AJÁNLÓ
 
11:24
2014. 11. 13.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
11:24
2014. 11. 13.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
11:24
2014. 11. 13.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
11:24
2014. 11. 13.
Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában...
A bejegyzés folyatódik
 
11:24
2014. 11. 13.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Blogoljon hajátültetéséről!

0 Komment

Minden fajta beavatkozásnál - legyen az kisebb vagy nagyobb volumenű, altatásos vagy érzéstelenítéses – természetes az, hogy él némi félelem az emberekben. Ilyenkor tele vagyunk kérdésekkel. Milyen lesz? Fájni fog? Rosszul leszek? Hamar felépülök? Stb.

A hajátültetésnél is így van ez, hiába nyugtatják meg a pácienseket és teremtik meg a lehető legjobb és legkényelmesebb légkört az eljáráshoz, akkor is ott motoszkál mindenki fejében ez a sok kérdés. Sőt, ebben az esetben még az is foglalkoztatja a beültetésre várókat, hogy milyen lesz az eredmény egy hónap, vagy egy év után, hogyan fog kinézni, és tényleg visszanyeri-e régi hajkoronáját.

Éppen ezért nagyon sok segítséget és lendületet tud adni mindazoknak, akik valamennyire is bizonytalanok, vagy félnek a hajátültetéstől, amikor olyan páciensek írásait olvashatják, akik már átestek ezen az egészen, beleértve azt az időszakot is, amikor már a végleges eredmény látható. Nem csak ösztönzés ez, hanem nyugtatás, és egyfajta felkészítés arra, hogy mi is fog történni pontosan.

hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hairhungary kopaszodás hajhullás öröklött kopaszodás blog páciens kedvezmény

A hajhullás problémája nagyon sokakat érint, de rengetegen nem is tudják, mi lehet a megoldás rá. Természetesen a kopaszodásnak számtalan oka lehet, így előfordulhat, hogy egyes készítmények alkalmazása és a probléma okozójának kiiktatása is elég ahhoz, hogy visszafordítsuk. Azonban a legtöbb férfit még mindig az öröklött kopaszodás fenyegeti, melyre az egyetlen biztos megoldás csak a hajátültetés lehet.  

A HairHungary Klinikán zajló hajbeültetésekről már számos páciensünk írt, belefoglalva az előtte érzett dolgokat és a várva várt eredményt is, mely igencsak nagy támaszt jelenthet azoknak, akik a műtét előtt állnak, vagy éppen a döntés előtt, hogy bejelentkezzenek-e vagy sem. Mivel ez csakis pozitívumokat adhat, így a Klinika szeretné, ha minél többen blogolnának arról, hogyan is zajlik a saját hajátültetésük. Ezért amellett, hogy november végéig azok számára is kedvezménnyel vehető igénybe az eljárás, akiknek csak kevesebb számú hajszál szorul átültetésre, további 10% engedményt kapnak azok a páciensek, akik megosztják élményeiket és érzéseiket blog formájában.  

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed