbben próbálják elfogadni, sokuk pedig szinte már a legelején leborotválja egész fejtetőjét, mert így is jobban érzik magukat, mint gyérülő frizurával. Ez van, akinek jól áll, de valljuk be, sajnos számos pasinak inkább nem kellene ezt tennie.

Köztudott, hogy a férfiak többsége utál minden egyes orvosi beavatkozást, éppen ezért legtöbbjüknek még csak meg sem fordul a fejében az a megoldás, amely annak ellenére, hogy egyre elterjedtebb és közkedveltebb, mivel tökéletes és végleges segítséget ad, mégis elsőre ijesztő lehet.

Pedig a hajátültetés már rengeteg kopaszodó férfinak hozta el a visszaalakulás fenséges érzését, a régi önbecsülés visszaszerzését, és annak örömét, hogy jó a tükörbe újra belenézni. Éppen ezért lenne fontos, hogy mindazoknak, akiknek ez a megoldás eszükbe sem jut, vagy csak tartanak tőle, adjunk egyfajta támaszt, vagy lökést, hogy elindulhassanak frizurájuk visszaszerzésének útján.

hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary kopaszodás öröklött kopaszodás karácsony ajándék ajándék férfiaknak hajgyérülés kopaszság

Minden nő imád olyan dolgokat kapni karácsonyra, melyek a kényeztetésről, és főként külsőjük megújításáról szólnak, legyen az egy wellness masszázs, egy kozmetika vagy csak egy sima fodrász. Higgyék el hölgyeim, hogy a férfiak ugyanannyira örülnének egy olyan ajándéknak, mely megváltoztathatja életüket, átalakíthatja külsejüket!

A hajbeültetési eljárás során azokból a tarkótáji hajszálakból ültetnek át a kopasz területekre, melyek, ahogyan régi helyükről, az új területekről sem fognak kihullani. Ezzel egy biztos és ténylegesen végleges megoldást nyújtanak, és örökre elfeledtetik a kopasz foltokat. Ez tehát nem csak egy szimpla meglepetés lehetne, hanem egy olyan ajándék, ami életre szól!  

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Öregítő kopaszság

0 Komment

Az, hogy az idő múlásával nem csak a haj őszülése, hanem bizony a gyérülése is elkezdődik, mindenki számára elfogadott tény, és ebbe valahogy könnyebben beletörődünk. Persze nem kellene ebbe sem, de amikor idő előtt, fiatalon ér minket utol a kopaszodás, az bizony sokkal ijesztőbb tud lenni.

Az öröklött kopaszodás folyamata, mely a hajhullásban szenvedő férfiak többségét érinti, sajnos már nagyon korán elindulhat, és tenni ellene nem sok mindent tudunk, maximum lelassíthatjuk. Az egyre gyérülő hajzat azonban hol a fejtetőn, hol pedig a homlokvonal megemelkedésénél mindinkább szembetűnőbb lesz, öregítve ezzel a hajkorona tulajdonosát.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hairhungary öregedés őszülés hajgyérülés kopasz foltok homlokvonal kedvezmény

Ez valakinek jól áll, és elfogadja ezt az állapotot, de sajnos sokan nem mondhatják ezt el magukról. Nem csak idősebb kinézetet eredményezhet, hanem gátlásokat is felállíthat a ritkuló hajzat. Amennyiben ezt meg szeretnénk előzni, akkor bizony a tettek mezejére kell lépni, és nem elég a különböző lassító készítmények alkalmazása.

A hajátültetés egy tökéletes megoldás mindazoknak, akik ilyenfajta kopaszsággal állnak szemben, hiszen egy biztos és végleges eredményt ad. Nem kell megvárnunk, hogy az egész fejtetőnkön eltűnjön a hajzat, hanem azonnal igénybe vehetjük ezt a segítséget, amint már nem tetszik a hajatlan területek növekedése.

A HairHungary Klinikán most november végéig azoknak is kedvezményesen ültetik át hajszálaikat, akik kisebb területeket szeretnének ismét dúsabbnak látni. Tehát érdemes jelentkezni, hogy enyhén megemelkedett homlokunk vonala visszarendeződjön, vagy épp fejünk teteje ne világítson, még akkor is, ha a kopaszodás folyamata nemrég indult meg.

A beavatkozás után visszanyerjük saját korunkat is, és sokkal magabiztosabban fogunk állni a tükör előtt. Amennyiben az egész eljárás élményét, izgalmait és eredményességét megosztja páciensünk blogként, akkor további 10%-kal nő a kedvezmény mértéke. Ez nem csak egy kihagyhatatlan, hanem másokat is segítő, és főként saját magunknak egy új korszakot nyitó lehetőség tehát.   

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Karkötőt a hajba?

0 Komment

Nyár közepén járunk, amikor lassan kezdi mindenki megunni, hogy szinte csak össze van fogva a hosszú haj, és kész. A nagy melegben persze ritkán engedjük ki, hiszen a hosszú sörény csak még jobban melegítene minket. Azonban van pár praktika, amivel fel lehet dobni az összekötött hajat is, hogy ne legyen annyira unalmas mindig.

Először is, ne mindig csak hátrafésülve kössük össze hajunkat. Már az is sokat dob az összképen, ha választékot teszünk frizuránkba, és úgy kötjük hátra. Még kreatívabbak lehetünk azzal, ha nem egy egyszerű hajgumit teszünk csak bele, hanem egy kicsit feldobjuk mással is, így az összkép sokkal színesebb lesz. Tehetünk például köves csatokat díszítésként, de egyszerű megoldás az is, ha magára a hajgumira rákötünk egy karkötőt. Szép eredményt kapunk, ha a ruhánkhoz illő kiegészítőkkel nem csak karunkat, hanem hajunkat is megjutalmazzuk.

Ezen kívül szép látványt nyújt, ha egy tincset kihagyva az összekötésből, a saját hajunkkal tekerjük körbe az összefogásra szolgáló hajgumit. Szóba jöhetnek még brossok, szalagok, masnik, sálak, ami éppen kezünk közé kerülhet otthon. Ne féljünk használni ezeket, hiszen ha máson jól mutat – legyen szó egy ajándékról, vagy épp egy ruha kiegészítőjéről -, akkor frizuránkban is jól fog állni.

Azon kívül, hogy felfrissítsük néhány jó ötlettel nyári hajviseletünket, arra is oda kell figyelnünk, hogy a folyamatos copf hordása nem csak unalmas lehet, hanem bizony árt is a hajzatnak. A szoros hajgumik nem tesznek jót a hajszálaknak, és a fejbőrünk is befülledhet, főként, ha napközben megizzadunk. Ezt pedig gyakori hajmosás követi, ami szintén szárító hatású a fejbőrre és a hajra egyaránt.

Nagyon fontos tehát, hogy odafigyeljünk hajunk ápolására. Használjunk néhány otthon elkészíthető hajpakolást attól függően, hogy épp mire lenne szüksége hajszálainknak, emellett ügyeljünk vízháztartásunkra és a helyes étkezésre is. Amennyiben ezt megtesszük, és ennek ellenére olyan problémákat veszünk észre, mint a haj egészségtelen állapota, vagy a megszokottnál nagyobb fokú hullása, akkor már baj lehet. Ilyen esetekben ki kell deríteni, mi okozza a haj gyérülését, és aszerint kell tenni ellene. Az ellenszer lehet egy mezoterápiás kezelés is, de ha visszafordíthatatlan esettel állunk szemben, akkor csak a hajbeültetés lehet segítségünkre.  

Bővebben a hajhullás okairól és lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A túlzásba vitt szolárium

0 Komment

Nagyon sokan esnek bele abba a hibába, hogy annak ellenére, hogy nyáron a nap is süt, mégis ugyanúgy járnak szoláriumba, mint ahogyan télen teszik azt. Ilyenkor a szervezetünknek ez egy kicsit sok, főkén, mivel ezek az emberek a napozástól sem zárkóznak aztán el, mert szinte megszállottak abban, hogy eléggé barnák legyenek.

hajhullás hajátültetés hairhungary kopasz foltok hajgyérülés szolárium napozás száraz haj töredezett haj

Ha nem visszük túlzásba a szolárium használatát és a napozást, természetesen semmi probléma nincs ezzel. Viszont ha valaki már sokkal többet tartózkodik a napon, illetve a fénycsövek kereszttüzében, akkor az már sajnos nagyobb károkat is okozhat szervezetünkben. A barnaság lehet szép, de tényleg megéri ilyen áron?

Nem csak a bőrünk szárad ki, amivel beindul egy nagyobb fokú ráncosodás is, hanem bizony a hajszálaink is kiszáradnak. Ettől pedig nagyon gyorsan elvékonyodnak, és töredezetté válnak. Emellett pedig csökken a hajhagymák életképessége is, és a fejbőrünk is roncsolódik, ami bizony nagyon hamar vezet hajhulláshoz.

Ha ezt időben észrevesszük, akkor elejét tudjuk venni a problémának, hiszen ha pótoljuk a folyadékveszteséget külsőleg és belsőleg is, akkor meg tudjuk állítani a hajzat gyérülését, és vissza tudjuk állítani egészséges állapotba. Persze ehhez szükség van ténylegesen arra, hogy a megszokottnál jobban odafigyeljünk frizuránk ápolására, és mellette egészségesen táplálkozzunk, és legyen meg a napi folyadékbevitel is.

Amennyiben már túl késő ahhoz, hogy ezek a változtatások segítsenek, bizony szakértőhöz kell fordulnunk problémákkal. Előfordulhat, hogy egy mezoterápiás kezelés, vagy külső és belső készítmények alkalmazása ugyancsak segíthet gondunkon, azonban ha maradandó károkat szenvedett el frizuránk, és a kopasz foltokon nem nő új hajzat, akkor sem kell nagyon elkeserednünk. Ugyanis a hajátültetés egy olyan végleges és biztos megoldás, mely vissza tudja adni régi frizuránkat akkor is, amikor más már nem segíthet.

Ismerje meg jobban a kopaszodás okait és a különböző megoldásokat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed