Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ne maradjon le!

0 Komment

A HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja augusztus 15.-ig tart, így mindazoknak, akik nem akarnak lemaradni róla, másfél hetük van már csak jelentkezni. Ne csússzon le erről a kihagyhatatlan lehetőségről, hiszen a kopaszodás egyetlen biztos és végleges megoldása most mindenki számára elérhetőbb így, mint valaha!

Sokan ugyanis azért nem hozzák meg a döntést, hogy belevágnak a hajátültetésbe, mert természetesen nem olcsó mulatság. Nem is lehetne az, hiszen nem csak egy kiforrott és precíz, nagy szakértelmet igénylő beavatkozásról beszélünk, hanem egy olyan megoldásról, mely végleges eredményt ad.

A hajbeültetés során ugyanis a kopasz részekre azokat a tarkótáji hajszálakat ültetik át, melyekre nem hat az a bizonyos hormon, amely a hajhullásért felelős. Így új helyükön is úgy fognak viselkedni majd, mint a donorterületeken, ami azt jelenti, hogy többé már nem fog fenyegetni a hajhullás veszélye.

Ez rengeteg embernek hozza vissza nem csak a régi frizuráját, hanem önbizalmát, és önbecsülését is, hiszen a hajzat gyérülése igencsak mélyen és fájdalmasan tudja érinteni az embert. Természetes, hogy nem áll jól mindenkinek a tarság, és nem mindenki tudja elfogadni a kopaszodással járó kellemetlenségeket, de amennyiben maradandó kopasz foltokról beszélünk, sajnos nincs más megoldás, mint a hajátültetés.

A mostani, nyári kedvezményprogramban nem csak a hajszálankénti, beültetési ár alacsonyabb, hanem lehetőségünk van további részletfizetési, illetve egészséghiteli megoldás igénybe vételére. Ezen felül további 10% kedvezmény jár azoknak a pácienseknek, akik saját műtétükkel kapcsolatban blogot vezetnek, segítve ezzel mindenkinek, aki még a döntés vagy a beavatkozás előtt áll.

Ne késlekedjen hát, amennyiben kopaszodási problémákkal küzd, jelentkezzen augusztus 15.-ig ingyenes konzultációra, és amennyiben hajátültetésre van szüksége, részesüljön ebben a fantasztikus kedvezménycsokorban!

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

A kopaszság előnyei

0 Komment

Sok férfit utolér idejekorán a kopaszság, és ilyenkor ők döntik el, hogy együtt élnek vele, vagy küzdenek ellene. Ha azt az utat választják, hogy megpróbálják további életüket tar fejtetővel leélni, akkor meg lehet ezt közelíteni néhány pozitív előny kinagyításával is.

Először is a kopaszoknak nem kell bajlódniuk a frizurájukkal soha. Nincs olyan, hogy elfekszik a hajukat, és a megfelelő fésű kiválasztásával sem kell törődniük. Emellett sok esetben igen férfias tud lenni, ha valaki kopasz. Persze ez nem mindenkire igaz.

Könnyebben tudnak sapkát hordani, hiszen a fejfedők szintén nem okoznak gondot, nem nyomják le a frizurát. Hajformáló eszközökre és még samponra sem kell költeniük azoknak, akik nem rendelkeznek hajzattal.

Ugyancsak előny, hogy például a rettegett kullancsokat hamar és könnyen észreveszi az, akinek nem a sűrű hajzatban kell kutatnia egy erdői séta után. És az sem egy utolsó szempont, hogy amíg a frizurával rendelkezőknek folyton figyelni kell a haj állagát, miszerint túl zsíros, túl száraz, vagy éppen korpásodik, addig a kopaszoknak semmi ilyesmi nem vesz el időt az életükből.

Természetesen a kopaszságra nem mindenki tud ilyen pozitívan tekinteni, ami nem is csoda, hiszen nem csak, hogy sokaknak nem áll jól, de vannak, akik kifejezetten megőrülnek, mikor észreveszik, hogy szép hajzatuk egyre inkább fogy. A kopaszodás hátterében rengeteg ok állhat, ezért aki nem tud beletörődni, annak hamar szakértő segítséghez kell fordulnia. Lehetséges, hogy a kiváltó okok megszüntetésével a hajhullási folyamat is megáll, de öröklött kopaszodásnál ez például lehetetlen. De ilyenkor is van megoldás, hiszen a biztos segítséget jelentő hajátültetés akkor is vissza tudja varázsolni frizuránkat, amikor más kezelés már nem jelenthet gyógyírt gondunkra.

Nem kell tehát feltétlenül beletörődni abba, ha hajzatunk elkezd ritkulni, hiszen tudunk tenni ellene. A döntés a mi kezünkben van, amit célszerű úgy meghozni, hogy alaposan átgondoljuk, milyen külsővel is szeretnénk élni.

 

Ismerje meg jobban a kopaszodás okait és a különböző megoldásokat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed