Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Matthew McConaughey méltán nevezhető az egyik legsármosabb színésznek. Nem csak nők milliói olvadoznak a képernyők előtt miatta, hanem tehetsége előtt a férfiak is megemelik kalapjukat. A filmcsillag képes ugyanis bármilyen szerepbe bújni, legyen szó könnyed romantikáról vagy éppen komoly drámáról.

A kitűnő alakításain felül viszont tényleg nem lehet amellett csak úgy elmenni, hogy mennyire férfias és karakteres a színész megjelenése. Ez azonban nem csak vele született adottság, hiszen McConaughey nagyon sokat tesz és tett azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy a mozivásznon látjuk minden filmében.

hajhullás kopaszodás genetika hajbeültetés hajátültetés hairhungary kedvezmény Matthew McConaughey Hollywood színész sárm bolondok aranya wall street farkasa arany

Nem csak arról van szó, hogy kocka hasa lehetővé tette számára, hogy olyan filmekben is főszerepet kaphasson, mint például a Bolondok aranya, vagy a Hullámok ördöge. A színészt ugyanis már nagyon korán utolérte a kopaszodás, ami ellen aztán nagyon gyorsan harcolni is kezdett. Mostani frizurája annak köszönhető, hogy a hajbeültetést választotta, hiszen hamar felismerte, hogy kopaszon nem mutatna annyira jól egyes szerepekben. Sőt, ha jobban belegondolunk, nem is nagyon lehetne elképzelni például a Wall Street farkasában, vagy a Csillagok között című produkcióban kopaszon.

Természetesen létezik olyan szerep, amikor a kopaszságot be kell vetni ahhoz, hogy egy karaktert jól megformálhasson egy színész. McConaughey legújabb filmjében, az Aranyban bizony éppen ez történik, és itt is láthatjuk, hogy bár a szerepet tökéletesen hozza a színész, a való életben bizony nagyon nem állna neki jól ez a frizura.

hajhullás kopaszodás genetika hajbeültetés hajátültetés hairhungary kedvezmény Matthew McConaughey Hollywood színész sárm bolondok aranya wall street farkasa arany

És ezzel rengeteg vannak még így. Éppen ezért, akit utolér még idő előtt a kopaszodás – ami legtöbb esetben a genetikának köszönhető - , annak fel kell vennie a kesztyűt a hajgyérülés ellen, ha úgy érzi, nem tudna azonosulni a kopaszsággal. A hajbeültetés egy biztos és végleges megoldás ilyen esetekben, és láthatjuk, rengeteg híresség is ezt a megoldást választotta. A HairHungary Klinikán azonban olyan kedvezményekkel várják a pácienseket, melyek az emberközeli árak mellett további könnyítéseket is adhatnak az anyagiakat nézve, hogy ne csak a sztárok számára legyen elérhető a megoldás.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Szakállal mindjárt más!

0 Komment

A borosta és a szakáll mindig is hódított azok körében, akik az igazán férfias oldalukat szeretik előtérbe helyezni. A hölgyek pedig kiváltképp – sokszor tudat alatt is – vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik kisebb-nagyobb arcszőrzettel rendelkeznek, ugyanis ez egyrészt szexi, másrészt sokkal több mondanivalója is van.

Az erősebbik nem azon képviselői, akik dús borostával, vagy nagyobb szakállal rendelkeznek, bizony igazán sármosak, ugyanakkor erőt és biztonságot sugallnak, ami rettentően vonzó. Ezen felül pedig van még egy nagyon előnyös tulajdonsága a szakállnak: jótékonyan eltakarhat olyan hibákat is, melyek feltűnőek lennének az arcon, és ez akár az öregedés jeleire is vonatkozhat.

hajátültetés szakállbeültetés szakáll borosta arcszőrzet férfias sárm vonzó Kit Harington Trónok harca sorozat színész

Világszerte kedvelt és itthon is sokak által követett sorozat a Trónok harca, melynek egyik főhőséért nők milliói olvadoznak. Az igazán szívdöglesztő John Snow-t alakító Kit Harington az egyik legnagyszerűbb példa arra, hogy mekkora változást okozhat egy szakáll. Egyszerűen elképesztő, mennyivel férfiasabb és vonzóbb a színész dús arcszőrzettel.

Nagyon sokan szembesülnek azonban azzal problémával, hogy akármennyire is szeretnének szakállat hordani, mégsem tehetik meg, vagy ha meg is teszik, akkor nem azt az eredményt érik el vele, amit kigondoltak. A gyér, hiányos szakáll ugyanis pont az ellentétét képes kiváltani annak, amit eredetileg el akartunk volna érni vele. Sajnos nem mutat jól, és egyáltalán nem férfias.

A gyérnek és hiányosnak mutatkozó arcszőrzetre létezik megoldás, nem kell beletörődnünk abba, hogy sosem lehet dögös borostánk. A szakállbeültetés ugyanis tökéletes, dús eredményt ad, melynek segítségével igazán vonzó szakállunk lehet majd.

Az eljárás a hajátültetés technológiáját használja fel arra, hogy a hiányos részek saját donorterületeinken növekvő szőrszálakból legyenek elfedve, teljesen természetes eredményt produkálva ezzel. A beavatkozás után aztán már csak rajtunk múlik, milyen fazonú és hosszúságú arcszőrzetet szeretnénk viselni. Egy biztos, aki mindig is úgy érezte, hogy csupasz arca egyáltalán nem illik hozzá, és sokkal jobban mutatna egy kis borostával, annak a szakállbeültetés meghozza az áhított eredményt, és szakállal mindjárt más lesz az összkép!

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinka szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed