Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idősödő frizurák

0 Komment

Akármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét, az idő bizony egyre csak halad, olyan nyomokat hagyva rajtunk, melyek aztán lassan, de biztosan el kezdenek zavarni majd bennünket. Legyen szó a ráncosodásról, az egyre több fájó ízületről, vagy az őszülésről, amennyire csak tudjuk, próbáljuk elejét venni a változásoknak, de sajnos van, amikor nem megy.

A hajzatunk tekintetében ráadásul nem csak a hajszín elvesztése okoz változásokat külsőnkben. Ugyanis az öregedéssel egész szervezetünk másképp kezd működni, megváltoznak a hormonszintek, és bizony megindul egy olyan természetes hajhullás, ami sokaknál eredményezi azt, hogy inkább rövidebb frizurára váltanak.

öregedés idősödés őszülés hajhullás kopaszodás hajgyérülés mezoterápia hairhungary hajátültetés frizura fiatalos frizura hajvágás

Az elvékonyodott és megfogyatkozott hajszálak ugyanis már nem adnak olyan frizurára lehetőséget, amit eddig minden gond nélkül viselni tudtunk. Persze a legegyszerűbb megoldás ilyenkor tényleg az, ha az ollóért nyúl fodrászunk keze, azonban ezzel sokszor csak még inkább idősebbnek tűnünk majd.

Pedig nem csak az őszülés ellen létezik megoldás, hanem bizony arra is, hogy ne kelljen megválnunk a hosszú hajtól. Elsősorban megelőzhető, illetve kitolható az ideje ennek azzal, ha már egész életünk során megpróbálunk odafigyelni a megfelelő táplálkozásra és vitaminbevitelre. Ez azonban nagyon sokszor nem elég.

Viszont, ha már a legelső változásokra felfigyelünk, van még megoldás arra, hogy kissé elhalasszuk az idősödés komolyabb jeleinek mutatkozását frizuránkon. Akár egyes külső készítmények alkalmazásával is jó eredményeket érhetünk el, de olyan kezeléseket is igénybe vehetünk ilyenkor, mint például a mezoterápia.

Nők esetében sokszor már a negyvenes éveikben szükség lehet arra, hogy a hajhagymák nagyobb intenzitású támogatást kapjanak. Cserébe viszont még hosszú évekig nem lesz szükség arra, hogy rövid frizurára váltsanak. A férfiak esetében azonban sajnos akár már sokkal korábban elkezdődhet a haj gyérülése, főként akkor, ha genetikai eredetű kopaszodásról beszélünk. Ilyen esetekben, ha nem szeretnénk tar fejtetővel tovább élni, akkor a hajátültetés jelent biztos és végleges megoldást.

A fiatalosabb külsőért, illetve az egészséges, hiánytalan frizuráért tehát tehetünk, és nem kell mindenképpen beletörődnünk abba, hogy az idő múlása milyen változásokat akar rajtunk véghez vinni.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Az őszülés férfias?

0 Komment

Ugyanúgy, ahogyan a kopaszság, az őszülés is lehet valakinél igazán férfias és szexi. Azonban nem tudunk ebben sem általánosítani, ugyanis bőven akadnak olyanok is, akik utálják már az első észrevehető ősz szálakat, és bármit megtesznek érte, hogy eltüntessék azokat.

Pontosan emiatt terjedt el például a hajfestékek és hajszínezők használata már férfiak körében is, ugyanis nem mindenki akar beletörődni a színét vesztő hajszálak megjelenésébe. Nem feltétlenül amiatt, mert ezzel megindul a félelem a fiatalság elvesztésétől, hanem sok esetben azért, mert egyszerűen nem tudnak azonosulni az új, kibontakozó hajszínükkel.

Rengeteg férfinál indul meg már nagyon korán az őszülés, szintén hasonlóan, mint a kopaszodás, ami sok esetben a serdülőkorban is elkezdődhet, de általában a 30-as éveikben éri el a legtöbbjüket. Természetesen a kettő nem jár együtt, sőt! Ismerünk olyan ősz hajúakat, akiket még idősebb korban sem fenyegeti hajgyérülés, és sajnos bőven akadnak olyan kopaszodók, akiknek még csak esélye sem volt arra, hogy hajszálaik őszülni kezdjenek.

Míg az őszülés problémáját egyszerűen tudjuk orvosolni, akár csak a haj színezésével, addig a hajhullásra nem éppen ilyen egyszerű a megoldás. Attól függően, hogy mi okozza a nagyobb számú hajveszteséget, próbálkozhatunk egyes kezelésekkel, vagy külső-, illetve belső szerek alkalmazásával is. Azonban, ha a fent említett, öröklött jellegű kopaszodásról van szó, akkor előbb-utóbb eljutunk a döntés elé, hogy a kopaszságot választjuk, vagy nem.

Ha nem akarunk beletörődni frizuránk elvesztésébe, akkor a hajátültetés az egyetlen végleges megoldás, ami azt az eredményt tudja biztosítani, amit újra látni szeretnénk a tükörben. A kiforrott technológiának köszönhetően ráadásul még olyan apróságokra is hangsúly kerül, mint például az átültetett hajszálak színe. Tehát - amennyiben persze a páciens nem teljesen ősz hajzattal rendelkezik -, ki lehet válogatni, hogy az átültetett szálak között ne legyen ősz hajszál. Mint ahogy eleve erős és egészséges hajszálak kerülnek kiválasztásra.

Azt tehát, hogy kinek mi áll jól, hogyan érzi magát vonzónak, saját magának kell eldöntenie. Ha valamilyen folyamat megindul hajzatunkat tekintve, van választási lehetőségünk mindig, és ha nem tudunk megbékélni tükörképünkkel, akkor tegyünk érte, hogy újra jól érezzük magunkat bőrünkben!

 

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Krumplihéj, mint festék?

0 Komment

Fiatal korban is általában az kell, ami nincs, így van ez a hajszínekkel is. Ha valaki szőke, az barna szeretne lenni, vagy fordítva, de legalább egyszer biztosan ki akarunk próbálni valami újat. Azt viszont mindenki tudja, hogy hosszú távon nem tesznek jót a különböző hajfestékek, és egyéb kémiai változásokat okozó anyagok a hajnak, ezért sokszor érdemesebb kipróbálni természetes színezőket.

Legkésőbb az ősz hajszálak megjelenésekor elgondolkozik mindenki azon, hogyan tovább. Nyugodjunk bele, hogy az idő vas foga egyre láthatóbb nyomokat hagy rajtunk, vagy inkább vegyük fel a harcot, és amit lehet, tegyünk meg annak érdekében, hogy megőrizzük eddigi külsőnket. Az őszülés beköszöntével létezik olyan módszer, ami kicsit segíthet eltűntetni a fehér hajszálakat.

Barna hajúak esetében ajánlott a következő megoldás: mossunk meg jó alaposan, majd hámozzunk meg annyi burgonyát, amennyiből kijön egy csészényi héj. A krumplihéjat tegyük egy lábosba, majd öntsük fel szintén egy csészényi vízzel. 4-5 percnyi forralás után hagyjuk kihűlni, majd szűrjük át a kapott levet. Ezt a barnás folyadékot ecset segítségével kenjük fel hajunkra, és hagyjuk, hogy megszáradjon rajta. A hajzat természetes fényű és barna színű lesz. Persze ezzel nem állíthatjuk meg az őszülés folyamatát, de kicsit játszhatunk hajzatunk színével.

Az őszülés mellett a másik probléma, amelytől mindkét nem képviselői rettegnek, a hajhullás. Szintén jelentkezhet ez a kellemetlenség a kor előrehaladtával, azonban sajnos kijelenthetjük, hogy a rengeteg káros hatásnak köszönhetően, illetve a férfiaknál leginkább előforduló, örökletes folyamatok miatt már idejekorán is megkezdődhet a kopaszodás.

Persze lehetséges, hogy egy kis odafigyeléssel megállíthatjuk a hajhullást, azonban pont a megszámlálhatatlanul sok okozó miatt akkor tesszük a legjobbat, ha azonnal kivizsgáltatjuk problémánkat, mi is áll a háttérben, a mi esetünkben. Ugyanis, ha a genetika miatt kezdődött meg a kopaszodás, arra sajnos igazi gyógymód nincsen, csak egyetlen megoldás adhatja vissza frizuránkat, a hajátültetés. Más esetekben viszont elegendő lehet a kiváltó okok orvoslása, illetve egyes kezelésekkel - például mezoterápia - segíthetjük a hajhagymák regenerálódását.

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Öregítő kopaszság

0 Komment

Az, hogy az idő múlásával nem csak a haj őszülése, hanem bizony a gyérülése is elkezdődik, mindenki számára elfogadott tény, és ebbe valahogy könnyebben beletörődünk. Persze nem kellene ebbe sem, de amikor idő előtt, fiatalon ér minket utol a kopaszodás, az bizony sokkal ijesztőbb tud lenni.

Az öröklött kopaszodás folyamata, mely a hajhullásban szenvedő férfiak többségét érinti, sajnos már nagyon korán elindulhat, és tenni ellene nem sok mindent tudunk, maximum lelassíthatjuk. Az egyre gyérülő hajzat azonban hol a fejtetőn, hol pedig a homlokvonal megemelkedésénél mindinkább szembetűnőbb lesz, öregítve ezzel a hajkorona tulajdonosát.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hairhungary öregedés őszülés hajgyérülés kopasz foltok homlokvonal kedvezmény

Ez valakinek jól áll, és elfogadja ezt az állapotot, de sajnos sokan nem mondhatják ezt el magukról. Nem csak idősebb kinézetet eredményezhet, hanem gátlásokat is felállíthat a ritkuló hajzat. Amennyiben ezt meg szeretnénk előzni, akkor bizony a tettek mezejére kell lépni, és nem elég a különböző lassító készítmények alkalmazása.

A hajátültetés egy tökéletes megoldás mindazoknak, akik ilyenfajta kopaszsággal állnak szemben, hiszen egy biztos és végleges eredményt ad. Nem kell megvárnunk, hogy az egész fejtetőnkön eltűnjön a hajzat, hanem azonnal igénybe vehetjük ezt a segítséget, amint már nem tetszik a hajatlan területek növekedése.

A HairHungary Klinikán most november végéig azoknak is kedvezményesen ültetik át hajszálaikat, akik kisebb területeket szeretnének ismét dúsabbnak látni. Tehát érdemes jelentkezni, hogy enyhén megemelkedett homlokunk vonala visszarendeződjön, vagy épp fejünk teteje ne világítson, még akkor is, ha a kopaszodás folyamata nemrég indult meg.

A beavatkozás után visszanyerjük saját korunkat is, és sokkal magabiztosabban fogunk állni a tükör előtt. Amennyiben az egész eljárás élményét, izgalmait és eredményességét megosztja páciensünk blogként, akkor további 10%-kal nő a kedvezmény mértéke. Ez nem csak egy kihagyhatatlan, hanem másokat is segítő, és főként saját magunknak egy új korszakot nyitó lehetőség tehát.   

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

A depresszió is okoz hajhullást

0 Komment

A depresszió érinti a fiatalokat és az idősebbeket egyaránt, nincs évszakhoz és különböző embertípusokhoz kötve. Kialakulásához egy energiahiányos állapot vezet, melytől hangulatunk levert lesz, és lelki állapotunk leromlik.

A pesszimizmus és a melankólia könnyen elősegíthetik ezt az állapotot, melyre sok jel utalhat, amit az elején észre sem veszünk, ilyen például a fejfájás gyakori jelenléte, a gyomorfájdalom és főként a félelemérzet gyakorisága. A depressziós ember e mellett nem csak a saját problémájával küzd, hanem mások negatív energiáit is átveszi, és szinte sajátjaként éli meg. Az állandó rossz érzések kiülnek az arcokra, befolyásolják a mimikákat, előjönnek a szem alatti karikák és mélyebbek lesznek a ráncok, elkezdődik az őszülés és hajhullás is, valamint a pánikbetegség sem kizárt.

A depresszió tehát nem csak lelki gondokat okoz, hanem fizikai hatásai is vannak, hiszen a szervezetünkben a különböző félelem érzetek, az elfojtások és a bánat legszélesebb skálái is negatívan hatnak, így kialakulhat gyomorgörcs, ingadozó vérnyomás, végtag remegés, légzési zavarok stb.

A depresszió okozta hajhullásnál az a félő, hogy a jelenségtől még rosszabbul érezhetjük magunkat, és még mélyebb depresszióba eshetünk attól, hogy nézünk ki.  

Ahhoz, hogy ezt leküzdjük, elsősorban fel kell ismerni, hogy depresszióban szenvedünk. Ez nem egy bonyolult folyamat, hiszen mindenki érzi magán, hogy valami nincs rendben. A hatékony megoldás az energiablokkok feloldása, a félelmek elengedése és a jó energia beengedése életünkbe. Ezt persze leírni könnyű, azonban ehhez a folyamathoz rengeteg türelem és idő kell, sokszor pedig csak kezelések és terápiák során érhetjük el az igazi eredményt.

A szervezet megfelelő működése a lelki bajok kiküszöbölése után helyreáll, ám természetesen vannak olyan károk, melyekre külön megoldást kell találnunk. Ilyen lehet a hajhullás okozta kopasz foltok jelenléte is, mely nem biztos, hogy megszűnik már magától. Ilyenkor jöhetnek szóba a mezoterápiás kezelések, esetenként különböző készítmények alkalmazása, de az is előfordulhat, hogy már csak a biztos és végleges hajátültetés segíthet.

Tudjon meg többet a hajátültetésről, és találjon vissza önmagához segítségével!

HairHungary Klinika
Web: https://hairhungary.hu/
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed