Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kopaszodás skálázva – III. rész

0 Komment

Előző cikkeinkből megismerhették a Norwood skála szerinti 1-es és 2-es szinten jelölt kopaszodás részleteit. Most azt nézzük meg közelebbről, hogy mit takar a 2a és a 3-as fokozat összes verziója, illetve, hogy mi a teendőnk, ha ilyen stádiumban lévő kopaszodás keseríti meg életünket.

A 2a szintnél olyan nagymértékben hátrahúzódott homlokvonalról beszélünk, melynél az egész terület érintett, tehát nem marad középen sem nagyobb mennyiségű hajzat. Az ilyenkor igencsak magas homlok már kezdi átvenni a hatalmat, és megváltozhat tőle arcunk karaktere, valamint frizuránk hordását tekintve is gondok akadhatnak már.

A 3-as skálafokozat további több szintre van osztva, a kopaszodás mintája alapján. Itt megemlíthetjük a még inkább feljebb húzódó „Mikiegér-effektust”, a teljes homlokvonal megemelkedését szinte fejközépig, valamint az ezek mellett kialakuló kopasz foltot hátul a fejbúbon.  

A fent említett fázisoknál jelenthető ki, hogy talán a legtöbben ilyenkor kezdenek el foglalkozni igazán a problémával. Mivel ezek már annyira szembetűnő jelek, hogy nem tudunk legyinteni rájuk, egyre inkább érezhető, hogy dönteni kell a gyérülő frizurával kapcsolatban: el tudjuk ezt így fogadni, vagy nem?

Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy azonosulni tud a kopaszsággal, illetve a pár milliméternyi frizurával, hiszen ez csak keveseknek áll jól. Azonban az is nagyon rosszul tud mutatni, ha a kopasz foltok ellenére meghagyjuk a többi hajzatot hosszabbra, és előbb-utóbb ez a megoldás számunkra is kellemetlen lesz, ha tükörbe nézünk.

Ilyen esetekben ajánlott a hajátültetés segítségét igénybe venni, hiszen ezen fázisokban még elegendő lehet az egy napos beavatkozás. A tökéletes eredményt és a gyorsabb regenerálódást pedig segíti, ha a hajbeültetés előtt is, és persze utána is PRP-terápián esünk át. Ez a sajátvér-terápia, ahogy előző cikkünkből is megtudhatták, rendkívül nagy segítséget jelent hajátültetés után, ha viszont ilyen fokú hajhullás áldozatai vagyunk, akkor előtte sem árt, ha igénybe vesszük ezt a kezelést.

Cikksorozatunk következő részéből kiderül, hogy mi van akkor, ha nem lépünk még ebben az időszakban sem, és hagyjuk, hogy a kopaszodás még inkább teret nyerhessen magának.

Látogassanak el honlapunkra addig is, és tudjanak meg még többet a hajhullásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Tetőtől talpig kicserélve

0 Komment

Ferencsik Istvánról, a Nagy Fogyás egykori győzteséről tényleg nyugodtan kijelenthetjük, hogy teljes átváltozáson ment át. A fogyókúráját nagyon sokan kísérték figyelemmel, és most már nem csak a kilóitól szabadult meg, hanem az egyre növekvő homlokvonalától is. Úgy is mondhatnák, hogy ami kilóban leolvadt testéről, az hajban most visszament rá.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary nagy fogyás ferencsik istván fogyás túlsúly homlokvonal

István pár évvel ezelőtt vett részt a fent említett műsorban, és nem kis sikerrel ért számára az véget. Nem elég, hogy összesen 90 kilógrammnyi feleslegnek inthetett búcsút, hanem kitartásával meg is nyerte – ezt a kicsinek nem mondható – kihívást. Természetes tehát, hogy ezek után új embernek érezhette magát, most azonban eljött az ideje, hogy további változtatásra is sort kerítsen, hiszen akadt még valami, amivel nem volt megelégedve.

Ahogy sokakat, Istvánt is utolérte a kopaszodás, ami nála a homlokvonalhajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary nagy fogyás ferencsik istván fogyás túlsúly homlokvonal emelkedésével teljesedett ki. Ezért felkereste Klinikánkat, hogy az új alak mellé most új frizurája is lehessen. A hajbeültetés során 3800 hajszálat ültettek át az elülső frontvonalra, és most, 9 hónappal a beavatkozás után ismét dús, fiatalos hajkoronával rendelkezik.

István így most már nem csak karcsúbb derékkal, hanem sűrűbb, fiatalosabb frizurával is rendelkezik, és valljuk be, ez a két dolog bizony igencsak nagy befolyással bír ránk, hiszen a külsőnk nagyon is lényeges szerepet tölt be mindennapjainkban, mert szerfelett fontos az, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben. Mindenki, akinek valaha köze volt bármelyik problémához - legyen az a túlsúly, vagy a haj ritkulása -, bizony pont az ilyenfajta változásokra vágyna.

Ne habozzunk hát, hanem István példáját követve vegyük kezünkbe a sorsunkat, és alakítsunk külsőnkön úgy, hogy elégedettek lehessünk magunkkal. Ehhez kell egy kis bátorság, némi elszántság és persze akaraterő, egy kis kitartással és változtatásvággyal fűszerezve. Ferencsik István huncut mosolyából pedig meríthetünk mindehhez erőt, hiszen egyben biztosak lehetünk abban, hogy a végeredmény mindenképpen felemelő lesz!

Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Öregítő kopaszság

0 Komment

Az, hogy az idő múlásával nem csak a haj őszülése, hanem bizony a gyérülése is elkezdődik, mindenki számára elfogadott tény, és ebbe valahogy könnyebben beletörődünk. Persze nem kellene ebbe sem, de amikor idő előtt, fiatalon ér minket utol a kopaszodás, az bizony sokkal ijesztőbb tud lenni.

Az öröklött kopaszodás folyamata, mely a hajhullásban szenvedő férfiak többségét érinti, sajnos már nagyon korán elindulhat, és tenni ellene nem sok mindent tudunk, maximum lelassíthatjuk. Az egyre gyérülő hajzat azonban hol a fejtetőn, hol pedig a homlokvonal megemelkedésénél mindinkább szembetűnőbb lesz, öregítve ezzel a hajkorona tulajdonosát.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hairhungary öregedés őszülés hajgyérülés kopasz foltok homlokvonal kedvezmény

Ez valakinek jól áll, és elfogadja ezt az állapotot, de sajnos sokan nem mondhatják ezt el magukról. Nem csak idősebb kinézetet eredményezhet, hanem gátlásokat is felállíthat a ritkuló hajzat. Amennyiben ezt meg szeretnénk előzni, akkor bizony a tettek mezejére kell lépni, és nem elég a különböző lassító készítmények alkalmazása.

A hajátültetés egy tökéletes megoldás mindazoknak, akik ilyenfajta kopaszsággal állnak szemben, hiszen egy biztos és végleges eredményt ad. Nem kell megvárnunk, hogy az egész fejtetőnkön eltűnjön a hajzat, hanem azonnal igénybe vehetjük ezt a segítséget, amint már nem tetszik a hajatlan területek növekedése.

A HairHungary Klinikán most november végéig azoknak is kedvezményesen ültetik át hajszálaikat, akik kisebb területeket szeretnének ismét dúsabbnak látni. Tehát érdemes jelentkezni, hogy enyhén megemelkedett homlokunk vonala visszarendeződjön, vagy épp fejünk teteje ne világítson, még akkor is, ha a kopaszodás folyamata nemrég indult meg.

A beavatkozás után visszanyerjük saját korunkat is, és sokkal magabiztosabban fogunk állni a tükör előtt. Amennyiben az egész eljárás élményét, izgalmait és eredményességét megosztja páciensünk blogként, akkor további 10%-kal nő a kedvezmény mértéke. Ez nem csak egy kihagyhatatlan, hanem másokat is segítő, és főként saját magunknak egy új korszakot nyitó lehetőség tehát.   

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed