Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajbeültetés előtt

0 Komment

Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában még mindig tele van kérdésekkel. Milyen lesz? Hogyan zajlik? Mit lehet várni? Mire lehet számítani? Pontosan azért, hogy ezekre a kérdésekre válaszokat kaphassunk, szükséges a beavatkozás előtt konzultáción részt vennünk.

És persze nem csak ezért. Rengeteg felmerülő lehetőséget kell átbeszélni és természetesen kizárni ahhoz, hogy a személyre szabott hajplasztikánk a lehető legjobb eredményt érhesse el. A HairHungary Klinika éppen ezért tartja elengedhetetlennek a személyes konzultációt, melyet ingyenes biztosít mindenkinek.

A konzultáción mindkét fél tájékozódik a részletekről, hiszen ilyenkor kerül megbeszélésre, hogy a páciens mit szeretne, és persze szintén ekkor tudja meg a szakorvostól, hogy pontosan mire számíthat. A hajbeültetést minden esetben először egy alapos kivizsgálás előzi meg, melynek során analizálják, hogy tulajdonképpen mi is okozza a kopaszodást. Amennyiben felmerül a lehetősége, hogy a hajvesztés visszafordítható, akkor természetesen más megoldás is szóba jöhet, így ezeket az eshetőségeket ki kell zárni.

Felmérik továbbá a donorterületet, a fejbőr jellemzőit, a haj vastagságát, egyszerűen egy olyan mindent átfogó kivizsgálásra számíthatunk, melynek segítségével aztán biztosak lehetünk majd a tökéletes végeredményben. A páciens kórelőzményeit és kívánságait figyelembe véve készül aztán el a beavatkozás személyre szabott terve. Fontos, hogy ennek minden részletével, illetve az eljárás pontos menetével tisztában legyünk ahhoz, hogy nyugodt szívvel vághassunk bele az egész változásba.

Lehetőség van a személyes konzultáció során arra is, hogy valaki egyedi kérésekkel álljon elő, mint például, hogy milyen legyen az új hajszálak dőlésszöge. Nagy könnyítést jelenthet az is, ha valaki egy régebbi fotóját elhozza és megmutatja, hogy milyen volt korábbi hajkoronája.

A hajbeültetési műtét időpontja csak mindez után lesz leegyeztetve, amikor már nem maradt bennünk sem kérdés, sem kétely azzal kapcsolatban, hogy mire is vállalkozunk pontosan. Mivel a konzultációt a szakorvosok végzik, így biztosak lehetünk abban, hogy teljes körű és mindenre kiterjedő válaszokat kaptunk. Már csak egy dolgunk van hátra ezután: várni a műtét napját, és az azt követő időszakot, amikor hétről-hétre nyomon kísérhetjük majd hajzatunk pozitív változásait.

Bővebben a kopaszodásról és a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Egy fotó ereje

0 Komment

Bármilyen nehezebb választás előtt állunk, az biztos, hogy van egy pont, amikor valami túllendít minket, és segíti meghozni a helyes döntést. Ez lehet akár egy egészen kicsi apróság, ami mégis nagy  mérföldkövet jelent az illetőnek. Így van ez akkor is, ha valaki változtatni akar, de még nem döntött véglegesen.

Annak ellenére, hogy a hajátültetés jelenti az egyetlen biztos és végleges megoldást az öröklött jellegű kopaszodás hagyta hajatlan területek eltüntetésére, mégis nagyon sokan hezitálnak a kopaszsággal küzdők közül, hogy meg merjék-e lépni ezt a lehetőséget. Ez természetes, hiszen nem kis dologról van szó, és alapjában véve mindenki tart attól, ha egy beavatkozáson kell túlesnie.

Ráadásul ebben az esetben nem egy olyan betegségről beszélünk, amikor az egészségünk a tét, tehát nem érezzük azt az égető szükségességet, ami általában megelőzne egy komolyabb műtétet. Itt ugyanis van választási lehetőségünk, dönthetünk úgy, hogy teszünk az egészre, és megpróbáljuk leélni életünk hátralévő részét új kinézetünkkel. Ez azonban akármennyire is egyszerűen hangzik, nem az. Hiszen, ha valakinek problémája van azzal, hogy néz ki, az bizony rengeteg másfajta kárt is eredményezhet.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hairhungary blog páciens döntés fotó tükörkép elégedetlenség változtatás

Azok is sok esetben húzzák az időt a döntéssel, akiknél már kirajzolódott, hogy mit is szeretnének. Ez egyszerűen egy emberi vonás, azonban általában ilyenkor jön valami, ami úgymond ad egy löketet, hogy vágjunk neki a dolognak. Ez lehet akár egy reggeli arcmosás, mely után a tükörbe bámulunk, vagy éppen nyúlhatunk a fésűért, amikor ránk zuhan az érzés: „cselekedni kell”!

De elhozhatja ezt egy fotó is, melyen visszanézve magunkat elfog a tettvágy, hogy nem várhatunk tovább. A HairHungary Klinika egyik páciense így ír blogjában erről az érzésről: „Azt hiszem, egy fotóval kezdődött az egész …. A fotós sikeresen rátalált arra a beállításra, ami a legtökéletesebben kiemeli a fejem tetején megcsillanó napfényt. Bár talán nem is nagyon kellett ehhez erőlködnie... „

Az azóta elégedett páciensen kívül már rengeteg kopaszodónak adta vissza ez az eljárás nem csak az elveszettnek hitt frizurát, hanem a kívánt külsőt és azt a tükörképet, amit szívesebben látnak. A döntést tehát érdemesebb minél hamarabb meghozni, és, ha kell valami, ami átbillenti a tétovázót, az legyen az eddigi sikertörténetek nagy száma mellett az elérhető eredmény, amire mindenki vágyik.

A hajhullás okairól, a hajátültetésről és a többi lehetséges kezelésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Drakula terápia hajátültetés után

0 Komment

Korábban megismerkedhettünk már azzal, hogy mit is jelent pontosan a „Drakula”, más néven PRP terápia. A névválasztás nem véletlen, hiszen itt arról van szó, hogy a saját vérplazmánk segít abban, hogy valamilyen pozitív változást érjünk el. Nem csak a hajzatunkkal kapcsolatban, hanem sok más részen lehet alkalmazni ezt a kezelést, de minket most kifejezetten a fejbőr érdekel.

Ahogy azt már megtudhattuk, a hajhullásnak rengeteg különböző oka lehet. Vannak olyan esetek, amikor a hajszálak csak meggyengülnek, elvékonyodnak egyes hatások következtében, és ezért kezdenek el kihullani. Ilyenkor is segítségünkre lehet már önmagában a PRP terápia, de nem csak ezen esetekben érdemes alkalmazni.

A legnagyobb segítséget jelentheti ugyanis a hajátültetés utáni Drakula kezelés, hiszen rengeteg pozitív változást idéz elő. Sokkal gyorsabban gyógyul a fejbőr, kevésbé lesz érzékeny a műtéti terület, a bőrpír is hamarabb halványul a beavatkozás után és a beültetett hajhagymák is gyorsabban fognak regenerálódni.

E mellett természetesen a megmaradt, de vékonyabb hajszálakat is erősíteni fogja a kezelés, így sokkal hamarabb fogjuk elérni azt az eredményt, melyért egyáltalán tű alá feküdtünk, és ezáltal annak is előbb jön el az ideje, hogy kimerészkedjünk újra a mindennapokba.

Hatalmas előnyt jelent tehát, ha valaki a hajbeültetés mellett ezt a terápiát is igénybe veszi, és sokkal gyorsabban lesz túl ezen az időszakon. Ráadásul a kezelés teljesen mentes mind mellékhatásoktól, mind pedig allergiás reakcióktól, mely igencsak megnyugtató.

Ahogy minden beavatkozástól, a hajátültetéstől is tartanak az emberek, ami nem meglepő, hiszen akármennyire is gyarapszik az eljáráson átesett páciensek száma, még mindig nem mindenki ismeri ezt a végleges eredményt adó lehetőséget. Éppen ezért fontos a tájékozódás. A HairHungary Klinika már rengeteg kopaszodónak adta vissza nem csak a reményt, hanem a régi frizuráját is, illetve mindezt sok esetben még gyorsabbá is tette a Drakula terápiával. Minderről olvashatunk, ha szemezgetünk a műtéten átesett páciensek által vezetett blogokból, ami könnyebbséget és persze válaszokat is ad még felmerülő kételyeinkre.   

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Blogoljon hajátültetéséről!

0 Komment

Minden fajta beavatkozásnál - legyen az kisebb vagy nagyobb volumenű, altatásos vagy érzéstelenítéses – természetes az, hogy él némi félelem az emberekben. Ilyenkor tele vagyunk kérdésekkel. Milyen lesz? Fájni fog? Rosszul leszek? Hamar felépülök? Stb.

A hajátültetésnél is így van ez, hiába nyugtatják meg a pácienseket és teremtik meg a lehető legjobb és legkényelmesebb légkört az eljáráshoz, akkor is ott motoszkál mindenki fejében ez a sok kérdés. Sőt, ebben az esetben még az is foglalkoztatja a beültetésre várókat, hogy milyen lesz az eredmény egy hónap, vagy egy év után, hogyan fog kinézni, és tényleg visszanyeri-e régi hajkoronáját.

Éppen ezért nagyon sok segítséget és lendületet tud adni mindazoknak, akik valamennyire is bizonytalanok, vagy félnek a hajátültetéstől, amikor olyan páciensek írásait olvashatják, akik már átestek ezen az egészen, beleértve azt az időszakot is, amikor már a végleges eredmény látható. Nem csak ösztönzés ez, hanem nyugtatás, és egyfajta felkészítés arra, hogy mi is fog történni pontosan.

hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hairhungary kopaszodás hajhullás öröklött kopaszodás blog páciens kedvezmény

A hajhullás problémája nagyon sokakat érint, de rengetegen nem is tudják, mi lehet a megoldás rá. Természetesen a kopaszodásnak számtalan oka lehet, így előfordulhat, hogy egyes készítmények alkalmazása és a probléma okozójának kiiktatása is elég ahhoz, hogy visszafordítsuk. Azonban a legtöbb férfit még mindig az öröklött kopaszodás fenyegeti, melyre az egyetlen biztos megoldás csak a hajátültetés lehet.  

A HairHungary Klinikán zajló hajbeültetésekről már számos páciensünk írt, belefoglalva az előtte érzett dolgokat és a várva várt eredményt is, mely igencsak nagy támaszt jelenthet azoknak, akik a műtét előtt állnak, vagy éppen a döntés előtt, hogy bejelentkezzenek-e vagy sem. Mivel ez csakis pozitívumokat adhat, így a Klinika szeretné, ha minél többen blogolnának arról, hogyan is zajlik a saját hajátültetésük. Ezért amellett, hogy november végéig azok számára is kedvezménnyel vehető igénybe az eljárás, akiknek csak kevesebb számú hajszál szorul átültetésre, további 10% engedményt kapnak azok a páciensek, akik megosztják élményeiket és érzéseiket blog formájában.  

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

A várva várt, végleges eredmény

0 Komment

Azt, amikor eldönti az ember, hogy kopaszodása már olyan mértékű, hogy bizony fontos lépésre kell elszánnia magát, és azt, amikor körülbelül egy évvel a hajátültetési műtét után tükörbe tekint, bizony rengeteg különböző időszak köti össze, telis tele érzelmekkel, félelmekkel, bizakodással, reménykedéssel, majd egyre nagyobb megelégedéssel.

Az elmúlt hetekben végigkísérhettük cikksorozatunkban azon páciensek élményeit, akik meg is írták blogjaikban, hogyan mentek keresztül a hajbeültetési eljáráson és az azt követő időszakon. Most nézzük meg azt, mennyire voltak elégedettek a végleges eredménnyel, és hogyan vélekednek arról, megérte-e belevágni ebbe az egészbe.

„Látványos és hasznos volt a beavatkozás, mert legfeljebb annyit szoktak mondani akik nem ismernek:- kissé elkezdtél kopaszodni! Ám két éve már majdhogynem kopasz is voltam!” (RokkerZsoltti hajátültetése)

„A „régi” és „új” hajszálaim közötti különbséget nem lehet észrevenni, összefésülve is tökéletesen mutatnak egymás mellett, … azaz nem lehet egymástól megkülönböztetni őket. Ez nem olyan egyértelmű dolog, ugyanis sok múlik a beültetés minőségén, és ahogy az eredmény mutatja én ilyen műtétben részesültem a HairHungary-nél. Boldog vagyok, hogy minden ilyen szépen alakult!” (András hajátültetése)

„…az eredmény számomra tökéletes, elég ha csak megnézzük, honnan indultunk ;)” (Robi hajbeültetése)

„Még egy kicsit most is egy csodának érzem,mert ha nézem a műtét előtti képeket akkor ledöbbenek. Aki még bizonytalan azt csak bátorítani tudom, hogy vágjon bele és forgassa vissza az idő kerekét ,mert az eredmény mindent megér!” (Zoltán hajbeültetése)

A hajátültetés adta változások tehát mindenki életében pozitívan hatnak, hiszen nem csak új/régi frizurával lettek gazdagabbak, hanem egy olyan átalakulásnak lehettek a tanúi, amelyen saját maguk mentek keresztül. Az új külső, a beavatkozás tökéletessége meghozta a gyümölcsét, és ezt nem csak maguk a páciensek, de a környezetük is elismerően nyugtázzák. Azok pedig, akiknek esetleg újabb műtéten kell átesniük a tökéletes eredmény eléréséhez – ez magas fokú kopaszság esetén sokszor elengedhetetlen -, nyugodt szívvel, izgalommentesen és magabiztosan vágnak bele ismét, hiszen tudják, hogy ebből csak jó sülhet ki.

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást, és a HairHungary Klinikán nyújtott magas szintű hozzáállásról olvasson hajbeültetési blogjainkban:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed