Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ételintolerancia

0 Komment

Rengeteg panaszt lehet hallani arról, hogy manapság már egyre többen allergiásak valamire. Legyen szó a porról, állatokról, növényekről, még akkor is, ha addig egész életünkben nem volt problémánk, egyszer csak feltűnhetnek az allergiás reakciók. Van azonban olyan intolerancia is, melyet nem szabad összetéveszteni az allergiával, hiszen nem okoz azonnali tüneteket, mégis, ugyanúgy oda kell figyelni rá.

Az ételintoleranciáért nem az immunrendszer felelős, mint az allergia esetében, hanem az emésztőrendszer. Főleg enyhébb tüneteket produkál, éppen ezért több időbe telik, míg észrevesszük, hogy mi a probléma. Sok esetben azt hihetjük, csak egy gyomorrontásról van szó, de ha nem múlnak el a panaszok, akkor lépnünk kell, hiszen nem várt károkat is eredményezhet.

A hasmenést, görcsöket, puffadást vagy székrekedést könnyű kezelni, ám ha ezek váltogatják egymást, vagy más tünet is járul hozzájuk, mint például bőrprobléma, fejfájás vagy a hajzat gyérülése és minőségének romlása, akkor már nagy esély van arra, hogy ételintoleranciával állunk szemben. Ezt okozhatja akár a tej – ilyenkor emésztőrendszerünk nem tudja lebontani rendesen a tejfehérjét -, de hibásak lehetnek egyes tartósító szerek, gabonafélék vagy húsok is. Nehéz kiszűrni, hogy pontosan melyik csoport okozza bajunkat, viszont amint megvan a ludas, azonnal tudjuk enyhíteni problémánkat. Diétával és egy-két étel elhagyásával vagy átgondolásával teljes mértékben megszűntethetjük a panaszokat.

Az ilyen formában kialakuló hajhullás természetesen szintén megáll, amint rálépünk a számunkra kijelölt, helyes útra étkezésünkben. Ugyan a hajzatnak kell idő ahhoz, hogy regenerálódhasson, de lassan helyére kerül minden. Természetesen nem ilyen egyszerű a dolog minden kopaszodási folyamat esetében, sőt! Sajnos már egyre több külső és belső hatás van, melynek eredményeként vagy éppen mellékhatásaként hajhullás indul meg, éppen ezért fontos kivizsgálni, hogy mi okozhatja a nagyfokú hajveszteséget.

Előfordulhat, hogy az öröklés nyomja ránk bélyegét, és ilyenkor választanunk kell. Vagy beletörődünk a kopaszság egyre inkább teret nyerő mértékébe, vagy harcolunk ellene. A kesztyűt csak a hajátültetés segítségével vehetjük fel, hiszen ez az egyetlen biztos és végleges megoldás.

 

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Közeledik a kullancs-szezon!

0 Komment

Ahogy kezd lehűlni az idő, tökéletes lesz az életkörülmény az olyan paraziták számára, mint például a kullancsok. Sajnos hazánkban is egyre nagyobb a számuk, és még inkább problémát jelent, hogy ezek közül egyre több fertőzött is. Ráadásul nem csak akkor számíthatunk bajra, ha minket csípnek meg, hanem akkor is, ha egy fertőzött tehén tejét isszuk meg, így tényleg oda kell figyelni nagyon a jelekre!

Sokszor sajnos észre sem vesszük, ha megcsíp minket egy kullancs. Régebben minden kirándulás után, erdei túrákat követően átnéztük magunkat, ma azonban már olyan helyeken is előfordulhatnak, hogy szinte minden este ellenőriznünk kellene, nem szedtünk-e össze egyet sem. Játszótereken, folyópartokon, akár csak füves réteken is előfordulnak már, nem csak az erdős részeken.

Persze nem minden kullancscsípés jelent problémát, azonban ha fertőzött példányt fogtunk ki, akkor sajnos nem sok jóra számíthatunk. Az a baktérium, ami a Lyme-kórt okozza, különböző gyulladásokkal terheli meg szervezetünket, ami akkor válik igazán veszélyessé, ha a szívet is megtámadja. Először azonban ízületi és ideggyulladásokat eredményez, így ha ilyesmit észlelünk magunkon, azonnal forduljunk orvoshoz. A különböző gyulladások pedig másként is mutatják, hogy baj van. A szervi panaszokat ugyanis hajzatunk állapotának romlása, fejbőrünkön megjelenő bőrproblémák és a haj hirtelen meginduló gyérülése is jelzi. Ha időben fordulunk orvoshoz a tünetek megjelenése után, akkor a fent említett megbetegedések gyógyíthatók.

Ezzel együtt természetesen a hajzatunkon megjelenő károk, még ha lassan is, de meg fognak szűnni. Amennyiben ezt gyorsítani szeretnénk, segítségünkre lehet a mezoterápiás kezelés, vagy esetleg a prp-terápia is, hiszen átmeneti hajhullásról beszélünk.

Sok esetben azonban sajnos nem ilyen egyszerű a hajproblémák kezelése. Több betegség, illetve gyógyszer mellékhatásaként ugyanis kialakulhatnak maradandó kopasz foltok, de okozhatja a kopaszodást maga az öröklés is. Ilyen esetekben hiába használunk bármilyen kozmetikumokat, azok nem fogják visszavarázsolni frizuránkat. Erre csak egyetlen lehetséges megoldás létezik, méghozzá a hajátültetés, melynek segítségével újra lesz hajzatunk azokon a részeken, ahol már nem nőtt ki magától egy hajszál sem.

 

 Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Utolsó lehetőség!

0 Komment

A HairHungary Klinika nagyvonalú ajánlata már csak három napig elérhető mindazok számára, akik úgy döntenek, meg szeretnék változtatni életüket. Augusztus 15.-ig lehet ugyanis jelentkezni ahhoz, hogy a kiforrott technológiájú, biztos és végleges eredményt nyújtó hajátültetést kedvezmények keretein belül végeztethessük el.

Rengetegen vannak, akik kopaszodással küzdenek, hiszen ha a genetika okozza a hajhullást, az sajnos már fiatalabb korban elkezdődhet. Persze léteznek olyan okok is a háttérben, melyek nem okoznak végleges kopasz foltokat fejtetőnkön, hanem csak átmeneti hajgyérülés lép fel, de elég nagy százalékban hagynak maradandó károkat a kopaszodási folyamatok.

Amikor öröklött hajhullásról beszélünk, annak igazi ellenszere sajnos nincsen. Lehet ugyan késleltetni, és az elején különböző trükkökkel eltűntetni az egyre nagyobb területet követelő kopasz foltokat, azonban igazi megoldást csak a hajátültetés jelenthet arra, ha vissza szeretnénk szerezni frizuránkat. És miért ne szeretnénk? Mivel a kopaszság csak igen keveseknek áll jól, a haj gyérülése bizony lelkileg is megviseli azokat, akiknél beindult a kopaszodás. Nehéz ezt elfogadni, de létezik segítség, éppen ezért nem is szükséges beletörődnünk abba, amibe igazából nem is tudunk.

Most anyagilag is elérhetőbbé vált ez az eljárás, hiszen a HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja mindenki számára előnyös konstrukciókkal várja a pácienseket. A hajszálankénti alacsonyabb ár, a részletfizetés vagy az egészséghitel olyan kopaszodóknak is lehetővé teszi a hajátültetési beavatkozás igénylését, akik eddig nem is gondoltak erre a megoldásra anyagi vonzatai miatt.

Ne késlekedjen, jelentkezzen ingyenes konzultációra, hogy részese lehessen ennek a különleges kedvezménynek, és változtassa meg életét frizurájának visszaszerzésével! A fent leírt könnyítések mellett még további 10% kedvezményt is kapnak azok, akik blogot vezetnek majd a hajátültetés előtt átélt dolgokról, magáról a műtétről és annak eredményességéről. Érdemes tehát most belevágni!

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> A kedvezményprogramról bővebben

> Előtte-utána képek

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

A veszélyes penész

0 Komment

A penészgombák imádják a nyirkos helyeket, és ugyancsak szeretik a meleget is. Éppen ezért nagyon hamar indul meg a szaporodásuk nyáron, amire fokozottan oda kell figyelnünk, hiszen elegendő egy kis penészfolttal rendelkező gyümölcsöt megennünk ahhoz, hogy utolérjen minket a baj.

Ha valamilyen úton-módon bekerülnek szervezetünkbe a penészgombák spórái, akkor az megzavarhatja a hormonháztartásunkat, bélrendszeri gondokat okozhat, gyulladásokat idézhet elő. Fejbőrünk pedig az egyik leggyorsabb jelzőrendszer ilyen esetekben, hiszen mindez hat rá is sajnos, és hamar mutatja elváltozásokkal, hogy probléma van a szervezetben.

Amennyiben allergiásak vagyunk a penészgombára, már az is elég, ha csak belélegzünk valamennyit. Az ilyenfajta allergiát jelezheti szédülés, fejfájás, hányinger vagy hasmenés, illetve hajhullás is. Elég egy olyan rejtett zug, ahol nem is láthatjuk, hogy penész van, már az előidézheti az allergiás tüneteket, azonban ha olyan helyen élünk, ahol szinte állandóan jelen van, akkor sajnos drasztikus és megállíthatatlan minden folyamat, míg nem orvosoljuk a problémát. A többszöri szellőztetés, a jó szigetelés és a gyakori takarítás vethet csak véget szenvedésünknek.

A penész tehát több szempontból is veszélyes szervezetünkre, és sajnos frizuránkat nézve bármelyik variációról is beszélünk, negatív hatással bír. A penészgomba által előidézett hajhullás azonban elmúlik, amint kiiktatjuk életünkből a penész jelenlétét. Amennyiben belekerült szervezetünkbe, speciális méregtelenítéssel, lúgosítással tudjuk orvosolni a helyzetet, a külső tényezőket pedig a fent leírtak alapján tudjuk számunkra biztonságossá tenni. A problémák kiküszöbölése után megindul hajzatunk regenerálódása, mely – mint általában minden átmeneti hajhullás esetében – legfeljebb 6 hónapig tarthat. Persze, ha későn jöttünk rá, hogy mi a baj, akkor ez sajnos tovább is húzódhat, ilyenkor segítségünkre lehetnek olyan eljárások, melyek gyorsítják a hajzat felépülését és visszanövését. Ilyen például a mezoterápiás kezelés, vagy a prp-terápia.

Az említett gondok azonban csak egy töredékei annak a listának, melyen a hajhullás hátterében álló gondok szerepelnek. Számtalan más oka is lehet annak, hogy megindul a kopaszodás, a genetikától kezdve a lelki gondokig, így jobban tesszük, ha segítséggel próbáljuk megtudni, hogy mi okozhatja hajgyérülésünket. Amennyiben öröklött jellegű kopaszodásról van szó, egyetlen megoldás jelenthet biztos segítséget, mégpedig a hajátültetés.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ne maradjon le!

0 Komment

A HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja augusztus 15.-ig tart, így mindazoknak, akik nem akarnak lemaradni róla, másfél hetük van már csak jelentkezni. Ne csússzon le erről a kihagyhatatlan lehetőségről, hiszen a kopaszodás egyetlen biztos és végleges megoldása most mindenki számára elérhetőbb így, mint valaha!

Sokan ugyanis azért nem hozzák meg a döntést, hogy belevágnak a hajátültetésbe, mert természetesen nem olcsó mulatság. Nem is lehetne az, hiszen nem csak egy kiforrott és precíz, nagy szakértelmet igénylő beavatkozásról beszélünk, hanem egy olyan megoldásról, mely végleges eredményt ad.

A hajbeültetés során ugyanis a kopasz részekre azokat a tarkótáji hajszálakat ültetik át, melyekre nem hat az a bizonyos hormon, amely a hajhullásért felelős. Így új helyükön is úgy fognak viselkedni majd, mint a donorterületeken, ami azt jelenti, hogy többé már nem fog fenyegetni a hajhullás veszélye.

Ez rengeteg embernek hozza vissza nem csak a régi frizuráját, hanem önbizalmát, és önbecsülését is, hiszen a hajzat gyérülése igencsak mélyen és fájdalmasan tudja érinteni az embert. Természetes, hogy nem áll jól mindenkinek a tarság, és nem mindenki tudja elfogadni a kopaszodással járó kellemetlenségeket, de amennyiben maradandó kopasz foltokról beszélünk, sajnos nincs más megoldás, mint a hajátültetés.

A mostani, nyári kedvezményprogramban nem csak a hajszálankénti, beültetési ár alacsonyabb, hanem lehetőségünk van további részletfizetési, illetve egészséghiteli megoldás igénybe vételére. Ezen felül további 10% kedvezmény jár azoknak a pácienseknek, akik saját műtétükkel kapcsolatban blogot vezetnek, segítve ezzel mindenkinek, aki még a döntés vagy a beavatkozás előtt áll.

Ne késlekedjen hát, amennyiben kopaszodási problémákkal küzd, jelentkezzen augusztus 15.-ig ingyenes konzultációra, és amennyiben hajátültetésre van szüksége, részesüljön ebben a fantasztikus kedvezménycsokorban!

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed