Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szakállal mindjárt más!

0 Komment

A borosta és a szakáll mindig is hódított azok körében, akik az igazán férfias oldalukat szeretik előtérbe helyezni. A hölgyek pedig kiváltképp – sokszor tudat alatt is – vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik kisebb-nagyobb arcszőrzettel rendelkeznek, ugyanis ez egyrészt szexi, másrészt sokkal több mondanivalója is van.

Az erősebbik nem azon képviselői, akik dús borostával, vagy nagyobb szakállal rendelkeznek, bizony igazán sármosak, ugyanakkor erőt és biztonságot sugallnak, ami rettentően vonzó. Ezen felül pedig van még egy nagyon előnyös tulajdonsága a szakállnak: jótékonyan eltakarhat olyan hibákat is, melyek feltűnőek lennének az arcon, és ez akár az öregedés jeleire is vonatkozhat.

hajátültetés szakállbeültetés szakáll borosta arcszőrzet férfias sárm vonzó Kit Harington Trónok harca sorozat színész

Világszerte kedvelt és itthon is sokak által követett sorozat a Trónok harca, melynek egyik főhőséért nők milliói olvadoznak. Az igazán szívdöglesztő John Snow-t alakító Kit Harington az egyik legnagyszerűbb példa arra, hogy mekkora változást okozhat egy szakáll. Egyszerűen elképesztő, mennyivel férfiasabb és vonzóbb a színész dús arcszőrzettel.

Nagyon sokan szembesülnek azonban azzal problémával, hogy akármennyire is szeretnének szakállat hordani, mégsem tehetik meg, vagy ha meg is teszik, akkor nem azt az eredményt érik el vele, amit kigondoltak. A gyér, hiányos szakáll ugyanis pont az ellentétét képes kiváltani annak, amit eredetileg el akartunk volna érni vele. Sajnos nem mutat jól, és egyáltalán nem férfias.

A gyérnek és hiányosnak mutatkozó arcszőrzetre létezik megoldás, nem kell beletörődnünk abba, hogy sosem lehet dögös borostánk. A szakállbeültetés ugyanis tökéletes, dús eredményt ad, melynek segítségével igazán vonzó szakállunk lehet majd.

Az eljárás a hajátültetés technológiáját használja fel arra, hogy a hiányos részek saját donorterületeinken növekvő szőrszálakból legyenek elfedve, teljesen természetes eredményt produkálva ezzel. A beavatkozás után aztán már csak rajtunk múlik, milyen fazonú és hosszúságú arcszőrzetet szeretnénk viselni. Egy biztos, aki mindig is úgy érezte, hogy csupasz arca egyáltalán nem illik hozzá, és sokkal jobban mutatna egy kis borostával, annak a szakállbeültetés meghozza az áhított eredményt, és szakállal mindjárt más lesz az összkép!

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinka szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

A haj szerepe a szexualitásban

0 Komment

Bár egyes afrikai törzsi kultúrákban azt tartják vonzónak mindkét nem esetében, ha teljesen kopaszra borotválják magukat, ez egy erős kivételnek számít. Általánosságban kijelenthető, hogy a hajzat igenis nagyon fontos szerepet tölt be a szexualitásban. Talán nem is gondolnánk elsőre, hogy mennyire.

Felmérések szerint a férfiak többsége ugyanolyan előkelő helyre teszi a női frizurát, mint például a mosolyt, vagy a hosszú lábakat, ha arról van szó, milyen részletekre figyelnek fel először, és mi indítja be a vonzalmat. Ráadásul a haj nem csak az első benyomáskor fontos, hanem a későbbiek folyamán is egyenesen főszerepet kaphat a szexualitás terén.

A férfiak többsége még mindig a hosszabb hajú nőket látja izgatóbbnak, a rövid haj sok esetben inkább eltereli a figyelmet, mintsem magára csalogatná azt. A hajzat látványa mellett pedig sok esetben érzéki élményt jelenthet a puha tincsek tapintása, összekócolása is.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary öröklött kopaszodás férfias frizura szexualitás hosszú haj vonzó külső

A nők terén ennél jóval megoszlóbbak a vélemények, már ami a férfias hajzatot illeti. Nagyon sokan ugyanis sármosnak tartják - ahogy előző cikkünkből is kiderült -, ha egy férfi kopasz. Viszont többen még mindig szeretnek beletúrni a dús és ápolt férfi frizurába.

Természetesen a vélemények egyéntől függőek, hiszen mindenkinek más tetszik, azonban egy biztos. A hajzatnak hatalmas szerepe van a szexualitásban, és ezzel együtt természetesen a párválasztásban is. Csak akkor fogunk tudni tetszeni a külvilágnak, ha saját stílusunknak és kinézetünknek megfelelően választjuk ki a frizuránkat is. Hiszen, ha mi elégedettek vagyunk, akkor egész kisugárzásunk pozitívan fog hatni.

Sajnos azonban akadnak olyan problémák, melyek meggátolnak ebben minket. A nők többségénél fellelhető, hogy az sosem elég jó, ami van. Azonban, míg az olyan gondokra, hogy egyenes helyett göndört, vagy szőke helyett barna frizurát szeretnénk, egyszerű megoldások vannak, addig sokszor szembekerülhetünk olyan problémákkal is, melyek már nem ilyen könnyen orvosolhatók.

A hajhullás egy nagyon komoly gond, melyet fontos minél hamarabb kezelni. Nőknél általában átmeneti ez a probléma, és a kiváltó okok megoldásával, illetve egyes kezelések segítségével visszaállítható a hajzat állapota. A férfiaknál azonban sajnos a legtöbb esetben öröklés okozza a kopaszodást, aminek vagy az elfogadás a megoldása, vagy a hajátültetés jelenthet biztos módot arra, hogy ne kelljen megválni a hajzattól, ha nem szeretnénk.   

Bővebben a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Vonzó vagy taszító?

0 Komment

Arra a kérdésre, hogy „milyen az igazi?” a legtöbben rávágják, hogy a legfontosabbak a belső értékek. Persze ez szép és jó, de sajnos amellett, hogy újra egy elcsépelt mondatot hallhatunk, ráadásul csak félig takarja az igazságot. Ugyanis egyszerűen képtelenség elmenni a külső mellett, hiszen elsőként ez az, ami megfoghat valakiben.

Akármennyire is az a legfontosabb, hogy jól érezzük valakivel magunkat, hogy legyen humora az illetőnek, vagy éppen, ha arra van szükségünk, akkor egy csendes és odaadó társra találjunk, akkor is legelőször csak a küllem alapján lesz valaki vonzó vagy sem. Míg nem ismerjük meg jobban, olyan apró részletekből próbálunk tájékozódni, mint például: hogyan hordja a haját, milyen színű a szeme, milyen a mosolya, vagy éppen rágja-e a körmét.

Pontosan ezért ijednek meg annyira a férfiak, amikor kopaszodni kezdenek, hiszen a hajzat az egyik legfontosabb eleme kinézetünknek. Az öregedés jelei pedig nyilvánvalóan csorbíthatnak az összképen - legalábbis azt hisszük -, az pedig egyenesen kétségbeejtő, ha valaki már fiatalabb korában búcsút kell, hogy intsen hajzatának.

A korán jött kopaszság a férfiak többségében elindít egy félelmet, miszerint soha többé nem lehetnek már annyira vonzóak, mint előtte. Valószínűleg éppen ezért nem is lehetnek azok, hiszen az egyik legtaszítóbb tulajdonság az, ha valaki teljes önbizalomhiánnyal küzd. A többség tekintetében ugyanis nem a kopaszsággal van a probléma, hanem azzal, hogy ezt nem tudja az adott illető elfogadni, és úgymond „viselni”.

Pedig a legtöbb nő szerint sokkal inkább taszító az, ha valaki rágja a körmeit, vagy esetleg sörhasat ereszt, nem beszélve az orrból vagy a fülekből kilógó szőrszálakról. Az ápoltság tehát sokkal fontosabb, de a legnagyobb hangsúlyt még mindig a magabiztosság és az önelfogadás kapja. A nők többsége akkor vonzódik egy férfihoz, ha úgy érzi, az biztos lábakon áll, és ezáltal biztonságérzetet ad hölgy társának is, ami talán a legvonzóbb lehet a gyengébbik nem számára.

Azt azonban nem várhatjuk el senkitől sem, hogy egy olyan változást elfogadjon, amivel nem tud azonosulni. Ugyanúgy, ahogy a sörhas kialakulása ellen, bizony a kopaszodás ellen is tehetünk már. Az öröklött jellegű kopaszodásra biztos megoldást nyújt a hajátültetés, melynek segítségével elfelejthetjük a gyér fejtetőt, és magabiztosságot sugározhatunk. A többi már tényleg csak a belsőnkön múlik!

 

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed