Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Victoria Beckham rossz formában

0 Komment

A Spice Girls egykori énekesnője mindig is törekedett arra, hogy külseje makulátlan legyen. Ügyelt az öltözködésére, a frizurájára, a magas sarkú cipőkről pedig szinte mindenkinek ő ugrik be Sarah Jessica Parker mellett. Most azonban úgy tűnik, hogy kissé túlzásba vitte a jó kinézetért folytatott harcát, és inkább az ellentétét kezdi elérni örökös önsanyargatásával, mint amit szeretne.

Természetesen érthető, hogy az egyik legszexibb pasinak kikiáltott sport- és most már divatsztár, David Beckham mellett ennyire jól akar kinézni Victoria, azt azonban neki is észre kellene vennie, hogy az egészséges határt már rég átlépte.

Ahhoz ugyanis, hogy a legújabb divat szerint öltözködhessen, és a lehető legkisebb méretű ruhák jöjjenek fel rá, valóban alig eszik valamit. A mindig is vékony futballsztár feleség most már annyira karcsú, hogy ez lassan sokkal rosszabbul néz ki, mintha némi felesleg lenne rajta.

A kemény diéta sajnos mindenkinél meghozza idővel a velejáró negatív hatásokat, melyek egyre inkább szembetűnőek lesznek. Pedig nem árt, ha vigyázunk ezzel! A folytonos önsanyargatás egyik leggyakoribb velejárója ugyanis a hajhullás. A nem egészségesen vezetett diéta rengeteg esetben tudja okozni a hajhagymák megfelelő működésének leállását, mely azt hozza magával, hogy a hajzat egyre élettelenebb lesz, és bizony egyre több hajszál hullik ki, egy általános gyérülést okozva ezzel.

Az ilyen fajta hajhullás csak abban az esetben megállítható, ha észbe kapunk, és változtatunk étkezési szokásainkon. Muszáj, hogy bevigyük szervezetünkbe a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokat, vitaminokat, hiszen a frizuránkat nem csak kívülről kell táplálni. Amennyiben képesek vagyunk felhagyni a drasztikus diétával, hamarosan újra beindulnak azok az egészséges folyamatok, melyek felelősek a hajzatunk állapotáért is. Persze nagyon hosszú idő kell ahhoz, hogy a frizuránk regenerálódjon, ilyenkor egyes esetekben ajánlott olyan kezelések bevonása, mint például a mezoterápia, melynek segítségével hamarabb érhetjük el a kívánt állapotot.

A híresség is jobban tenné, ha észrevenné a fenyegető jeleket, és átállna egy sokkal egészségesebb életmódra, mert sajnos, ha nem teszi, akkor komolyabb károk is keletkezhetnek. Maradandó kopasz foltok esetén pedig nem is lehet mit tenni, csak a hajátültetés képes megoldani a problémát. De reméljük, Victoria idáig nem jut el diétájával.

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Beckham kopaszodik?

0 Komment

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy David Beckham nem csak az egyik legfelkapottabb sztár a mai napig, hanem bizony stílusával és eleganciájával milliók szemében lehet példakép. A futballista amellett, hogy éveken keresztül a legkeresettebb labdarúgók közé tartozott, folyamatosan elkápráztatja a hölgyeket is.

Amellett, hogy rúgja a bőrt, még modellként is, illetve reklámszerepekben is láthatjuk a mai napig, ami nem meglepő, hiszen amikor a sármot, a megnyerő külsőt és a stílust osztogatták, az nem kétséges, hogy ő bizony többször is sorban állhatott. Az egyik legmeghatározóbb vonzereje többek szerint a frizurájában rejlik, melyet nagy szeretettel változtatgatott az évek során. Most azonban felmerült a kérdés, hogy a híresség vajon nem kopaszodik-e, és ha igen, akkor talán áteshetett már hajátültetésen?

Korábban ugyanis címlapokra került pár kép, melyen kissé gyérebb, sőt, néhol igencsak kopaszabb területek látszódnak frizuráján. Ugyan akkor a sztár azt nyilatkozta, hogy nem vágna bele egy hajbeültetésbe, manapság megint dús és hibátlan hajzattal áll a kamerák előtt.

Amennyiben csak átmeneti állapot volt nála a haj gyérülése, valószínűleg elegendő volt számára néhány kezelés vagy különböző készítmények alkalmazása ahhoz, hogy frizurája ilyen szépen rendbe jöjjön, azonban, ha őt is az öröklött kopaszodás jelei érték utol, akkor csakis a hajátültetés oldhatta meg problémáit.

Nagyon sok sztár nem szereti bevallani, hogy átestek esetleg valamilyen beavatkozáson, pedig a hajátültetésen nincs mit szégyellni. Hiszen ez az egyetlen olyan végleges és biztos megoldás, ami segíthet a genetikai úton ránk törő kopaszodáskor. Ráadásul az ilyen fajta hajritkulást elősegíti az is, ha valaki aktív sportolóként éli életét, éppen ezért nem kizárt, hogy Beckham-nél is erről lehetett szó.

Akárhogy is, a futballsztár frizurája most újra kifogásolhatatlan, és az is biztos, hogy ha újra előbukkannának kopasz foltok, akkor mindenképpen el kell gondolkoznia a hajátültetésen – akár először, akár másodjára esne át ezen a beavatkozáson -, hiszen a szinte már védjegyévé vált tökéletességet nagyban beárnyékolná a kopaszság.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a HairHungary Klinika által kínált, lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Talán senkinek sem kell bemutatni hazánk egyik meghatározó futball egyéniségét, hiszen elég ha csak a szurkolók régi "Bólints Tibi!" rigmusait idézzük fel, és máris tudjuk kiről van szó. Nyilasi Tibor ezúttal nem a foci kapcsán kerül előtérbe, mivel hamarosan hajátültetési beavatkozáson esik át a HairHungary Klinikán.

Nyilasi Tibor szerencsére a mai napig elkötelezett híve a labdarúgásnak, a Magyar Labdarúgó Szövetség munkáját segíti, és szakértőként rendszeresen láthatjuk őt a képernyők előtt is. Korábban fia, ifjabb Nyilasi Tibor esett át hajátültetésen egy kifejezetten erre szakosodott magyar klinikán, és látva a sikeres eredményt bizony már akkor is komolyan elgondolkozott a beavatkozás lehetőségén.

Az évek folyamán sokan kérdezték Nyílt, hogy hova tűnt régi hajkoronája, melyre Tibor csak ennyit válaszolt: „Tudjátok a rengeteg góltól amit bólintottam sajnos elkopott!” - Nos, a jövőben már nem kell magyarázkodnia, hiszen napokon belül átesik Ő maga is a beavatkozáson, és döntésében nem Rooney vagy Beckham sikeres hajátültetése segítette, hanem fia eredménye volt számára meggyőző.

A kétnapos műtét során a klinika hajspecialista szakorvosai Tibor tarkótájáról fogják kinyerni a lehető legtöbb úgynevezett graftot (hajtüszőt), hogy azt átültessék a kopasz területekre. A beavatkozás fájdalommentes, csupán a helyi érzéstelenítő szúnyogcsípés szerű szúrás lehet kellemetlen. A lábadozás 2-3 napos, a végleges eredmény pedig hozzávetőlegesen fél év múlva már látható lesz.

A hajátültetés egyre népszerűbb hazánkban is, és bizony a magyar szakemberek a világ élmezőnyébe tartoznak. A HairHungary Klinika eszközparkja és eljárása egy amerikai szabadalom alapján került kialakításra, és a műtétek szinte wellness körülmények között zajlanak. A páciensek olvashatnak, internetezhetnek, vagy éppen kedvenc filmjüket nézhetik a beavatkozások során.

Bővebben a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu

Wayne Rooney Andy Carrollra akar hajazni

0 Komment

A londoni Olimpián Rooneynak, az angolok egyik legnagyobb büszkeségének bár nem adatott meg úgy csillogni, mint David Beckhamnek, egyvalami mégis közös bennük. Mindketten hajátültetésen estek át, ám míg Beckham ezt titkolja, Rooney nyilvánosan felvállalta műtétjét. Az Olimpiát megelőző foci EB-n ráadásul már viccelődött is nagyhajú csapattársával Andy Carrollal, miután fejesgóljával megnyerték az Ukránok elleni mérkőzést.

Wayne Rooney az idei foci EB után ismét a nyilvánosság központjába került, annak ellenére, hogy játékával nem tudott vezéregyéniség lenni az angol válogatottban. A tavalyi hajátültetése után példát mutatott sok ember számára, melynek hatására Angliában a beavatkozások száma megduplázódott, a férfiak körében pedig ez lett a 2. legnépszerűbb esztétikai beavatkozás. Rooney az idő múlásával már kipróbálhatott számtalan frizurát. Az ominózus ukránok elleni meccsen gólörömében még imitált hajlakkot is fújt feje búbjára, amivel komikusan Andy Carrollnak üzent.

wayne rooney andy carroll david beckham hairhungary hajhullás kopaszodás fue2 safesystem hajklinika hajbeültetés hajátültetés

A mérkőzés után a sajtó képviselői megkérték tőle, hogy magyarázza el tettét, amire a következőket válaszolta: „Egy kis Andy Carroll terméket fújtam a hajamra, mivel remélem egyszer nekem is olyan szép dús és hosszú frizurám lesz. Előtte persze megbeszéltem vele, hogy használhatom-e a titkos receptjét, amire úgy felelt, ha gólt szerzek, megtehetem.”

Az angol csatár barátságos vicce bizonyítja, hogy hajátültetése után továbbra sem fél felhívni a többiek figyelmét. A hajhullás, kopaszodás ugyanis rengeteg embert érint, ami egyáltalán nem tréfadolog. Tapasztalatait épp ezért szívesen megosztja, hogy segítsen mások számára is. Magyarországon a hazai sportolók körében a HairHungary klinika a legelismertebb, mivel számos sikersportág ismert képviselői estek át hasonló beavatkozáson, mint az angol sztárfocista. Ráadásként idehaza az angol klinikánál fejlettebb, úgynevezett SafeSystem-FUE eljárással ültetik át a tarkótáji donor területről a szükséges hajszálakat.

A HairHungary klinikán a konzultációk során hajspecialista orvos állapítja meg a hajhullás pontos diagnózisát, mely után személyre szabott kezelési tervet kaphatunk. A hajszálak elvékonyodása, ritkulása esetén sok esetben segítenek a minoxidilt tartalmazó külső szerek, speciális hajerősítő samponok, vagy a mezoterápiás kezelés. Előrehaladott kopaszodás esetén pedig az egyetlen garantált módszer a minimális kellemetlenséggel járó hajátültetési beavatkozás.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a hajátültetés lehetőségéről!
HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed