Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kopasz frizurával sokkolt a sztár

0 Komment

Nem titok, hogy a 2013-as év legjobb pasijának megválasztott énekes rengeteg női térdet remegtet meg, és nagyon sok rajongót tudhat magáénak, többek között nem csak jó hangja, hanem kinézete miatt is. A nők valóban olvadnak érte, azonban egy most is futó műsor elején - melyben ő az egyik zsűritag - nem kis meglepetéssel szolgált a nézőknek megjelenésével.

Adam Levine ugyanis teljesen kopaszra nyírta addig mindig tökéletesen belőtt frizuráját, ami természetesen nem csak szembetűnő, hanem sokkoló látvány is volt elsőre. Mostanára már ugyan kicsit megszokhattuk így, és persze valószínűleg ez csak egy átmeneti hajviselés a sztár részéről, bár a fotókat elnézve szerintem ez kevesek számára érthető.

Ugyanis, ha az énekes nem csak egy kis felhajtást szeretne ennek az új stílusnak a kipróbálásával, hanem elérné az igazi kopaszodás, akkor valljuk be, jobban tenné, ha egyből segítségért kiáltana. Sokaknak jól áll a tarság, de neki nem kéne ezt erőltetni, így ha valamikor gyérülni kezdene a frizurája, a legjobb, amit tehetne, hogy hajátültetésre hajtja a fejét.

Nem kevés a száma azoknak, akiknek szintén nehéz lenne beletörődni a kopaszságba, mert nem érzik jól magukat a bőrükben miatta. Ez természetes, hiszen tényleg nem mindenki lesz férfiasabb vagy sármosabb, sőt! Inkább a legtöbben szeretnék visszaszerezni régi frizurájukat.

A hajátültetés ezt minden olyan kopaszodó számára lehetővé teszi, akiknek más segítség szóba sem jöhet - főként a legnagyobb számban előforduló, öröklött kopaszodás esetén -, hogy ismét önbizalommal telve lépjenek ki az utcára, kifogástalan frizurával. Az eljárás során a tarkótáji területekről ültetnek át hajszálakat azokra a részekre, melyeken úrrá lett a kopaszság. Az átültetett hajzat pedig a későbbiek során már úgy fog viselkedni, mint eredeti helyén, így többé nem kell majd félnünk, hogy a kopaszodás ismét ránk tör ezeken a részeken.

Reméljük, hogy Adam Levine haja lassan kinő, és újra régi frizurájával hódítja majd inkább rajongóit, illetve, ha arra kerülne sor, inkább a hajátültetést választja majd a mostani kinézete helyett.   

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed