Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bormámorban

0 Komment

Ahogy közeledik a karácsony, szinte mindenhol lehet érezni a forralt bor finom, csalogató illatát. Az ünnepi asztalokra is gyakran kerül ízletes bor, és a hosszú, téli estéken sokan kortyolgatnak el egy-egy pohárral. Kevesen tudják azonban, hogy másra is lehet használni ezt a finom nedűt, méghozzá a szépségápolásban.

A szépségápolás szóról pedig nyilván mindenkinek az jut eszébe, hogy a hölgyek körében lesz nagy sikere a következő praktikának, azonban ki kell, hogy jelentsük, a férfiak számára ugyanolyan kedvező lehet, ha a bort nem csak fogyasztják.

A korpa egyik legjobb ellenszere ugyanis, ha vörösborral egészítjük ki a hajápolásunkat. Míg mértékletes fogyasztása is pozitívan hat az egészségre, addig külsőleg se riadjunk vissza felhasználásától. Különböző hajpakolások alapanyagaként is jó szolgálatot tesz, de legegyszerűbb módja alkalmazásának, ha hajmosás után átöblítjük vele hajzatunkat.

Mivel nyugtató hatása van fejbőrünkre, ezért orvosolni tudja a viszkető, égő problémákat fejünkön, valamint a fent említett korpára is ellenszer lehet. A hajzat pedig fényes és selymes lesz tőle, de ez még mindig nem minden. A gyönyörű, dús haj mellett ugyanis olyan egészségtani hatásai is vannak, melyek segítségével sok esetben megakadályozhatja a hajhullás kialakulását.

Természetesen nem minden fajta kopaszodásra lehet gyógyír ez az egyszerű módszer, azonban sok esetben segíthet hajunknak. Az olyan komolyabb problémákkal, mint például a genetikai eredetű hajhullás, persze nem képes felvenni a kesztyűt.

Ilyen esetekben is van azonban segítség, mellyel kicsit lelassíthatjuk a sokakat csapásként érő, kellemetlen hajhullási  folyamatokat. A Follione termékek alkalmazása például számos esetben hátráltathatja a kopaszodást, de persze akkor is van megoldás, ha már ezek sem segítenek.

A hajátültetés ugyanis véglegesen oldja meg a kopaszodás okozta gondokat, hiszen az átültetett rész tekintetében már nem kell tartanunk újra a hajhullástól. Az, hogy kinek hány hajszál átültetése hozza meg a kívánt végeredményt, természetesen függ a kopasz területek nagyságától, de a HairHungary Klinikán mindenki ingyenes, személyes konzultációkon kaphatja meg többek között erre a kérdésre is a választ.   

Bővebben a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed