Matthew McConaughey méltán nevezhető az egyik legsármosabb színésznek. Nem csak nők milliói olvadoznak a képernyők előtt miatta, hanem tehetsége előtt a férfiak is megemelik kalapjukat. A filmcsillag képes ugyanis bármilyen szerepbe bújni, legyen szó könnyed romantikáról vagy éppen komoly drámáról.

A kitűnő alakításain felül viszont tényleg nem lehet amellett csak úgy elmenni, hogy mennyire férfias és karakteres a színész megjelenése. Ez azonban nem csak vele született adottság, hiszen McConaughey nagyon sokat tesz és tett azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy a mozivásznon látjuk minden filmében.

hajhullás kopaszodás genetika hajbeültetés hajátültetés hairhungary kedvezmény Matthew McConaughey Hollywood színész sárm bolondok aranya wall street farkasa arany

Nem csak arról van szó, hogy kocka hasa lehetővé tette számára, hogy olyan filmekben is főszerepet kaphasson, mint például a Bolondok aranya, vagy a Hullámok ördöge. A színészt ugyanis már nagyon korán utolérte a kopaszodás, ami ellen aztán nagyon gyorsan harcolni is kezdett. Mostani frizurája annak köszönhető, hogy a hajbeültetést választotta, hiszen hamar felismerte, hogy kopaszon nem mutatna annyira jól egyes szerepekben. Sőt, ha jobban belegondolunk, nem is nagyon lehetne elképzelni például a Wall Street farkasában, vagy a Csillagok között című produkcióban kopaszon.

Természetesen létezik olyan szerep, amikor a kopaszságot be kell vetni ahhoz, hogy egy karaktert jól megformálhasson egy színész. McConaughey legújabb filmjében, az Aranyban bizony éppen ez történik, és itt is láthatjuk, hogy bár a szerepet tökéletesen hozza a színész, a való életben bizony nagyon nem állna neki jól ez a frizura.

hajhullás kopaszodás genetika hajbeültetés hajátültetés hairhungary kedvezmény Matthew McConaughey Hollywood színész sárm bolondok aranya wall street farkasa arany

És ezzel rengeteg vannak még így. Éppen ezért, akit utolér még idő előtt a kopaszodás – ami legtöbb esetben a genetikának köszönhető - , annak fel kell vennie a kesztyűt a hajgyérülés ellen, ha úgy érzi, nem tudna azonosulni a kopaszsággal. A hajbeültetés egy biztos és végleges megoldás ilyen esetekben, és láthatjuk, rengeteg híresség is ezt a megoldást választotta. A HairHungary Klinikán azonban olyan kedvezményekkel várják a pácienseket, melyek az emberközeli árak mellett további könnyítéseket is adhatnak az anyagiakat nézve, hogy ne csak a sztárok számára legyen elérhető a megoldás.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Harrison Ford-nak nem áll jól

0 Komment

Köztudott tény, hogy a színészeknek rengeteg olyan dolgot be kell vállalniuk egy-egy szerep kedvéért, ami nem kis munkával jár, vagy éppen nem a legelőnyösebb formába hozza őket. Rengeteg fogyásról és hízásról hallottunk már, mint például Matthew McConaughey csontsoványságáról a „Mielőtt meghaltam” című film kedvéért, vagy ellenpéldájaként a „Bridget Jones” filmek miatt ducivá hízó Renée Zellweger esetéről.

A folyamatos szerepcserék egyik legnagyobb feltűnést keltő variációja a kilók számának mozgásán kívül az, ha a színészek frizurájával játszanak. Nem csak különböző karaktertípusokat kapunk így, hanem sok esetben legalább sikerül elvonatkoztatnunk egy addigi megszokott szerepkörből.

hajhullás hajátültetés kopaszodás hajbeültetés hairhungary Harrison Ford filmek filmszerepek fogyás hízás Bridget Jones Matthew McConaughey kopaszság

A sokféle embertípust alakító Harrison Ford-nak ahhoz, hogy kissé „rosszfiúsabb” stílusa legyen, kopaszra nyírták a haját a „Paranoia” című filmhez. Meg kell mondani, hogy amit el szerettek volna érni ezzel a húzással, az természetesen sikerült, azonban az is biztos, hogy a hírességnek nem éppen előnyös ez a frizura. Ha komolyabban elkezdene majd kopaszodni, akkor meg kell fontolnia, hogy tegyen ellene, különben nem biztos, hogy nők ezrei bomlanak majd utána.

Sajnos a kopaszodás sokakat utolér, sokszor idő előtt is. Férfiak esetében nagyon gyakori az öröklött jellegű hajhullás, ami néhányuknak jól áll, és férfiassá teszi arcukat, viszont sajnos többen vannak, akiknek nem előnyös a tar fej. Ilyenkor igazából egyetlen olyan segítség jöhet szóba, ami biztos, és végleges megoldást nyújt.

A hajbeültetési beavatkozás során a tarkótáji hajzatból ültetnek át a kopasz területekre, mivel ezen hajszálakra nem hat a tesztoszteron, mely nagymértékben hibás a hajhullásban, így az új helyükön is megmaradnak majd. A HairHungary Klinika hírességeknek és hétköznapi embereknek is segített már abban, hogy visszanyerjék régi frizurájukat, így biztossággal mondható, hogy akik számára nincs más megoldás, azok akkor járnak jól, ha minél előbb felkeresik szakértő kollégáinkat. Ha Harrison Ford jobban elkezdene kopaszodni, bizony neki is ezt ajánlanánk!

Keresse fel a HairHungary Klinikát, ha bármilyen hajjal kapcsolatos problémája van:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu