3D hajdiagnosztika

0 Komment

Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat kell megtennünk még. A teljes körű kivizsgálás elengedhetetlen, hiszen csak ez alapján lehet felmérni, hogy egyáltalán a hajátültetés-e a megfelelő segítség számunkra, illetve csak így tudunk egész képet kapni hajzatunk állapotáról. Most a kivizsgálást nézzük meg kicsit közelebbről.

A konzultáció fontosságán kívül – mely arra hivatott, hogy a beavatkozás minden egyes pontja tisztázva legyen – elengedhetetlen tehát, hogy részletes vizsgálatokon essünk át. A HairHungary Klinikán alkalmazott 3D hajdiagnosztika mindent átfogó képet tud nyújtani arról, hogy milyen állapotban van hajzatunk.

Elsőként a páciens haját vizsgálják meg hajsűrűség mérővel, ami a hajhagymák miniatürizációjának mértékét mutatja meg, vagyis megállapítható, hogy milyen mértékű az elsorvadás. Ezután szükség lehet még az egyes hajszálak és a fejbőr állapotának vizsgálatára is, melyet egy olyan speciális kamerával végeznek, ami mikroszkopikus képet tud biztosítani. A fejbőr kizárólag annyi terhelést kap, amennyire mindenképpen szükség van ahhoz, hogy a diagnózist felállíthassák, tehát csak és kizárólag releváns, célzott vizsgálatokat végeznek el.

Csak ezt követően, a kapott eredményeknek és értékelésnek megfelelően állítják össze a kezelési tervet, mely így minden esetben teljesen egyénre szabott lesz. Mivel mindenkinél más mértékű kopaszodásról beszélhetünk, így a vizsgálatoknak köszönhetően, valóban személyre szabott megoldást fogunk kapni.

A hajbeültetés előtt nagyon fontos kérdés, hogy hány hajszál átültetésére lesz szükség, milyen sűrű a donorterület, illetve milyen állapotban van a fogadó terület. A fent említett hajdiagnosztika, valamint a mindenre kiterjedő konzultáció segítségével már úgy tudjuk lefoglalni műtétünk időpontját, hogy minden ilyen és egyéb kérdésünkre részletes választ kaptunk.

Ezek után már nyugodtan készülődhetünk a változásra, főként lelkiekben. Ajánlatos az eddigi páciensek által vezetett blogokat olvasni ilyenkor, hiszen első kézből és persze saját, őszinte történeteken keresztül készülhetünk fel arra, hogy tulajdonképpen mi várhat ránk. Egy biztos, félni nem kell, hiszen ami történik velünk, az csak jó eredményt adhat!

Bővebben a kopaszodásról és a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

Hajbeültetés előtt

0 Komment

Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában még mindig tele van kérdésekkel. Milyen lesz? Hogyan zajlik? Mit lehet várni? Mire lehet számítani? Pontosan azért, hogy ezekre a kérdésekre válaszokat kaphassunk, szükséges a beavatkozás előtt konzultáción részt vennünk.

És persze nem csak ezért. Rengeteg felmerülő lehetőséget kell átbeszélni és természetesen kizárni ahhoz, hogy a személyre szabott hajplasztikánk a lehető legjobb eredményt érhesse el. A HairHungary Klinika éppen ezért tartja elengedhetetlennek a személyes konzultációt, melyet ingyenes biztosít mindenkinek.

A konzultáción mindkét fél tájékozódik a részletekről, hiszen ilyenkor kerül megbeszélésre, hogy a páciens mit szeretne, és persze szintén ekkor tudja meg a szakorvostól, hogy pontosan mire számíthat. A hajbeültetést minden esetben először egy alapos kivizsgálás előzi meg, melynek során analizálják, hogy tulajdonképpen mi is okozza a kopaszodást. Amennyiben felmerül a lehetősége, hogy a hajvesztés visszafordítható, akkor természetesen más megoldás is szóba jöhet, így ezeket az eshetőségeket ki kell zárni.

Felmérik továbbá a donorterületet, a fejbőr jellemzőit, a haj vastagságát, egyszerűen egy olyan mindent átfogó kivizsgálásra számíthatunk, melynek segítségével aztán biztosak lehetünk majd a tökéletes végeredményben. A páciens kórelőzményeit és kívánságait figyelembe véve készül aztán el a beavatkozás személyre szabott terve. Fontos, hogy ennek minden részletével, illetve az eljárás pontos menetével tisztában legyünk ahhoz, hogy nyugodt szívvel vághassunk bele az egész változásba.

Lehetőség van a személyes konzultáció során arra is, hogy valaki egyedi kérésekkel álljon elő, mint például, hogy milyen legyen az új hajszálak dőlésszöge. Nagy könnyítést jelenthet az is, ha valaki egy régebbi fotóját elhozza és megmutatja, hogy milyen volt korábbi hajkoronája.

A hajbeültetési műtét időpontja csak mindez után lesz leegyeztetve, amikor már nem maradt bennünk sem kérdés, sem kétely azzal kapcsolatban, hogy mire is vállalkozunk pontosan. Mivel a konzultációt a szakorvosok végzik, így biztosak lehetünk abban, hogy teljes körű és mindenre kiterjedő válaszokat kaptunk. Már csak egy dolgunk van hátra ezután: várni a műtét napját, és az azt követő időszakot, amikor hétről-hétre nyomon kísérhetjük majd hajzatunk pozitív változásait.

Bővebben a kopaszodásról és a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Nyárváró kedvezmény

0 Komment

A HairHungary Klinika most egy olyan kedvezménycsokorral ajándékozza meg a leendő pácienseket, akik június 15.-ig jelentkeznek hajátültetésre, mely hatalmas segítséget jelenthet mindenkinek, akit esetleg eddig az anyagiak tántorítottak el a beavatkozástól.

A hajbeültetés olyan kiforrott technológiával dolgozik, melyből nem hiányozhatnak a precíziós eszközök, emellett pedig mérhetetlenül pontos és hozzáértő munkát igényel. Így nem is megkérdőjelezhető tulajdonsága a beavatkozásnak, hogy bizony nem tartozik a pénztárca kímélő eljárások közé. Most azonban azok számára is elérhetővé válik ez a biztos megoldást nyújtó lehetőség, akiket idáig csak ez tartott vissza.

A kopaszodás sajnos nem kevés embert érint, és sok esetben már nagyon fiatalon tapasztalható a leginkább férfiak körében előforduló, öröklött jellegű hajgyérülés. Erre pedig hiába szedünk gyógyszereket, hiába kenünk fejünkre bármit, sajnos megakadályozni nem tudjuk a folyamatot, melyet maximum késleltetni lehet, de megállítani nem, és idővel egyre nagyobb teret nyernek majd a kopasz részek.

A hajátültetés viszont nem csak visszaadja régi frizuránkat, hanem ráadásul ez az eredmény végleges, hiszen az átültetett hajszálak kihullásától többé már nem kell félnünk. A Klinika most egységesen 0,7 Euró/ hajszál árban kínálja fel ezt a tökéletes megoldást, amennyiben a hajzatukat dúsítani vágyók június 15.-ig jelentkeznek valamilyen formában ingyenes, személyes konzultációnkra, majd szeptember 15.-ig foglalnak műtéti időpontot maguknak, és még idén átesnek a hajbeültetésen.

Ráadásul további könnyítéseket is igénybe lehet venni a költségek rendezésében, hiszen a kedvező ár mellett élhetünk még kamatmentes részletfizetési lehetőséggel is, illetve, akinek hosszabb távú futamidőre lenne szüksége, akár kedvezményes egészséghitellel is élhet. Ezen felül további 10% engedményt biztosítunk azon pácienseink számára, akik nyilvános blogban írják meg az átélteket.     

Ez a kihagyhatatlan konstrukció tehát hajszálszámtól függetlenül teszi mindenki számára elérhetővé az egyetlen létező megoldást, mely véglegesen oldja meg a kopaszság problémáját.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Azoknak az embereknek, akik kopaszodástól és hajhullástól szenvednek, eleve nagyon nehéz, és nagy lépést jelent felkeresni szakértő segítséget. Pedig minél előbb megteszik, annál hamarabb jutnak majd el a megoldásig.

A folyamatos szégyenkezés vagy rossz hangulat jelentkezhet már kis idő elteltével, ha észrevesszük, hogy a normálisnál több hajunk hullik ki, hiszen kinézetünk egyik legfontosabb eleméről van szó. Nem mindegy tehát, hogy a hirtelen sokkhatás után inkább megpróbálunk beletörődni ebbe, vagy azonnal megoldást keresünk a problémánkra.

A hajhullást attól függően lehet kezelni, hogy mi okozza. Ha valamilyen betegség vagy gyógyszer, esetleg stressz okozza a kopaszodást, sokszor elegendő ezen okokat megtalálni, megoldani, megváltoztatni és kezelni ahhoz, hogy hajzatunk ismét a régi legyen.

Vannak azonban olyan esetek, amikor öröklődés, genetika vagy hormonális probléma áll a hajhullás hátterében. Ilyenkor a hajhullás folyamatát lassítani lehet különböző készítményekkel, mezoterápiás kezelésekkel, viszont igazi és végső megoldást a legtöbb esetben csak a hajátültetés jelenthet. Az eljárás során a tarkótáji fejrészről ültetnek át hajszálakat, hiszen ezek genetikai tulajdonságuk miatt nem hullnak ki. Így a páciens visszanyerheti régi frizuráját, ezzel együtt régi életét is.

Az egyéni konzultáció tehát nagyon fontos szereppel bír, hiszen mindenképpen ki kell vizsgálni, mi okozza a hajhullást. Ezen felül minden egyénnek más és más a fejbőre, hajának vastagsága, és természetesen az igények is széles skálát mutathatnak. Ezen kívül fontos az is, hogy az eljárás után megfelelően kezeljük, és óvjuk a beültetett hajszálakat, melyről szintén egyéni felvilágosítás útján tájékozódhatunk.

Ha hajhullás árnyékolja be életét, vagy többet szeretne megtudni a hajátültetési eljárásról, keresse fel a HairHungary Klinikát, és kérjen személyes konzultációra időpontot:

HairHungary Klinika
Web: http://www.hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (70) 512 2296; 06 (30) 552 0940