Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajápolás férfiaknak

0 Komment

Amikor kozmetikáról, hajápolásról és hajpakolásokról beszélünk, akkor szinte mindenki csak a női nemre gondol, pedig ez nagy hiba. Ugyanis a frizurával kapcsolatos problémák a férfiakat is érintik, sőt, nagyon sok esetben gyakrabban fordulnak elő náluk.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy akár mi, nők segítsük ebben párjainkat, és ne engedjük, hogy elhanyagolják ezt a kérdést. A hajzat állapotának figyelése, illetve folyamatos ápolása bizony elengedhetetlen, hiszen a korpás fejbőr, a zsíros haj vagy éppen a hajritkulás a férfiak számára is nagy gondot jelent.

Rengeteg hajpakolással ismerkedtünk már meg korábban, amelyek mindkét nem tekintetében ugyanolyan alkalmasak arra, hogy megoldjanak egyes problémákat, illetve, hogy széppé és egészségesebbé varázsolják a frizurát. Természetesen akadnak olyan gondok is, melyeket sajnos a hajápolás nem old meg, de nagyon sok baj megelőzhető segítségükkel.

Ne érezzük tehát cikinek a hajpakolások alkalmazását, hiszen saját magunkkal szúrunk ki, ha emiatt nem törődünk frizuránkkal. Ráadásul az otthon elkészíthető csodaszereket úgy kenhetjük fel hajunkra, hogy azt senkinek nem kell tudnia vagy látnia, tehát tényleg nincsen ebben semmi különös.

Természetesen a hajpakolások csak olyan gondokat képesek megoldani, melyek nem előrehaladottak, és olyan kiváltó okok állnak a háttérben például, mint a túl sok hajzselé használata, a megfázás vagy egyéb kisebb problémák.

Kopaszodás tekintetében figyelembe kell vennünk azonban, hogy a férfiak többségénél a genetika indítja útjának ezt a folyamatot. Az öröklött hajhullás megoldására pedig természetesen sosem lesznek elegendőek a házi praktikák, de még a gyógyszertári vagy máshonnan kapható készítmények sem.

Az androgén jellegű kopaszodás maximum csak késleltethető, de meg nem állítható, és főleg nem orvosolható különböző kozmetikai vagy egyéb szerek segítségével. Az egyetlen megoldást a hajátültetés jelenti, mely biztos és végleges eredményt kínál mindazoknak, akik szembenéznek a kopaszodással, és beletörődés helyett inkább vissza akarják kapni régi frizurájukat. Ezek után pedig csak annyi lesz a dolguk ismét, hogy a lehető legjobb és legegészségesebb kinézet érdekében ápolják is azt.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed