Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajbeültetés előtt

0 Komment

Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában még mindig tele van kérdésekkel. Milyen lesz? Hogyan zajlik? Mit lehet várni? Mire lehet számítani? Pontosan azért, hogy ezekre a kérdésekre válaszokat kaphassunk, szükséges a beavatkozás előtt konzultáción részt vennünk.

És persze nem csak ezért. Rengeteg felmerülő lehetőséget kell átbeszélni és természetesen kizárni ahhoz, hogy a személyre szabott hajplasztikánk a lehető legjobb eredményt érhesse el. A HairHungary Klinika éppen ezért tartja elengedhetetlennek a személyes konzultációt, melyet ingyenes biztosít mindenkinek.

A konzultáción mindkét fél tájékozódik a részletekről, hiszen ilyenkor kerül megbeszélésre, hogy a páciens mit szeretne, és persze szintén ekkor tudja meg a szakorvostól, hogy pontosan mire számíthat. A hajbeültetést minden esetben először egy alapos kivizsgálás előzi meg, melynek során analizálják, hogy tulajdonképpen mi is okozza a kopaszodást. Amennyiben felmerül a lehetősége, hogy a hajvesztés visszafordítható, akkor természetesen más megoldás is szóba jöhet, így ezeket az eshetőségeket ki kell zárni.

Felmérik továbbá a donorterületet, a fejbőr jellemzőit, a haj vastagságát, egyszerűen egy olyan mindent átfogó kivizsgálásra számíthatunk, melynek segítségével aztán biztosak lehetünk majd a tökéletes végeredményben. A páciens kórelőzményeit és kívánságait figyelembe véve készül aztán el a beavatkozás személyre szabott terve. Fontos, hogy ennek minden részletével, illetve az eljárás pontos menetével tisztában legyünk ahhoz, hogy nyugodt szívvel vághassunk bele az egész változásba.

Lehetőség van a személyes konzultáció során arra is, hogy valaki egyedi kérésekkel álljon elő, mint például, hogy milyen legyen az új hajszálak dőlésszöge. Nagy könnyítést jelenthet az is, ha valaki egy régebbi fotóját elhozza és megmutatja, hogy milyen volt korábbi hajkoronája.

A hajbeültetési műtét időpontja csak mindez után lesz leegyeztetve, amikor már nem maradt bennünk sem kérdés, sem kétely azzal kapcsolatban, hogy mire is vállalkozunk pontosan. Mivel a konzultációt a szakorvosok végzik, így biztosak lehetünk abban, hogy teljes körű és mindenre kiterjedő válaszokat kaptunk. Már csak egy dolgunk van hátra ezután: várni a műtét napját, és az azt követő időszakot, amikor hétről-hétre nyomon kísérhetjük majd hajzatunk pozitív változásait.

Bővebben a kopaszodásról és a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed