Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Samponváltások

0 Komment

Nem is hinnénk, hogy mennyire hozzá tud szokni a bőrünk, a hajunk egy-egy kozmetikai szerhez, vagy samponhoz. Sokan azt mondják, hogy egy idő után annyira megszokjuk ezeket a különböző szereket, hogy már nem is hatnak úgy, ahogy szeretnénk.

Sokfelől lehet hallani azt a javaslatot, hogy pár havonta váltsunk a samponok és egyéb kozmetikumok között egy másik márkára, vagy illatra, esetleg más hatóanyagú szerekre, mert az által felfrissülünk.

Viszont van ennek egy másik oldala is. Egy ilyen samponváltásnál lehetséges, hogy olyan készítményt kezdünk el használni, ami akár jobban irritálhatja a fejbőrünket, esetleg szárazabbá teszi hajunkat, és sok esetben olyan nem várt eredményekhez is vezethet az új sampon, hogy viszketni kezd, majd ki is sebesedhet fejbőrünk.

Nagyon fontos minden samponválasztásnál, hogy nézzük meg az összetevőket, tudjunk róla, ha esetleg valamire allergiásak vagyunk. Ezen kívül mindenképpen a hajunkhoz illőt válasszunk, olyan típust, amire szüksége lehet frizuránknak, mint például sampon zsíros hajra, vagy sampon korpás hajra stb.

Ha egy sampon bevált már, és szép, egészséges a hajzatunk tőle, akkor nem biztos, hogy érdemes más márkára cserélni azt. Persze a különböző illatok és egyéb változatok között nyugodtan válogathatunk, de feleslegesen ne tegyük ki hajunkat az új, ismeretlen felfedezésnek, ha már találtunk egy jó megoldást karbantartására. Ugyanis egy rossz sampon használata inkább árt, mint használ. A viszkető fejbőr korpás hajat eredményezhet, a száraz hajnál könnyebben kialakul a töredezettség, az egészségtelen hajzatnál pedig nem kerülhetjük el előbb-utóbb a hajhullást sem.

Ha hajunk elkezd hullani, először jól át kell gondolni tehát, hogy milyen szerekkel kezeljük, milyen sampont használunk, és ezek ártalmasak lehetnek-e bármilyen szempontból hajzatunkra. Azonban komolyabb kopaszodás esetén mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnunk, hiszen nem tudhatjuk, olyan ok áll-e a háttérben, aminek következménye olyan fokú kopaszság is lehet, melyen már csak a biztos sikert jelentő hajátültetés tud segíteni.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary – a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu

Hajas téma a focivilágban

0 Komment

Már nem egy focistáról hallottunk, aki hajátültetésen esett át, most a sport világában ismét egy „szőrös” témát kaptak fel, az idei Bajnokok Ligája egyik csapatának edzőjéről.

Jürgen Klopp labdarúgó pályafutása során az FSV Mainz 05 csapatában játszott csatárként, majd visszavonulása után ugyanennek a klubnak lett az edzője, feljuttatva az első osztályba a csapatot. Majd később, 2008-tól a Borussia Dortmund vezetője lett, melyből európai élcsapatot sikerült faragnia.

Mivel klubjának sikerült bejutnia idén a Bajnokok Ligájának elődöntőjébe, igencsak sokszor felmerül a neve mostanában a médiában. Ez nem csak azért van, amiért Klopp képes volt elméleti tudását átvinni a gyakorlatba és ezzel felhozni csapatát az élmezőnybe, ugyanakkor nem is csak azért, amiért minden interjúja és riportja sablonkerülő és érdekes, hanem azért is, mert nemrég hajátültetésen esett át.

A beavatkozást egy ismert specialista végezte el tavaly tavasszal, mellyel kapcsolatban Klopp ezt nyilatkozta: „Igen, így van, átestem egy hajbeültetésen, és úgy gondolom, az eredmény remek lett. Nem?”

A német futballedző saját bevallása szerint a kopaszodó halántékát szerette volna legyőzni ezzel. Régebben hosszabb frizurát hordott, de az utóbbi időben egyre többször láthattuk őt sapkában, hiszen zavarta a feltűnő hajhiány. Ezért vágott bele a hajátültetésbe, mely után most ismét dús frizurával láthatjuk a futballmérkőzéseken.

A HairHungary klinika is rengeteg sportolónak adta már vissza régi frizuráját, a beavatkozások mindegyike sikeres volt. Aki hajhullásban szenved, és kopasz foltokkal küzd, mindenképpen ajánlott a szakértő kezek segítsége, hiszen a hajátültetési eljárás visszaadja magabiztosságát, és a kopaszság eltűntetésével kinézete újra a régi lesz, a sapkák pedig lekerülhetnek a fejről, akárcsak Jürgen Klopp esetében.

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:
HairHungary – a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu

A hajzselé divatja

0 Komment

Az 1900-as évek utolsó évtizedeiben bombaként robbant be a kozmetikumok közé a hajzselé. Mind a nők mind a férfiak körében elterjedt a használata, és a médiában is rengeteg szereplőn fedezhettük fel a csillogó, beállított frizurát. A hajzselé a mai napig nem ment ki a divatból, bár pár éve inkább férfiaknál a félhosszú és természetesebbnek tűnő hajzat lett a trendi, és inkább a rövid hajú nőknél volt használatosabb ez a kozmetikum, de mostanában a hajviasz és a hajkrém mellett nagy visszatérőként van jelen a hajzselé ismét a divatban.

A hajzselé sokkal erősebb, mint egy hajlakk vagy hajhab, ezért olyan frizurákat tudunk beállítani vele, melyek más szerekkel nem sikerülnének, de legalábbis nem tartósan. Férfiaknál divat volt a hátrazselézett haj, illetve más megoldások: a még ma is kedvelt kócos, valamint a tüskés és punk frizura. Hosszú hajú nők szintén használták a haj hátrafésülésénél, hajpánt helyett. Ma főleg az összefogott haj esetén biztosít sima fényességet. Ezen kívül főleg a rövid hajú nők alkalmazzák, szintén kócos hajvarázsolásra. A legtrendibb frizurák mindenképpen extrémek, így ebben nagy segítség lehet a hajzselé.

De tudnunk kell, ha ilyen terméket használunk, az sajnos okozhat nem kívánt károkat. Ugyanis minden hajzselé tartalmaz vegyi anyagokat, melyek igencsak káros hatással lehetnek a hajzatra, hiszen közvetlenül használjuk ezeket a fejbőrön és hajon, így ez hajveszteséghez is vezethet. Ezenfelül ha mindennap használjuk, az eredményezi a mindennapi hajmosást, mely szintén káros a frizura tekintetében. Ezért ajánlatos a hajzselét ritkán használni.

Ha folyamatos hajzselé használat miatt kezdődik meg a kopaszodás, akkor segíthet annak elhagyása, de az is előfordulhat, hogy visszafordíthatatlan az eddigi folyamat, illetve más ok is megbújhat a háttérben. Ezért a normálisnál nagyobb hajhullás észlelésekor azonnal szakértő segítséghez kell fordulni, hiszen lehet, hogy elegendő a probléma okozójának kiiktatása, esetleg mezoterápiás kezelés segíthet, de az is lehet, hogy már csak a végleges megoldást jelentő hajátültetés kerülhet szóba.

Ismerje meg jobban a kopaszság elleni megoldásokat:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (70) 512 2296; 06 (30) 552 0940

Tetoválás a fejbőrön

0 Komment

A tetoválásnak már évtizedekkel ezelőtt is nagy hagyománya és önkifejező szerepe volt, ami mára már teljesen kinőtte magát, és a kreatívitásban nem ismer határokat. A tetoválás egy hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary tetoválás felnyírt haj kopaszság frizuraolyan szimbólum a testen, mellyel rengeteg mindent fejezhetünk ki. Megmutathatjuk vele zenei ízlésünket, politikai hovatartozásunkat vagy egyszerűen az élethez való hozzáállásunkat, kifejezhetjük vele lelki gondolatainkat és megörökíthetünk fontos életrészeket.

Természetesen a tetoválásnak hátrányai is vannak, hiszem sokan mondják: „hogy fog ez kinézni, ha majd 70 éves leszel?” Egy biztos, mielőtt valaki tetoválásra szánja el magát, jól meg kell gondolnia, hogy a későbbiek folyamán nehogy megbánja. Így van ez a ma egyre jobban elterjedő, fejbőrre készített tetoválásokkal is.

A felnyírt haj már férfiak és nők körében is divatját éli manapság – már nem csak a punkok körében -, és sokan ezt tetézik némi színes vagy fekete-fehér motívummal is. hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary tetoválás felnyírt haj kopaszság frizuraNémely egyéniséghez ez kifejezetten illik, és jól mutat, főként az extrém frizurát dobja fel. Sokan előnyösnek tartják, hiszen ha meggondolja magát az ember, és mégsem szeretné tetoválását és haját ebben a formációban viselni, akkor egyszerűen megnöveszti frizuráját, mellyel eltakarhatja a fejét díszítő képeket, anélkül, hogy lézeres, drága és nem biztos sikert nyújtó eltűntetéssel kellene szenvednie.

Azonban ebben az esetben nem árt számításba venni, hogy ha bármilyen oknál fogva hajhullás, kopaszodás kezdődik, ez a lehetőség megszűnik. Mind a foltokban jelentkező kopaszság, mind a hajzat gyérülése tekintetében ez elég kellemetlen lehet. Természetesen azoknak, akik nem rendelkeznek tetoválással, szintén borzasztó jelenség ez.

Ha ilyen szituációba keveredünk, azonnal szakértő segítséghez kell fordulnunk. A hajhullás okának megállapítása segíthet abban, hogyan is kezeljük a problémát. Sok esetben az egyetlen megoldást csak a biztos és végleges sikert garantáló hajátültetés jelentheti, mellyel visszanyerhetjük régi frizuránkat, sítlusunkat.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:


HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Mindenképpen hosszabbat?

0 Komment

Köztudott tény, hogy a nők soha nincsenek teljesen megelégedve önmagukkal, ez alól frizurájuk sem kivétel. Ha göndör, akkor egyenest, ha egyenes, akkor göndört, ha rövid, akkor hosszabbat, ha hosszú, akkor rövidet vagy még hosszabbat szeretnének.

kopaszodás kopaszság hajhullás hairhungary hajhosszabbítás hajfelvarrás hőillesztés afrofonásA hajhosszabbítás lehetősége rengeteg elégedetlen nő számára jelent megoldást, hiszen nem csak hosszabb, hanem dúsabb frizurát is kölcsönöz alkalmazóinak. Többféle technika közül választhatunk, ahhoz igazítva, mit is szeretnénk pontosan. Hajfelvarrás, mikrogyűrűzés, mikrocsomózás, keratinos, gyantás és ultrahangos hőillesztés, valamint maga az afrofonás is alkalmasak a haj hosszabbítására. Mindegyiknek megvan a maga előnye, és hátránya, minket azonban kifejezetten egy hátrány érdekel, amely mindegyik eljárás során előfordulhat.

Mivel minden esetben a hordási idő 2 és 4 hónap közé tehető eljárástól függően, ez azt eredményezi, hogy aki továbbra is ragaszkodik az elért hosszhoz és frizurához, annak időközönként újra meg kell csináltatnia a kiválasztott hajhosszabbítást a lenövések miatt. Ez azonban nagymértékben igénybe veszi a hajat. Az alkalmazott rögzítések ugyanis olyan szorosak is lehetnek, hogy a hajhagyma kirántásához vezethetnek, mely tartós kopaszságot is okozhat.kopaszodás kopaszság hajhullás hairhungary hajhosszabbítás hajfelvarrás hőillesztés afrofonás

Természetesen ezt a szépészeti beavatkozást is a sztárok kezdték el terjeszteni, de így még hamarabb eljut talán az emberekhez az is, milyen károkat okozhat. Minden bulvárlapban találkozhattunk például Naomi Campbell esetével, aki lehet, hogy karrierjével fizethet az eddigi hosszú hajáért.

Amint ilyen okokból, vagy akár más gondok miatt tapasztalunk erősebb hajhullást, sürgősen segítséghez kell fordulnunk. Ugyanis lehet, hogy megállítható a folyamat különböző készítmények használatával, de az is előfordulhat, hogy kopaszságunkra már csak a biztos és végleges hajátültetés jelentheti a megoldást.

Ismerje meg jobban a hajátültetés és egyéb segítségek tárházát:

HairHungary Klinika
Web: www.hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed