AJÁNLÓ
 
09:29
2016. 05. 10.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:29
2016. 05. 10.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:29
2016. 05. 10.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:29
2016. 05. 10.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:29
2016. 05. 10.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Victoria Beckham rossz formában

0 Komment

A Spice Girls egykori énekesnője mindig is törekedett arra, hogy külseje makulátlan legyen. Ügyelt az öltözködésére, a frizurájára, a magas sarkú cipőkről pedig szinte mindenkinek ő ugrik be Sarah Jessica Parker mellett. Most azonban úgy tűnik, hogy kissé túlzásba vitte a jó kinézetért folytatott harcát, és inkább az ellentétét kezdi elérni örökös önsanyargatásával, mint amit szeretne.

Természetesen érthető, hogy az egyik legszexibb pasinak kikiáltott sport- és most már divatsztár, David Beckham mellett ennyire jól akar kinézni Victoria, azt azonban neki is észre kellene vennie, hogy az egészséges határt már rég átlépte.

Ahhoz ugyanis, hogy a legújabb divat szerint öltözködhessen, és a lehető legkisebb méretű ruhák jöjjenek fel rá, valóban alig eszik valamit. A mindig is vékony futballsztár feleség most már annyira karcsú, hogy ez lassan sokkal rosszabbul néz ki, mintha némi felesleg lenne rajta.

A kemény diéta sajnos mindenkinél meghozza idővel a velejáró negatív hatásokat, melyek egyre inkább szembetűnőek lesznek. Pedig nem árt, ha vigyázunk ezzel! A folytonos önsanyargatás egyik leggyakoribb velejárója ugyanis a hajhullás. A nem egészségesen vezetett diéta rengeteg esetben tudja okozni a hajhagymák megfelelő működésének leállását, mely azt hozza magával, hogy a hajzat egyre élettelenebb lesz, és bizony egyre több hajszál hullik ki, egy általános gyérülést okozva ezzel.

Az ilyen fajta hajhullás csak abban az esetben megállítható, ha észbe kapunk, és változtatunk étkezési szokásainkon. Muszáj, hogy bevigyük szervezetünkbe a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokat, vitaminokat, hiszen a frizuránkat nem csak kívülről kell táplálni. Amennyiben képesek vagyunk felhagyni a drasztikus diétával, hamarosan újra beindulnak azok az egészséges folyamatok, melyek felelősek a hajzatunk állapotáért is. Persze nagyon hosszú idő kell ahhoz, hogy a frizuránk regenerálódjon, ilyenkor egyes esetekben ajánlott olyan kezelések bevonása, mint például a mezoterápia, melynek segítségével hamarabb érhetjük el a kívánt állapotot.

A híresség is jobban tenné, ha észrevenné a fenyegető jeleket, és átállna egy sokkal egészségesebb életmódra, mert sajnos, ha nem teszi, akkor komolyabb károk is keletkezhetnek. Maradandó kopasz foltok esetén pedig nem is lehet mit tenni, csak a hajátültetés képes megoldani a problémát. De reméljük, Victoria idáig nem jut el diétájával.

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed