AJÁNLÓ
 
08:40
2014. 10. 07.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
08:40
2014. 10. 07.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
08:40
2014. 10. 07.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
08:40
2014. 10. 07.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
08:40
2014. 10. 07.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Garantált genetika?

0 Komment

A kopaszodás, mint tudjuk, nagyon sok esetben a genetikán alapszik, vagyis örököljük azt a hajlamot, hogy hajzatunk kihullik, még azt is, hogy milyen formában. Természetesen a hajhullás mögött rengeteg más ok is állhat, azonban ha a családban látható a kopaszodás megléte, akkor valószínűleg minket is ez ért el, amint ritkulni kezdett frizuránk.

Persze ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül számítani kell a kopaszodásra, ha vannak a családban olyanok, akik ezzel a problémával küzdenek, de tény, hogy a hajhullás jelentős részben örökletes folyamatnak számít, így ilyenkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy minket is utolér.

hajhullás kopaszodás hajritkulás öröklött kopaszodás öröklés genetika hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog

Ilyenkor elnézve a kopaszodás mértékét, vonalát, nagyságát családtagjainknál természetes, hogy elönt minket a félelem, és sokkal jobban odafigyelünk arra, hogy mi a helyzet saját magunknál. Nézzük a fésűben maradt szálak mennyiségét vagy hosszasan állunk a tükör előtt azt vizsgálva, mennyire látszódik át fejbőrünk hajzatunkon.

Az öröklést tekintve a férfiaknál részben az X-kromoszómákban dől el annak a lehetősége, hogy a nem megfelelő géneket hordozni fogják magukban, ez pedig az anyai ágról való öröklés, azonban meghatározóak az apától örökölt gének is. De ne ijedjünk meg, ha édesapánk vagy anyai nagyapánk fejére nézünk, és tarságot látunk, még nem feltétlen biztos, hogy saját frizuránkra is ugyanaz a sors vár majd.

Azonban ha megindul a kopaszodás, akkor minden más okot kizárva a legvalószínűbb ludasok a bajban természetesen a gének lesznek. Az ilyen eredetű hajhullásnál pedig az egyetlen biztos megoldás arra, hogy a kopaszságon úrrá legyünk, az a hajátültetés.

Az eljárás során azon hajszálakból ültetnek be a kopasz területekre, melyek a tarkótájon helyezkednek el, és nem hullnak ki. Az új területen is megtartják ezt a jó szokásukat, így nem kell a továbbiakban félnünk attól, hogy az öröklés ezeket is utolérné. Az új hajzat nem csak természetes lesz tehát, hanem végleges is.

Részletes képet kaphatunk az eljárásról, ha olyan páciensek szavait olvassuk, akik már átestek ezen a műtéten. Nem csak a beavatkozás menetét ismerhetjük meg jobban a hajbeültetéses blogokból, hanem az előtte és utána felmerülő érzelmekről, valamint az eredményességről is tisztábban fogunk majd látni.

Bővebben a hajátültetésről és a HairHungary Klinikáról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed