AJÁNLÓ
 
19:29
2012. 08. 27.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
19:29
2012. 08. 27.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
19:29
2012. 08. 27.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
19:29
2012. 08. 27.
Sokszor emlegetjük, hogy többféle hajproblémára nyújthat megoldást egyes szerek vagy kezelések...
A bejegyzés folyatódik
 
19:29
2012. 08. 27.
Hajzatunk állapotának megváltozása, romlása sok esetben már akkor intő jel lehet, amikor mondjuk...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindenképpen hosszabbat?

0 Komment

Köztudott tény, hogy a nők soha nincsenek teljesen megelégedve önmagukkal, ez alól frizurájuk sem kivétel. Ha göndör, akkor egyenest, ha egyenes, akkor göndört, ha rövid, akkor hosszabbat, ha hosszú, akkor rövidet vagy még hosszabbat szeretnének.

kopaszodás kopaszság hajhullás hairhungary hajhosszabbítás hajfelvarrás hőillesztés afrofonásA hajhosszabbítás lehetősége rengeteg elégedetlen nő számára jelent megoldást, hiszen nem csak hosszabb, hanem dúsabb frizurát is kölcsönöz alkalmazóinak. Többféle technika közül választhatunk, ahhoz igazítva, mit is szeretnénk pontosan. Hajfelvarrás, mikrogyűrűzés, mikrocsomózás, keratinos, gyantás és ultrahangos hőillesztés, valamint maga az afrofonás is alkalmasak a haj hosszabbítására. Mindegyiknek megvan a maga előnye, és hátránya, minket azonban kifejezetten egy hátrány érdekel, amely mindegyik eljárás során előfordulhat.

Mivel minden esetben a hordási idő 2 és 4 hónap közé tehető eljárástól függően, ez azt eredményezi, hogy aki továbbra is ragaszkodik az elért hosszhoz és frizurához, annak időközönként újra meg kell csináltatnia a kiválasztott hajhosszabbítást a lenövések miatt. Ez azonban nagymértékben igénybe veszi a hajat. Az alkalmazott rögzítések ugyanis olyan szorosak is lehetnek, hogy a hajhagyma kirántásához vezethetnek, mely tartós kopaszságot is okozhat.kopaszodás kopaszság hajhullás hairhungary hajhosszabbítás hajfelvarrás hőillesztés afrofonás

Természetesen ezt a szépészeti beavatkozást is a sztárok kezdték el terjeszteni, de így még hamarabb eljut talán az emberekhez az is, milyen károkat okozhat. Minden bulvárlapban találkozhattunk például Naomi Campbell esetével, aki lehet, hogy karrierjével fizethet az eddigi hosszú hajáért.

Amint ilyen okokból, vagy akár más gondok miatt tapasztalunk erősebb hajhullást, sürgősen segítséghez kell fordulnunk. Ugyanis lehet, hogy megállítható a folyamat különböző készítmények használatával, de az is előfordulhat, hogy kopaszságunkra már csak a biztos és végleges hajátültetés jelentheti a megoldást.

Ismerje meg jobban a hajátültetés és egyéb segítségek tárházát:

HairHungary Klinika
Web: www.hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed