Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szakállal mindjárt más!

0 Komment

A borosta és a szakáll mindig is hódított azok körében, akik az igazán férfias oldalukat szeretik előtérbe helyezni. A hölgyek pedig kiváltképp – sokszor tudat alatt is – vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik kisebb-nagyobb arcszőrzettel rendelkeznek, ugyanis ez egyrészt szexi, másrészt sokkal több mondanivalója is van.

Az erősebbik nem azon képviselői, akik dús borostával, vagy nagyobb szakállal rendelkeznek, bizony igazán sármosak, ugyanakkor erőt és biztonságot sugallnak, ami rettentően vonzó. Ezen felül pedig van még egy nagyon előnyös tulajdonsága a szakállnak: jótékonyan eltakarhat olyan hibákat is, melyek feltűnőek lennének az arcon, és ez akár az öregedés jeleire is vonatkozhat.

hajátültetés szakállbeültetés szakáll borosta arcszőrzet férfias sárm vonzó Kit Harington Trónok harca sorozat színész

Világszerte kedvelt és itthon is sokak által követett sorozat a Trónok harca, melynek egyik főhőséért nők milliói olvadoznak. Az igazán szívdöglesztő John Snow-t alakító Kit Harington az egyik legnagyszerűbb példa arra, hogy mekkora változást okozhat egy szakáll. Egyszerűen elképesztő, mennyivel férfiasabb és vonzóbb a színész dús arcszőrzettel.

Nagyon sokan szembesülnek azonban azzal problémával, hogy akármennyire is szeretnének szakállat hordani, mégsem tehetik meg, vagy ha meg is teszik, akkor nem azt az eredményt érik el vele, amit kigondoltak. A gyér, hiányos szakáll ugyanis pont az ellentétét képes kiváltani annak, amit eredetileg el akartunk volna érni vele. Sajnos nem mutat jól, és egyáltalán nem férfias.

A gyérnek és hiányosnak mutatkozó arcszőrzetre létezik megoldás, nem kell beletörődnünk abba, hogy sosem lehet dögös borostánk. A szakállbeültetés ugyanis tökéletes, dús eredményt ad, melynek segítségével igazán vonzó szakállunk lehet majd.

Az eljárás a hajátültetés technológiáját használja fel arra, hogy a hiányos részek saját donorterületeinken növekvő szőrszálakból legyenek elfedve, teljesen természetes eredményt produkálva ezzel. A beavatkozás után aztán már csak rajtunk múlik, milyen fazonú és hosszúságú arcszőrzetet szeretnénk viselni. Egy biztos, aki mindig is úgy érezte, hogy csupasz arca egyáltalán nem illik hozzá, és sokkal jobban mutatna egy kis borostával, annak a szakállbeültetés meghozza az áhított eredményt, és szakállal mindjárt más lesz az összkép!

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinka szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Mit tegyünk, ha a pasink kopaszodik?

1 Komment

A kopaszodás problémája igencsak érzékeny érinti a férfiakat, főként, ha már nagyon korán elkezdődik ez a kellemetlen folyamat. De mi a helyzet a párjukkal? Hogyan lehet a hölgyeknek ilyenkor segíteni társukat? Hogy állhatunk hozzá a nem várt változásokhoz, hogy a végén aztán minden rendben legyen?

Az egyik leggyakrabban hangoztatott közhely, hogy csak a belső számít. Mindenki tudja, hogy nem így van, hiszen bármilyen is legyen valaki belül, annak hatalmas hatása van külsőnkre is - már amibe mi is beleszólhatunk, és nem csupán adottság kérdése. A külcsín bizony hangsúlyos szerepet kap abban, mit gondolnak rólunk, és a szimpátiában is az első helyen áll, hiszen hogyan is ismernénk meg jobban valaki belső értékeit, ha egyáltalán nem szimpatikus a megjelenése?

De persze ezzel akkor már nem kell számolnunk, ha párkapcsolatban élünk. Vagy mégis? Az idő múlásával mindenki annyi változáson esik át, hogy bizony törődnünk kell azzal a kérdéssel, így is tetszünk-e párunknak? Persze, amennyiben az érzelmek biztos lábakon állnak, nem okozhat nagy problémát semmi, de csak akkor, ha mindenről őszintén tudunk beszélni partnerünkkel, akár pozitív, akár negatív változás közben vagyunk.

hajhullás kopaszodás férfias hajhullás hajátültetés hajkezelés hairhungary párkapcsolat társ segítség

A kopaszodás nem csak azt zavarhatja, akinél elindul a hajzat gyérülése, hanem bizony párjának is okozhat kellemetlen perceket. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy emiatt kiszerethet bárki bárkiből pillanatok alatt, de az biztos, hogy nagyon fontos beszélni a problémáról. Ilyen esetekben a legjobban tesszük, ha meghallgatjuk párunkat, és őszintén elmondjuk a véleményünket. Hatalmas segítség lehet megoldások után nézni, mert sokan nem tudják, hogy mitévők legyenek, vagy pontosan azért nem kezdenek bele semmibe, és nem hozzák fel a témát, mert szégyellik.

A legjobb és legegyszerűbb eset, ha a kopaszság jól áll az embernek, ilyenkor mindkét fél számára természetes és könnyű a pár milliméteres hajzat választása, hiszen nem okoz semmilyen problémát. Azonban, ha ez nem így van, akkor kellemetlen szituációk is kialakulhatnak, érdemes minél előbb orvosolni a helyzetet.

Utóbbi esetben jó, ha tudjuk, hogy sokrétű megoldást találhatunk gondunkra. A kopaszodás korai szakaszában különböző, direkt erre kifejlesztett szerek, illetve hajkezelések állhatnak rendelkezésünkre, később pedig végleges megoldást jelenthet a hajátültetés. Egy biztos, akkor tesszük a legjobbat párunknak, ha merünk beszélni a változásokról és a lehetőségekről, hiszen ezzel segítünk a legtöbbet.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Nem férfias?

0 Komment

A mai világban már teljesen elfogadott, hogy a férfiak is festetik a hajukat, járnak fodrászhoz és manikűröshöz, sőt, sok esetben még több időt is töltenek a tükör előtt szakálligazítással például. Sokan erre azt mondják, hogy ez már egyáltalán nem férfias, pedig nem szabad összekeverni a kifejezéseket.

Attól, hogy valaki ad magára, még nem azt jelenti, hogy eltűntek volna belőle a férfias jegyek, sőt, egy igényesen megnyírt szakáll, vagy egy jól kitalált frizura is képes kiemelni a sármos arcvonásokat. Persze nem szabad, hogy a tükör előtt eltöltött órák gyarapodása uralja egy férfi életét, de azzal nincs semmi gond, ha odafigyel külsejére.

hajhullás kopaszodás hairhungary hairhungary klinika kedvezmény hajátültetés hajbeültetés férfias frizura

Nagyon sokan gondolják úgy például, hogy a kopaszodás egy olyan velejárója az életnek, melybe bele kell törődni, és az még férfiassá is teszi őket. Azonban ez nem így van, hiszen míg persze vannak, akiknek valóban jól áll a kopaszság, és illik férfias megjelenésükhöz, sajnos ezzel nem mindenki büszkélkedhet. Ugyanis a legtöbb férfi pontosan azért retteg a kopaszodástól, mert tudja, hogy az nagymértékben változtatna külsején, és bizony legtöbbször nem pozitív irányban.

Tehát attól, hogy valaki sokat törődik azzal, hogyan is néz ki, még nem lehet megfosztani a férfias jelzőtől, hiszen a végeredmény valószínűleg a női szívek olvasztója lesz a legtöbb esetben. Nem szabad ilyen mércével vizsgálni ezt a témát, persze törekedni kell arra, hogy ésszerű keretek között tartsuk például a készülődést, és ne menjünk a másik agyára semmivel.

A kopaszodás problémája rengeteg férfit érint, köztük nagyon sok fiatalabb korút is, mely mindenképpen megoldásra szorul azok esetében, akik igenis dúsabb frizurával érzik csak jól magukat. A hajátültetés megteremti annak a lehetőségét, hogy ne kelljen búcsút intenünk a megszokott hajzatunktól, és továbbra se a gyérült, hajhiányos területekkel kelljen foglalkoznunk.

A hajbeültetés lényege, hogy a hátsó, tarkótáji donorterületekből nyert hajszálakat ültetik át azokra a részekre, ahol megfogyatkozott a hajállományunk. Az eredmény mindenképpen pozitív lesz, és ráadásul végleges is. A HariHungary Klinikán emellett most olyan kedvezménnyel igényelhetjük a hajátültetést egészen május 31.-ig, mely igencsak megkönnyíti a változás anyagi oldalát is.

Ismerje meg jobban a hajátültetést és tudjon meg többet kedvezményprogramunkról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Egy szakáll mindent megváltoztathat

2 Komment

Az erős borostának és a szakállnak még mindig felfelé ível a divatja, és őszintén szólva, ez nem is baj. A legtöbbször ugyanis férfiasságot sugall, ami a hölgyek számára az egyik legfontosabb szempont. Az erő, a megbízhatóság és a sárm az, ami leveszi a gyengébbik nemet a lábáról.

A szakáll pedig – persze csak ha jól áll valakinek – mindezeket a tulajdonságokat erősíti, és nem utolsó sorban arra is nagyon jó eszköz, hogy az arcon lévő kisebb-nagyobb hibákat elrejtse. Viszont mindehhez az kell, hogy az arcszőrzet szépen, egyenletesen fedje be az arcot. De mi van akkor, ha a szakáll hiányos, és ahelyett, hogy befedné arcunkat, inkább maga a borosta jelenti a problémás, hiányos részletet?

Ugyanis nem kérdés, hogy az is bőven lehet szépséghiba, ha valaki annak ellenére próbálja megnöveszteni szakállát, hogy az itt-ott gyérebb a kelleténél. Nem mutat jól, és ahelyett, hogy férfiasabb lenne a kisugárzása viselőjének, sajnos inkább megmosolyogtató az eredmény.

Nem kell azonban a sima, mindig frissen borotvált arcot választania annak sem, akinek valamilyen okból kifolyólag nem nő szép, sűrű szakálla. Létezik ugyanis egy tökéletes megoldás arra, hogy ezt a hiányt pótolhassuk, méghozzá a szakállbeültetés.

Az eljárás alapelve ugyanaz, mint a hajbeültetésé, mely sok reményt vesztett kopaszodónak adta már vissza régi frizuráját. Mint a hajátültetési eljárásnál, a szakáll tekintetében is nagyon fontos szerepet kap az, hogy a végeredmény teljesen természetesnek hasson, így nem kell félnünk attól, hogy bárki kiszúrhatja majd, ez a borosta nem magától lett ilyen sűrű.

A beavatkozás után pedig bármilyen stílus is áll közel hozzánk, nyugodtan válogathatunk a férfiasabbnál férfiasabb arcszőrzetek között. A saját adottságunk már nem fogja tudni megakadályozni, hogy rövid borostával, esetleg hosszabb szakállal, vagy akár fazonra vágott körszakállal hódítsunk. A lehetőségek tárháza kinyílik előttünk, és csak mi szabhatunk gátat elképzeléseinknek.

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Tudjon meg többet a HairHungary Klinkáról és a hajbeültetésről is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Öregítő kopaszság

0 Komment

A kopaszodást valahogy mindig azzal együtt emlegetjük, hogy az ember idősödik, és megkezdődnek az öregedéssel járó folyamatok. Ám a genetikai eredetű kopaszodásra korántsem igaz, hogy csak az idősebb korosztályra jellemző, sőt, nagyon sok fiatalt érint. A legrettegettebb hatás pedig az, hogy sokkal öregebbnek nézünk ki miatta.

Az öröklött hajhullás főként a férfiakra jellemző, és többször már a 20-as éveikben megindul. A kopaszodás térnyerésének formája és gyorsasága is függ természetesen a genetikától, illetve attól, hogy ki mit tesz meg annak érdekében, hogy ezt a folyamatot egy kicsit lelassítsa.

Sokan váltanak ilyenkor stílust, és a kopaszságot választják, de ehhez kell, hogy legyenek megfelelő adottságok is. Sajnos nem mindenkinek áll jól ez a kinézet, a legtöbb esetben akár éveket is öregíthet a hajzat hiánya. Huszonévesen öregnek érezni magunkat pedig kész csapás, ami a mindennapokra is rányomja bélyegét.

Az idősödő kinézet eleve zavaró lehet, de ha például ráadásul a párunk fiatalabb, vagy fiatalosabb, akkor még inkább előtörhetnek belőlünk a kinézet okozta szorongások. Nem szabad hagyni ilyenkor, hogy úrrá legyen rajtunk a félelem, hiszen az tönkreteheti az életünket. Inkább megoldás után kell nézni minél előbb.

A kopaszodást ugyanis egy darabig le lehet lassítani, illetve ki lehet tolni az idejét annak, hogy látványos legyen. Vannak például olyan külső használatú szerek, mint a FolliOne termékek tagjai, melyek kifejezetten segítenek ebben. Emellett a külső szerek kiegészítéseként választhatunk akár olyan hajterápiát is, mint a PRP kezelés, mely segíti a hajhullás lelassítását, illetve az újbóli hajszálak vastagodását.

Ezt a terápiát egyébként a hajátültetés sikerességének fokozására is használják, ami akkor jön szóba, ha már annyira előrehaladott a kopaszodás, hogy csak ez segíthet. A hajbeültetés egy biztos és végleges megoldást nyújt a kopasz területek eltűntetésére. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha időben lépünk hajzatunk megóvása érdekében, akkor győzelmet arathatunk még az öröklött kopaszodás felett is, és nem kell félnünk attól, hogy éveket var nyakunkba a fránya genetika.

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

«
1234

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed