AJÁNLÓ
 
09:00
2015. 12. 24.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 12. 24.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 12. 24.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 12. 24.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 12. 24.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sebestyén Balázs új frizurája

0 Komment

Már sokan láthatták a hétvégi műsorában új hajával a műsorvezetőt, ami nem kis döbbenetet váltott ki az emberekből. Ugyan előtte hallhattunk már róla, hogy ez be fog következni, hiszen mindenféle úton-módon terjengett a hír, hogy egy fogadás elvesztése miatt meg kell válnia a mindig tökéletesen belőtt frizurájától.

Az új hajzatot ugyan sokáig rejtegette még különböző sapkák segítségével, de aztán végre bevállalta új kinézetét, és az egész ország láthatta alig egy centis frizuráját. Az eredmény sokakat sokkolt, azonban be kell vallani, a fiatal műsorvezetőnek ez is jól áll. Akár öt évet is letagadhatna most új külsejével, és egyáltalán nem lett taszító a végeredmény.

Persze, amikor felröppent a hír, hogy le kell majd vágatnia haját, megszerkesztették a képet, hogy milyen is lenne teljesen kopaszon. Na, az már nem biztos, hogy tetszene bárkinek is, ugyanis a teljesen tar fejtető nem állna túl jól Balázsnak. Ezért, ha bármikor utolérné a kopaszodás réme, akkor jobban tenné, ha megoldást keresne rá.

A kopaszság nagyon sokakat érint, és sajnos már elég fiatal korban is. A férfiak többségének életét a genetikailag örökölhető kopaszodás nehezíti meg, melyre ráadásul nem létezik olyan gyógyszer vagy kezelés, ami ezt visszafordíthatná, maximum csak lassítani lehet a folyamatot egyes esetekben. Egyetlen segítség jöhet szóba ilyenkor, méghozzá a hajátültetés.

Az eljárás során a tarkótáji donorterületekről nyernek ki hajszálakat, melyek aztán azokra a helyekre lesznek beültetve, melyek csak gyér hajzattal rendelkeznek, vagy akár teljesen kopaszok. Az átültetés után pedig nem kell újabb hajhullástól tartanunk, hiszen ezek a hajszálak már nem fognak kihullani.

Mivel nem mindenkinek áll jól a kopaszság, nagyon fontos kérdés, hogy belevágjunk-e a hajátültetésbe vagy ne. Ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, az bizony minden másra is ki fog hatni, és gondok lehetnek akár az önértékelésünkkel is. Éppen ezért, ha valaki nem tudja elfogadni magát kopaszon, az ne is tegye! Válassza inkább a hajátültetés által kínált biztos és végleges megoldást.

Források:

1. kép: https://www.facebook.com/MorningShow.hu/photos/pb.103418959699124.-2207520000.1450702892./1019804194727258/?type=3&theater

2. kép: http://ripost.hu/cikk-leborotvaltatja-a-hajat-sebestyen-balazs

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed