Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem csak megfázásra

0 Komment

Itt a hideg tél, és egyre nő a betegek száma, nagyon sokan küszködnek a náthával, megfázással. Ilyenkor mindig előjönnek a jobbnál jobb, és furcsábbnál furcsább, otthoni praktikák, mindenkinek más ellenszere van, mindenki mást vet be annak érdekében, hogy újra egészséges lehessen.

Köztudott, hogy a hagymák minden fajtájának fogyasztása nagyon jó hatással lehet a szervezetre, sőt, vannak, akik nem csak fogyasztják. Torokgyulladásra például tökéletes gyógyír, ha apróra vágott vöröshagymadarabokat zsebkendőbe tekerve a nyakunk köré helyezünk, ezzel előidézzük a gyulladás csökkenését.

De nem csak erre jó a vöröshagyma! Mivel ebben az időszakban hajzatunk is megviselt, hiszen nem csak szárító hatásokkal találkozik, mint a hideg szél például, hanem bizony a betegségek is szintén negatívan érintik a hajhagymák működését is, hiszen az egész szervezet harcban áll ilyenkor és legyengül, sok esetben pedig nem várt, a szokottnál sokkal erősebb hajhullás indul meg.

hagyma vöröshagyma hajpakolás hajhullás kopaszodás hajritkulás hairhungary hajátültetés öröklött kopaszodás hideg tél hajhagyma megfázás nátha betegség

Ebben az esetben igen jót tudunk tenni frizuránkkal, ha két nagy fej vöröshagymának kipréseljük a levét, keverünk hozzá egy kis mézet, és ezt a pakolást felvisszük hajzatunkra. Célszerű egy törölközővel, vagy zuhanysapkával elfedni fejünket, és a lehető legjobb hatást akkor érjük el, ha ezzel a pakolással együtt alszunk, majd csak reggel mossuk le hajunkról, langyos vízzel.

Hajzatunk puha, fényes és egészségtől kicsattanó lesz, akár csak mi, ha ténylegesen segítjük szervezetünket a jótékony hagyma mindennemű felhasználásával. Természetesen a hajhullásnak más okozói is lehetnek, így nem minden esetben segít, ha ehhez hasonló kencéket használunk, viszont sok gondot megelőzhetünk velük.

A kopaszodás problémája mögött rengeteg tényező állhat, ezek egy részét meg lehet szüntetni vagy oldani, de sajnos az olyan hajritkulás okát, mint az öröklött kopaszodás, természetesen nem lehet kiiktatni. Ilyen esetben sem kell elkeserednünk, hiszen erre is létezik már nem csak tökéletes, hanem végleges megoldás, méghozzá a hajátültetés.

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Öregítő kopaszság

0 Komment

Az, hogy az idő múlásával nem csak a haj őszülése, hanem bizony a gyérülése is elkezdődik, mindenki számára elfogadott tény, és ebbe valahogy könnyebben beletörődünk. Persze nem kellene ebbe sem, de amikor idő előtt, fiatalon ér minket utol a kopaszodás, az bizony sokkal ijesztőbb tud lenni.

Az öröklött kopaszodás folyamata, mely a hajhullásban szenvedő férfiak többségét érinti, sajnos már nagyon korán elindulhat, és tenni ellene nem sok mindent tudunk, maximum lelassíthatjuk. Az egyre gyérülő hajzat azonban hol a fejtetőn, hol pedig a homlokvonal megemelkedésénél mindinkább szembetűnőbb lesz, öregítve ezzel a hajkorona tulajdonosát.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hairhungary öregedés őszülés hajgyérülés kopasz foltok homlokvonal kedvezmény

Ez valakinek jól áll, és elfogadja ezt az állapotot, de sajnos sokan nem mondhatják ezt el magukról. Nem csak idősebb kinézetet eredményezhet, hanem gátlásokat is felállíthat a ritkuló hajzat. Amennyiben ezt meg szeretnénk előzni, akkor bizony a tettek mezejére kell lépni, és nem elég a különböző lassító készítmények alkalmazása.

A hajátültetés egy tökéletes megoldás mindazoknak, akik ilyenfajta kopaszsággal állnak szemben, hiszen egy biztos és végleges eredményt ad. Nem kell megvárnunk, hogy az egész fejtetőnkön eltűnjön a hajzat, hanem azonnal igénybe vehetjük ezt a segítséget, amint már nem tetszik a hajatlan területek növekedése.

A HairHungary Klinikán most november végéig azoknak is kedvezményesen ültetik át hajszálaikat, akik kisebb területeket szeretnének ismét dúsabbnak látni. Tehát érdemes jelentkezni, hogy enyhén megemelkedett homlokunk vonala visszarendeződjön, vagy épp fejünk teteje ne világítson, még akkor is, ha a kopaszodás folyamata nemrég indult meg.

A beavatkozás után visszanyerjük saját korunkat is, és sokkal magabiztosabban fogunk állni a tükör előtt. Amennyiben az egész eljárás élményét, izgalmait és eredményességét megosztja páciensünk blogként, akkor további 10%-kal nő a kedvezmény mértéke. Ez nem csak egy kihagyhatatlan, hanem másokat is segítő, és főként saját magunknak egy új korszakot nyitó lehetőség tehát.   

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Kókuszolajat minden háztartásba!

0 Komment

Nem biztos, hogy erről a sokoldalú termékről elegen hallottak már, ezért úgy éreztem, nagyon fontos megírni a kókuszolaj adta sok lehetőséget, hogy minél több háztartásba bekerüljön, hiszen ha megismerjük hatásait, biztosan úgy érezzük majd, ki szeretnénk próbálni.

Először is, mivel a magyar lakosság igencsak nagy hányada szenved a túlsúlytól, és éppen ezért nagyon sokan fogyni kívánnak, nagyon jó hír az, hogy a zsiradékok kókuszolajra cserélése hatalmas segítséget jelenthet mindazoknak, akik meg akarnak szabadulni felesleges kilóiktól. A kókuszolaj ugyanis rengeteg energiát ad, illetve ezzel együtt növeli a teljesítményünket is, sokkal energikusabbak, mozgékonyabbak leszünk, ha ezt használjuk főzéshez. Emellett enyhítheti az egyébként sokszor fennálló gyomorpanaszokat is.

Ezen kívül olyan szépségápolási mozzanatokban is használhatjuk, mint például az ajakápolás, vagy készíthetünk belőle arcpakolást is, azonban most egy másfajta pakolást ismerünk meg közelebbről, melyet hajunk ápolására használhatunk fel.

Nincs is sok dolgunk vele, nem kell hozzákeverni semmit, hanem egyszerűen vigyük fel hajzatunkra, hajvégeink masszírozásánál jól elidőzve a kókuszzsírt, majd tekerjünk frizuránkra egy törölközőt. Igazából nincs megszabva, mennyi ideig legyen hajunkon a csodaszer, de minél tovább rajta hagyjuk, annál többet segít. Amikor úgy érezzük, mossuk meg a hajunkat a szokott módon, és élvezzük a kókuszolaj nyújtotta hatást, ami azt jelenti, hogy erősebb és egészségesen csillogó hajkoronát láthatunk majd a tükörben.

Persze nem minden hajproblémára jelenthet ez - és a különböző, más alapanyagú hajpakolások - gyógyírt. Sajnos vannak olyan problémák, melyekre csak szakértő segítség képes hatni. Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk frizuránkra, ugyanis ha bármilyen gond jelentkezik, különféle egészségi, lelki vagy éppen öröklött problémának jele lehet az.

Ezek közül nagyon sok orvosolható különböző készítmények segítségével, illetve sokszor az is elég lehet, ha a kiváltó okokat megoldjuk, de az olyan hajproblémára, mint például az öröklött kopaszodás, nincs igazi gyógymód. De ebben az esetben se keseredjünk el, mert megoldás viszont van a kopasz foltokra még ebben az esetben is, ami nem más, mint a végleges hajzatot adó hajátültetés.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Blogoljon hajátültetéséről!

0 Komment

Minden fajta beavatkozásnál - legyen az kisebb vagy nagyobb volumenű, altatásos vagy érzéstelenítéses – természetes az, hogy él némi félelem az emberekben. Ilyenkor tele vagyunk kérdésekkel. Milyen lesz? Fájni fog? Rosszul leszek? Hamar felépülök? Stb.

A hajátültetésnél is így van ez, hiába nyugtatják meg a pácienseket és teremtik meg a lehető legjobb és legkényelmesebb légkört az eljáráshoz, akkor is ott motoszkál mindenki fejében ez a sok kérdés. Sőt, ebben az esetben még az is foglalkoztatja a beültetésre várókat, hogy milyen lesz az eredmény egy hónap, vagy egy év után, hogyan fog kinézni, és tényleg visszanyeri-e régi hajkoronáját.

Éppen ezért nagyon sok segítséget és lendületet tud adni mindazoknak, akik valamennyire is bizonytalanok, vagy félnek a hajátültetéstől, amikor olyan páciensek írásait olvashatják, akik már átestek ezen az egészen, beleértve azt az időszakot is, amikor már a végleges eredmény látható. Nem csak ösztönzés ez, hanem nyugtatás, és egyfajta felkészítés arra, hogy mi is fog történni pontosan.

hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hairhungary kopaszodás hajhullás öröklött kopaszodás blog páciens kedvezmény

A hajhullás problémája nagyon sokakat érint, de rengetegen nem is tudják, mi lehet a megoldás rá. Természetesen a kopaszodásnak számtalan oka lehet, így előfordulhat, hogy egyes készítmények alkalmazása és a probléma okozójának kiiktatása is elég ahhoz, hogy visszafordítsuk. Azonban a legtöbb férfit még mindig az öröklött kopaszodás fenyegeti, melyre az egyetlen biztos megoldás csak a hajátültetés lehet.  

A HairHungary Klinikán zajló hajbeültetésekről már számos páciensünk írt, belefoglalva az előtte érzett dolgokat és a várva várt eredményt is, mely igencsak nagy támaszt jelenthet azoknak, akik a műtét előtt állnak, vagy éppen a döntés előtt, hogy bejelentkezzenek-e vagy sem. Mivel ez csakis pozitívumokat adhat, így a Klinika szeretné, ha minél többen blogolnának arról, hogyan is zajlik a saját hajátültetésük. Ezért amellett, hogy november végéig azok számára is kedvezménnyel vehető igénybe az eljárás, akiknek csak kevesebb számú hajszál szorul átültetésre, további 10% engedményt kapnak azok a páciensek, akik megosztják élményeiket és érzéseiket blog formájában.  

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Garantált genetika?

0 Komment

A kopaszodás, mint tudjuk, nagyon sok esetben a genetikán alapszik, vagyis örököljük azt a hajlamot, hogy hajzatunk kihullik, még azt is, hogy milyen formában. Természetesen a hajhullás mögött rengeteg más ok is állhat, azonban ha a családban látható a kopaszodás megléte, akkor valószínűleg minket is ez ért el, amint ritkulni kezdett frizuránk.

Persze ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül számítani kell a kopaszodásra, ha vannak a családban olyanok, akik ezzel a problémával küzdenek, de tény, hogy a hajhullás jelentős részben örökletes folyamatnak számít, így ilyenkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy minket is utolér.

hajhullás kopaszodás hajritkulás öröklött kopaszodás öröklés genetika hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog

Ilyenkor elnézve a kopaszodás mértékét, vonalát, nagyságát családtagjainknál természetes, hogy elönt minket a félelem, és sokkal jobban odafigyelünk arra, hogy mi a helyzet saját magunknál. Nézzük a fésűben maradt szálak mennyiségét vagy hosszasan állunk a tükör előtt azt vizsgálva, mennyire látszódik át fejbőrünk hajzatunkon.

Az öröklést tekintve a férfiaknál részben az X-kromoszómákban dől el annak a lehetősége, hogy a nem megfelelő géneket hordozni fogják magukban, ez pedig az anyai ágról való öröklés, azonban meghatározóak az apától örökölt gének is. De ne ijedjünk meg, ha édesapánk vagy anyai nagyapánk fejére nézünk, és tarságot látunk, még nem feltétlen biztos, hogy saját frizuránkra is ugyanaz a sors vár majd.

Azonban ha megindul a kopaszodás, akkor minden más okot kizárva a legvalószínűbb ludasok a bajban természetesen a gének lesznek. Az ilyen eredetű hajhullásnál pedig az egyetlen biztos megoldás arra, hogy a kopaszságon úrrá legyünk, az a hajátültetés.

Az eljárás során azon hajszálakból ültetnek be a kopasz területekre, melyek a tarkótájon helyezkednek el, és nem hullnak ki. Az új területen is megtartják ezt a jó szokásukat, így nem kell a továbbiakban félnünk attól, hogy az öröklés ezeket is utolérné. Az új hajzat nem csak természetes lesz tehát, hanem végleges is.

Részletes képet kaphatunk az eljárásról, ha olyan páciensek szavait olvassuk, akik már átestek ezen a műtéten. Nem csak a beavatkozás menetét ismerhetjük meg jobban a hajbeültetéses blogokból, hanem az előtte és utána felmerülő érzelmekről, valamint az eredményességről is tisztábban fogunk majd látni.

Bővebben a hajátültetésről és a HairHungary Klinikáról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed