AJÁNLÓ
 
19:23
2013. 04. 22.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
19:23
2013. 04. 22.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
19:23
2013. 04. 22.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
19:23
2013. 04. 22.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
19:23
2013. 04. 22.
Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajas téma a focivilágban

0 Komment

Már nem egy focistáról hallottunk, aki hajátültetésen esett át, most a sport világában ismét egy „szőrös” témát kaptak fel, az idei Bajnokok Ligája egyik csapatának edzőjéről.

Jürgen Klopp labdarúgó pályafutása során az FSV Mainz 05 csapatában játszott csatárként, majd visszavonulása után ugyanennek a klubnak lett az edzője, feljuttatva az első osztályba a csapatot. Majd később, 2008-tól a Borussia Dortmund vezetője lett, melyből európai élcsapatot sikerült faragnia.

Mivel klubjának sikerült bejutnia idén a Bajnokok Ligájának elődöntőjébe, igencsak sokszor felmerül a neve mostanában a médiában. Ez nem csak azért van, amiért Klopp képes volt elméleti tudását átvinni a gyakorlatba és ezzel felhozni csapatát az élmezőnybe, ugyanakkor nem is csak azért, amiért minden interjúja és riportja sablonkerülő és érdekes, hanem azért is, mert nemrég hajátültetésen esett át.

A beavatkozást egy ismert specialista végezte el tavaly tavasszal, mellyel kapcsolatban Klopp ezt nyilatkozta: „Igen, így van, átestem egy hajbeültetésen, és úgy gondolom, az eredmény remek lett. Nem?”

A német futballedző saját bevallása szerint a kopaszodó halántékát szerette volna legyőzni ezzel. Régebben hosszabb frizurát hordott, de az utóbbi időben egyre többször láthattuk őt sapkában, hiszen zavarta a feltűnő hajhiány. Ezért vágott bele a hajátültetésbe, mely után most ismét dús frizurával láthatjuk a futballmérkőzéseken.

A HairHungary klinika is rengeteg sportolónak adta már vissza régi frizuráját, a beavatkozások mindegyike sikeres volt. Aki hajhullásban szenved, és kopasz foltokkal küzd, mindenképpen ajánlott a szakértő kezek segítsége, hiszen a hajátültetési eljárás visszaadja magabiztosságát, és a kopaszság eltűntetésével kinézete újra a régi lesz, a sapkák pedig lekerülhetnek a fejről, akárcsak Jürgen Klopp esetében.

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:
HairHungary – a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed