Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyári árzuhanás a HairHungary-nél

0 Komment

A kopaszodás problémájával rengetegen küzdenek, mégis sajnos a legtöbben először olyan praktikák után nyúlnak, melyek olcsóbbak, és ezektől várják a csodát. Azonban hamar kiderül, hogy ez nem mindig vezet jóra. Annak ellenére, hogy általában anyagi okai vannak a kísérletezésnek, előbb vagy utóbb rá kell jönnünk, hogy igazi megoldásra van szükségünk. A HairHungary Klinika most egy olyan nyári kedvezményprogrammal állt elő, mely mindenki számára elérhetővé teszi a tökéletes eredményt.

A hajátültetés ugyanis abban az esetben is képes visszavarázsolni régi frizuránkat, amikor semmilyen más megoldás nem jöhet szóba, mint például öröklött jellegű kopaszodásnál. Természetesen egy olyan kiforrott technológiájú beavatkozásról beszélünk, mely kétség kívül nem olcsó, viszont végleges eredményt ad, ami jobban belegondolva teljesen kifizetődő. Emellett az igencsak kecsegtető, nyári kedvezménycsomagot látva még inkább érdemes elgondolkodni a nagy lépés megtételéről.

Most ugyanis a Klinikán egészen augusztus 15.-ig lehetőség van jelentkezni erre a kedvezményprogramra, mely több lehetőséget is magába foglal. Elsősorban most nem csak azon páciensek élhetnek az egyedi kedvezménnyel, akiknek nagyobb felületen van szükségük hajbeültetésre, hanem azok is, akiknél csak kevesebb átültetendő hajszálról van szó. Ez azt jelenti, hogy egységes a hajszálankénti ár.

Ezen felül 6 havi, kamatmentes részletfizetést is igényelhetünk, vagy ha még hosszabb futamidőre lenne szükségünk, akkor ez is megoldható egy kedvező egészséghitel segítségével. És, hogy még jobban lefaraghassuk a végösszeget, nincs más dolgunk, mint egy nyilvános blogon keresztül elmesélnünk hajbeültetésünk történetét, segítve ezzel mindazokat, akik a döntés előtt állnak még.

Ne késlekedjünk hát, és vegyük fel a kesztyűt a kopaszodás ellen! A kedvezményprogramban mindenki részt vehet, aki augusztus 15.-ig jelentkezik a Klinikán konzultációra.

 

Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudjon a kedvezményprogramról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Túróval az egészséges hajért

0 Komment

A túró az egyik legkedveltebb tejtermék, mely igencsak finom ízével sok ételben helyt áll. Fogyasztása pedig rendkívül egészséges, ezért ajánlott akár heti szinten valamilyen túrós étellel tarkítani étrendünket. Persze ilyenkor csakis a sovány, alacsony zsírtartalmú túróról beszélünk.

Mivel nem csak könnyen emészthető ez a tejtermék, hanem emellett nagyon magas a kalciumtartalma is, és végül, de nem utolsó sorban tökéletes fehérjeforrás, így rendszeres fogyasztása bizony csodákat tehet hajzatunkkal és körmeinkkel egyaránt. Aki sok túrót eszik, frizurája gyönyörű, egészségesen csillogó lesz.

De nem csak elfogyasztásával, hanem bizony külső alkalmazásával is csodákat művelhetünk hajunkkal. Keverjünk össze két tojást két evőkanál túróval, adjunk hozzá egy kis mézet és csepegtessük bele egy fél citrom levét. A kapott masszát vigyük fel hajzatunkra, majd egy jó óra elteltével mossuk le langyos vízzel. Az eredmény könnyen fésülhető, selymes haj lesz.

Ha nagyon száraz a frizuránk, akkor pedig egy kis csomag túrót keverjünk össze 2 evőkanál olívaolajjal, majd ehhez adjunk még egy tojássárgáját is. A kapott keveréket nedves hajra vigyük fel, és hagyjuk hatni legalább 20 percig, majd szintén langyos vízzel öblítsük ki.

A fent leírt praktikák újabb segítséget nyújthatnak a hajápolás terén. Minél több kényeztetést kap frizuránk, annál kisebb az esélye annak, hogy állapota miatt kellemetlen gondok lépjenek fel. A fejbőr és a hajszálak egészségessége sokszor rajtunk múlik, így nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy tegyünk is meg mindent azért, hogy elkerülhessük a nagyobb problémákat. Természetesen akadnak olyan gondok is a hajzattal, melyekre sajnos nem elegendő a haj ápolása.

Hajhullás nagyon sok okból kifolyólag indulhat meg, és igen sokszor mi ezt nem tudjuk befolyásolni. Ilyen például az, amikor valaminek a mellékhatásaként kezd gyérülni a hajzat, vagy az, amikor öröklött jellegű kopaszodással kell szembenéznünk. Ezekre a problémákra csak szakemberektől kérhetünk segítséget. Az átmeneti hajhullásra, illetve a maradandó kopaszságra is más-más megoldások léteznek, előbbire például a mezoterápia, utóbbira pedig a hajátültetés alkalmazható.

 

Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Gondok a fájdalomcsillapítóval

0 Komment

Sajnos a mai világban már szinte elképzelhetetlen, hogy ne szedjünk soha, semmilyen gyógyszert. Általánosságban kijelenthetjük, hogy a fájdalomcsillapítók szinte minden háztartásban fellelhetőek. Mindenkinek megvan a saját orvossága, melyben bízik, általában arra hagyatkozva, melyik tünteti el leghamarább a fájdalmakat.

Nem mindegy azonban egészségünk szempontjából, hogy milyen fájdalomcsillapítót szedünk be bajainkra. Mivel ezen pirulák nagy része már vény nélkül kapható a gyógyszertárakban, oda kell figyelnünk, hogy szedésükkor nem jelentkeznek-e olyan mellékhatások, melyeket semmi esetre sem szabad figyelmen kívül hagynunk.

Ilyen mellékhatás lehet például a hajhullás is, mely nem jellemző gyakran a fájdalomcsillapítók szedésekor, de sajnos néha előfordulhat, hogy ezt a nem várt hatást tapasztaljuk magunkon egyes orvosságok beszedésekor. Ez azt jelenti, hogy szervezetünk nem reagál jól egyes összetevőkre, éppen ezért kell azonnal elmennünk orvosunkhoz, hogy másik gyógyszer alkalmazására térhessünk át az ő javaslatával.

Amint kicseréljük a számunkra – és hajzatunkra – káros tablettákat, a hajhullás fokozatosan megszűnik majd, és általában vissza is áll eredeti formájába frizuránk. Persze az ilyen, átmeneti kopaszodás is nagyon kellemetlen lehet, ezért ajánlott egyes kezelések – mint például mezoterápiás hajkezelés – alkalmazása, ami gyorsítja a regenerálódás folyamatát.

A fent leírt mellékhatás nem csak ritka, de a felismerést követően kiiktatható. A lényeg az, hogy minél hamarabb kérjünk segítséget a kiváltó ok felfedezéséhez. Mivel hajunk állapotát rengeteg tényező fenyegeti, sosem lehetünk mi magunk biztosak abban, hogy mi áll a hajhullás hátterében. Sajnos a kopaszodás nagyon sok esetben öröklött jellegű, ilyenkor pedig igazi segítséget csak a biztos és végleges megoldást nyújtó hajátültetés jelenthet.

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Öröklődés

0 Komment

Amikor jön a hír, hogy valaki babát vár, egyből előjönnek a kérdések, vajon kire fog hasonlítani, kitől mit fog örökölni. Persze ez először inkább csak játékosság, büszkeség, és örömteli pillanatokat ad, amikor egy gyermek mosolyában felfedezzük a sajátunkat, vagy a kézformája hasonlít a miénkre. De sajnos az öröklődés nem csak erről szól.

A hajhullást illetően általában a férfiakról szoktunk beszélni örökléssel kapcsolatban, hiszen náluk ez a leggyakoribb kopaszodási forma. Legtöbb esetben a hajzat vonalának alakulásából meg lehet mondani, hogy nem kell más okokat keresni a haj gyérülésére, hanem minden bizonnyal öröklött kopaszodásról van szó.

Sajnos, ahogy a férfiaknál, bizony nők esetében is öröklődik ez a probléma. Ha egy családban észrevehető a nők idő előtti kopaszodása, akkor sajnos a további generációk női tagjai is hajlamosabbak lesznek a hajhullásra. A női öröklött kopaszodás persze eltér a férfiakétól, hiszen náluk nem húzódik hátra a hajvonal, hanem inkább fokozatosan elvékonyodnak a hajszálak, és emiatt alakulnak ki kisebb gyér foltok.

A férfiak tekintetében sokaknak adatik meg a lehetőség, hogy a kopaszságot válasszák, hiszen van, akinek ez jól áll – persze ott sem mindenkinek. A nőknél viszont sajnos ez nem ilyen egyszerű, hiszen a hölgyek egyik ékköve a frizurájuk, nagyon sokat jelent mind megjelenésükben, mind pedig saját önképük sértésében az, ha hajzatuk gyérülni kezd. Megoldást jelenthet erre néha egyes hajviselet, vagy egy kendő viselése, azonban ezek csak ideig-óráig takarják el az egyre inkább felbukkanó fejbőrrészeket.

Mint minden öröklött kopaszodás esetében, a nők tekintetében is a hajátültetés ilyenkor a legjobb, és leginkább ajánlott megoldás. Persze akadnak más, a hajhullást kissé visszatartó készítmények, és kezelések, azonban a biztos és végleges eredményt csak a hajbeültetéssel kaphatjuk meg. Mindenekelőtt az a legfontosabb, hogy derítsük ki, mi áll a kopaszodásunk hátterében, hiszen a nőknél nagyon sok ok lehet a ludas. A HairHungary Klinika ingyenes, személyes konzultációk során ismerteti a pácienseket saját lehetőségeikkel.

 

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hajat karácsonyra!

0 Komment

Azok, akiknek sosem volt gondjuk hajzatukkal, mindig dús és szép hajkoronájuk sosem kezdett el nagymértékben hullani, el sem tudják képzelni, milyen lehet az, ha valaki erőteljesen kopaszodni kezd. Ez sajnos mindkét nemet egyaránt érinti, de persze a férfiak körében gyakoribb, az összes fajta közül pedig az öröklött kopaszodás fordul elő legtöbbször náluk.

Amint megindul ez a folyamat, higgyük el, hogy a személyiség is alakuláson megy át. A legtöbben próbálják elfogadni, sokuk pedig szinte már a legelején leborotválja egész fejtetőjét, mert így is jobban érzik magukat, mint gyérülő frizurával. Ez van, akinek jól áll, de valljuk be, sajnos számos pasinak inkább nem kellene ezt tennie.

Köztudott, hogy a férfiak többsége utál minden egyes orvosi beavatkozást, éppen ezért legtöbbjüknek még csak meg sem fordul a fejében az a megoldás, amely annak ellenére, hogy egyre elterjedtebb és közkedveltebb, mivel tökéletes és végleges segítséget ad, mégis elsőre ijesztő lehet.

Pedig a hajátültetés már rengeteg kopaszodó férfinak hozta el a visszaalakulás fenséges érzését, a régi önbecsülés visszaszerzését, és annak örömét, hogy jó a tükörbe újra belenézni. Éppen ezért lenne fontos, hogy mindazoknak, akiknek ez a megoldás eszükbe sem jut, vagy csak tartanak tőle, adjunk egyfajta támaszt, vagy lökést, hogy elindulhassanak frizurájuk visszaszerzésének útján.

hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary kopaszodás öröklött kopaszodás karácsony ajándék ajándék férfiaknak hajgyérülés kopaszság

Minden nő imád olyan dolgokat kapni karácsonyra, melyek a kényeztetésről, és főként külsőjük megújításáról szólnak, legyen az egy wellness masszázs, egy kozmetika vagy csak egy sima fodrász. Higgyék el hölgyeim, hogy a férfiak ugyanannyira örülnének egy olyan ajándéknak, mely megváltoztathatja életüket, átalakíthatja külsejüket!

A hajbeültetési eljárás során azokból a tarkótáji hajszálakból ültetnek át a kopasz területekre, melyek, ahogyan régi helyükről, az új területekről sem fognak kihullani. Ezzel egy biztos és ténylegesen végleges megoldást nyújtanak, és örökre elfeledtetik a kopasz foltokat. Ez tehát nem csak egy szimpla meglepetés lehetne, hanem egy olyan ajándék, ami életre szól!  

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed