Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Milyen lenne hosszú hajjal Jason Statham?

0 Komment

Ha kiejtjük Jason Statham nevét, nők milliói kezdenek olvadozni, hiszen valljuk be, az egyik legszexisebbnek titulált filmsztárról beszélünk. Mind a kisugárzása, mind pedig filmszerepei ezt erősen aláhúzzák, így kétség sincs a felől, hogy mostani frizurája is tökéletesen illik karakteréhez. De milyen lenne hosszú hajjal?

Mivel a színészeket sokszor kényszerítik külsejük megváltoztatására, így abból is kaphattunk már ízelítőt, hogyan áll a filmcsillagnak a hosszú frizura. Korábbi filmjeiben is láthatjuk még saját, már akkor is kopaszodó hajzatával, de mindenképpen el kell ismernünk, hogy a mostani áll a leginkább közel hozzá.

Jól tette tehát, hogy a kopaszodás elindultjával inkább a teljesen rövid, szinte tar frizurát választotta, és azóta is legtöbbször így láthatjuk a filmvásznon. Ráadásul általában olyan karaktereket kell megformálnia, melyekhez legtöbb esetben tökéletesen illik ez a hajviselet. Kemény vonásokat, karakteres arcot ad a kopaszsága, és tényleg a leginkább vonzó színészek közé sorolhatjuk.

De sajnos nem mindenkinek van ekkora szerencséje, hogy annak ellenére, hogy a genetika elbánni szeretett volna vele, ez inkább jól sült el kinézete szempontjából. A legtöbb olyan férfi ugyanis, akit utolér az öröklött jellegű kopaszodás, sajnos nem képes beletörődni sorsába. Nem is lenne ez lehetséges, hiszen nem áll mindenkinek jól a pár milliméteres hajzat, és nem képes mindenki megválni a gyérülő fürtjeitől. Sajnos sem előbbi, sem utóbbi nem tesz jót kinézetünknek, kisugárzásunknak és önbizalmunknak sem. Éppen ezért, ha nem tartozunk azon szerencsések táborába, akiknek teljesen mindegy, mennyire rövid lesz a hajuk, mert az még jobban is áll nekik, akkor muszáj döntést hoznunk és felvennünk a kesztyűt a kopaszodás ellen.

Amennyiben a genetika áll ténylegesen a háttérben, ezt csak egy módon tudjuk megtenni. Egyetlen biztos és végleges megoldás létezik ugyanis erre a fajta kopaszodásra, méghozzá a hajátültetés. Az átültetett hajszálak már nem fognak kihullani új helyükről, így többé nem kell félelemmel nézni reggelente a tükörbe, hátha negatív változásokat észlelünk frizuránkon. Akinek pedig eddig a frizurája is elengedhetetlen volt sármosságához, az megint igazán férfiasnak érezheti majd magát a bőrében.    

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A szexi Hugh Jackman

0 Komment

Nők milliói bomlanak utána már csak a képernyőn keresztül is, a szexi filmsztár ugyanis nem csak megnyerő arccal, hanem valóban igazi, férfias kisugárzással rendelkezik. Már rengeteg szerepben láthattuk, azonban valljuk be, mégiscsak akad olyan átalakulás, ami nem feltétlenül áll jól neki.

Ugyanis még farkasként is megnyerőbb a kinézete annál, amilyennek „A forrás” című filmben láthatjuk, legalábbis az egyik jelenetsorozatában nem a legtökéletesebben néz ki. Persze, valószínűleg az alkotóknak pont ez volt a célja, viszont ezzel együtt megtudhattuk – és nem biztos, hogy erre a hölgyközönség annyira vágyott is -, hogy milyen lenne a filmsztár kopaszon.

Sajnos a válasz mindenképpen az, hogy ha a színész kopaszodni kezdene, akkor a legjobb, amit tehetne, az a hajbeültetés lenne, hiszen hajzatával az egész karaktere, férfias és szexi kinézete a semmibe veszne. Ezt pedig valószínűleg sem ő maga, sem pedig a nézők nem szeretnék.

Számos férfit ér el hamar a kopaszodás, általában pedig öröklött jellegű hajgyérülésről beszélhetünk, és bizony nagyon sokuknak – ugyancsak, mint Hugh Jachman-nek – nem éppen a legelőnyösebb frizura a hajatlan fejtető. A tarságot pedig vagy elfogadjuk, vagy elkezdünk küzdeni ellene, de sajnos a genetikai úton elkezdődő kopaszodásnak nem szab gátat semmiféle gyógyszer vagy kozmetikum.

Ebben az esetben tényleg csak a hajátültetés lehet segítségünkre, ami viszont végleges megoldást ad mindazoknak, akik a beavatkozás mellett döntenek. Az eljárást követően pedig nem kell félnünk újabb hajhullástól azokon a területeken, melyekre a tarkótáji hajzatból ültettek, hiszen ezek a hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző helyükön, és nem hullnak ki.  

Mivel az arcunk karakterét nagymértékben befolyásolja a hajunk és annak viselése, ezért érthető, hogy amint kopaszodni kezdünk, felborul az addigi kép.  Nem kell azonban beletörődnünk abba, amibe igazából soha nem is tudnánk teljesen. Válasszuk a hajbeültetés adta lehetőséget inkább, mellyel megmaradhat önbizalmunk, addigi sármos kinézetünk és persze visszatérhet régi hajzatunk is.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Átváltozások

0 Komment

Már többször említettük azt, hogy a filmvásznon rengetegen nem csak karakterileg bújnak bele más személy bőrébe, hanem sokszor bizony a külső is átformálásokon esik át ahhoz, hogy az adott szereplő minden oldalról hiteles legyen, és elhitesse a nézőkkel azt, akit játszik.

A legtöbbször használt kellék az átváltozáshoz pedig nem más, mint a hajzat. A színészek nagyon sok esetben használnak parókákat, de az is természetes nekik, ha éppen saját hajzatukkal kell kicsit játszadozni, és ha nagyon muszáj, akkor le is vágatni. A kopaszság megoldása mára már tökéletes, a maszkírozók igazán képesek eltűntetni előlünk az eredeti személyeket.

Az egyik kereskedelmi televízió újra megjelent műsorában most hétről hétre változtatják át az énekeseket, hol kisebb, de inkább nagyobb sikerrel. És természetesen itt is a legnagyobb hangsúlyt a frizura kapja, hiszen sokszor elég egy jól kiválasztott paróka ahhoz, hogy viselője megidézhessen valakit a színpadon. A kopaszság kérdése itt is remek megoldásokra talál, még olyan helyzetekben is, amikor egy egész nagy hajkoronát kell eltűntetni.

Elnézve a karaktereket azért valljuk be, a legtöbben ijesztően néznének ki új hajzatukkal, főként, ha kopaszságról beszélünk például egy nagy loknikkal rendelkező hölgy esetében. Ilyenkor láthatjuk, mekkora kincs a frizuránk, és mennyire kell vigyáznunk rá ahhoz, hogy az ilyenfajta változások tényleg csak maszkírozással jöhessenek létre, nem pedig valami káros hatásnak köszönhetően.

A hajzatunk nagy kincs, hiszen meghatározza egész kinézetünket, megjelenésünket, személyiségünket. Éppen ezért foglalkozni kell ápolásával, óvni kell a káros tényezőktől, és amint gond lép fel állapotában, esetleg hullani kezd, azonnal szakértő segítséghez kell fordulnunk. Mivel rengeteg ok állhat ilyenkor a háttérben, fontos kideríteni, hogy mi indíthatta el a hajzat állapotának romlását vagy magát a kopaszodást. Ha általunk befolyásolható a kiváltó ok, akkor azt azonnal fel kell számolni, viszont amennyiben olyan egészségügyi vagy éppen öröklött tényezők bújnak meg a háttérben, melyeket mi nem tudunk megváltoztatni, más segítség is kell. Átmeneti hajhullás esetén megoldást jelenthet a mezoterápiás kezelés, öröklött jellegű kopaszodásra viszont csak a hajátültetés a biztos gyógyír.  

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ijesztően néz ki a filmsztár

0 Komment

Nők milliói olvadoznak a mozivásznak és a képernyők előtt, amikor Johnny Depp szerepel egy-egy filmben. Nem véletlen, hiszen a sármos színész mindig is megdobogtatta a hölgyek szívét. Karakteres arca, férfias külleme és tökéletes játéka miatt ugyanis még a férfiak is elismerik. Most azonban egy olyan arcát láthatjuk, mely inkább rémisztő, mint vonzó.

Jó párszor elmaszkírozták már, láthattuk kalózként, hosszú hajjal, vagy ollókezűként, rémült, fehérre maszkolt arccal is, de ennyire visszataszítónak még soha nem hatott az egyébként jóképű filmsztár. A „Black Mass” című film kedvéért ugyanis egy kopaszodó, ijesztő tekintetű, és furcsán, sokszor hörögve beszélő gengszterré alakult át.

A filmről még csak most jelent meg előzetes, de már egyből nagy port kavart, ami nem csak a történetnek köszönhető, hanem természetesen Depp-nek, illetve új alakításának és kinézetének is. A filmvilágban ugyanis pont erre éhezik mindenki, hogy egy színész ne csak egyfajta karaktert tudjon megformálni, hanem képes legyen belebújni bárki bőrébe.

A való életben persze nem kell attól tartanunk, hogy a filmcsillag ennyire rémisztően nézne ki. Azért az biztos, hogy ha valaha elindulna nála ilyen mértékű kopaszodás, mint amilyet a filmben láthatunk rajta, akkor jobban tenné, ha nem törődne bele, hiszen ezzel biztosan kettétörné addigi vonzó imázsát. Mivel a kopaszság nem mindenkinek áll jól – és valljuk be, Depp kócos tincseit nézve, hogy ő is ebbe a csoportba tartozik -, ezért ahogy sok színésztársa tette, valószínűleg ő is a hajátültetést választaná ahelyett, hogy elveszítené a nők magas fokú elismerését.

Magyarországon ennek az eljárásnak az alkalmazásával a HairHungary Klinika segített már rengeteg kopaszodással küzdőnek, visszaadva ezzel nem csak régi frizurájukat, hanem régi önképüket is. Mindenki számára fontos a kinézet, hiszen csak akkor tudjuk jól érezni magunkat a bőrünkben, ha megfelelünk saját magunknak, és emellett a külvilágtól is pozitív visszajelzéseket kapunk.

 

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Tom Hanks is ezt választotta

0 Komment

Láttuk már kapitányként, számkivetettként, tudósként, láttuk halálos betegség ellen küzdeni és értelmi fogyatékosként is lopta már be magát az emberek szívébe. Napestig sorolhatnánk Tom Hanks lenyűgöző és magával ragadó szerepléseit, most azonban nem kitűnő tehetségéről, hanem külsejéről ejtünk pár szót.

A híresség bizony több, mint 30 éve varázsol minket más és más világba, istenadta tehetségével számtalan díjat nyert már el. Azonban – mint ahogy sok más férfitársát – őt is utolérte a kopaszodás problémája, méghozzá elég korán. Persze ebbe sok színész kollégája inkább beletörődött – mint például Bruce Willis vagy Jason Statham -, Tom Hanks azonban nem ezt az utat választotta. Valószínűleg úgy érezte, hogy az előbb említett férfiakkal ellentétben neki nem állna jól a tar fej. És milyen jól döntött!

A hajátültetés után – melyre 2006 körül eshetett sor – nem csak a hajvonala húzódott előrébb, hanem bizony sokkal dúsabb frizurája lett, melyre azóta is büszke lehet. Manapság ugyan kissé elkezdett őszülni hajkoronája, de valljuk be, ez viszont már jól áll a hatvanas éveihez közelítő színésznek.

A kopaszodás igen sokakat érintő probléma, mind a hétköznapi emberek, mind pedig a sztárok világában. Mivel tényleg nem mindenki esik bele abba a bűvkörbe, hogy ritkuló hajzata még emel is a férfias kinézetén, ezért bizony rengetegen nem képesek elfogadni azt, amit a tükörben látnak.

A leginkább az erősebb nemre jellemző, androgén kopaszodás igazából csak egyetlen lehetőséggel orvosolható. A hajátültetés során a tarkórészt használják donorterületként, mivel itt a hajszálakra nem hat a tesztoszteron – melynek köszönhető a fejtetőn lévő haj „elsorvadása”. Az innen nyert hajszálak új helyükön ugyanúgy fognak viselkedni, mint a régi területükön, így az eljárás után már nem gyérülni látjuk majd új frizuránkat, hanem szép, dús hajzatunk lesz. Éppúgy, mint Tom Hanks-nek, aki valószínűleg egy percig sem bánta, hogy tű alá feküdt, hiszen most fiatalosabb frizurával láthatjuk a képernyőn, mint karrierje elején.  

 

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

12
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed