Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éliás Jr. nagy álma vált valóra

0 Komment

A HairHungary Klinika már eddig is számos hírességgel büszkélkedhetett azt a listát tekintve, mely folyamatos sikertörténetét övezi. A hajátültetés immár sokaknak nyújtott olyan segítséget, ami nem csak a frizurájuk tekintetében hozott változást, hanem bizony az életükben is.

eliás jr. hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary zenész híresség Szabó Imre álomMost egy újabb közismert személy, a híres zenész, Éliás Jr. kereste fel a Klinikát azzal, hogy egy jó ideje érlelődött vágyát megvalósíthassa. A következő sorokban arról olvashatunk, hogy tulajdonképpen mi is állt a hátterében annak, hogy a hajátültetést választotta:

A HairHungary jóvoltából valóra vált egy régóta dédelgetett álmom, hogy a 2017-es évet hajbeültetéssel fogom kezdeni.

Már elég korán, a huszas éveimben kezdett ritkulni a hajam. Fodrász dinasztiából származom, ezért amíg nem vettek fel a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, magam is fodrászként dolgoztam a zenélés mellett. Édesanyám, illetve a nagybátyám, Szabó Imre - aki egykor Európa-bajnok volt -  javasolta, hogy ne aggódjak, mert mire „nagy leszek”, már olyan korszerű technikákat alkalmaznak, hogy észre sem lehet majd venni a beavatkozást.”

Szerencsére a hajbeültetés mára már tényleg egy olyan forradalmian tökéletesített technika, melynek segítségével valóban észrevétlenül, teljesen természetes eredménnyel orvosolható a kopaszodás problémája. A döntés meghozataláról a zenész így fogalmaz:

„Gyakorlatilag 1999 óta kalapot hordok a színpadon és reményeim szerint a műtét után már akár fedetlen fővel is magabiztosabban állok ki a közönségem elé. A managerem jóvóltából ismerhettem meg a HairHungary-t és, ha már manapság ilyen korszerű eljárások léteznek, az embernek nem szabad elszalasztania a lehetőségeket.”

Mint minden beavatkozás előtt, az ember természetesen tele van kérdésekkel és félelmekkel, éppen ezért fontosak a műtétet megelőző, személyes találkozások azzal a személlyel, akinek aztán a kezébe adjuk sorsunkat – és frizuránkat.

„A műtétet végző doktor úrral, dr Simon Balázzsal történő konzultációk és a kötelezően elvégzendő előzetes vizsgálatok mind megnyugtattak, hogy minden rendben lesz a műtét során. Nincs mitől félnem. És igaza is lett. Minden várakozásomat felülmúlta a műtét napja.”

eliás jr. hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary zenész híresség Szabó Imre álom

A beavatkozás menetéről, valamint az azt követő, közvetlen időszakról így fogalmaz:

„Már a kora reggeli órákban elkezdték a hajhagymák eltávolítását, ami egyáltalán nem fájt. Szerencsére csak pár tűszúrást kellett kibírnom, ami az érzéstelenítéshez kellett. A doktor úr és csapata elképesztően profin, összehangoltan dolgoztak. Ennek hála, ebédszünet után már el is kezdődhetett a beültetés, és kora délután már haza is mehettem. Szerencsére a műtétet nagyon jól viselte a szervezetem, és az elkövetkezendő pár nap is zökkenőmentesen telt. Már most látszik, hogy milyen jól sikerült a műtét és nagyon tetszik az eredmény.”

Az biztos, hogy a hajátültetésnek köszönhetően Éliás Jr. legközelebb már olyan hajzattal léphet majd színpadra, melyről régóta álmodozott.

A Klinikáról, valamint a hajhullás okairól és a hajátültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Sört, de másképp

0 Komment

Az egész ország futballlázban ég napjainkban, és nem csak emiatt, hanem a hőmérőben egyre feljebb futó szál miatt is több sört iszunk, mint amennyit szoktunk. Ternészetes, hogy ez a kesernyés, hideg ital a legjobb hűsítők egyike ilyenkor, de míg a férfiak a focinézés közben legurítanak pár pohárral, a hölgyek másképp is felhasználhatják.

A nyári meleg leginkább kiszárítja hajzatunkat, és nem csak a napfény okoz problémákat, hanem a fejbőr gyakori izzadása, a mindennapi hajmosás ilyen esetkeben, illetve a klóros víz sem tesz jót hajszálaink szerkezetének. Frizuránk ilyenkor könnyen elveszíti fényét, és hamar töredezett lesz.

Tökéletes gyógyír a száraz, töredezett hajzatra, ha összekeverünk két deciliternyi sört egy tojás sárgájával, és ezzel masszírozzuk át egész fejünket, fejbőrünktől a hajszálak végéig. 5 perc elteltével már ki is moshatjuk pakolásunkat. Fontos, hogy ne használjunk ehhez se túl meleg, se túl hideg vizet, mindig maradjunk a langyosnál.

Sörös kencénktől pedig puha és fényes lesz frizuránk, emellett még a korpának is búcsút inthetünk, ha ez a probléma is felmerült előtte. Aki még egyszerűbb megoldásra vágyna, egyszerűen csak használjon sört az utolsó öblítés előtt hajmosáskor, az is csodákat tehet már hajzatunkkal.

Természetesen nem minden gondra jelentenek megoldást az effajta házi pakolások, de az biztos, hogy rengeteg nagyobb bajt megelőzhetünk, ha ügyelünk hajunk állapotára, és megfelelően ápoljuk mindig. Hiszen bármennyire is kis problémának tűnhet a szárazabb haj, a korpa vagy éppen a fénytelenség, bizony ezek mind előljárói lehetnek akár a hajhullásnak is.

Amikor már nagy a baj, sokkal nehezebb a hajzat állapotának visszaállítása, még akkor is, ha csak átmeneti hajhullásról beszélünk. A regenerálódás eltarthat akár fél évig is, és akkor sem biztos, hogy visszaáll teljesen a régi rend. Léteznek azonban olyan terápiák, melyek segítségünkre lehetnek ilyenkor, ilyen például a mezoterápia. Abban az esetben viszont, amikor öröklött jellegű kopaszodásról beszélünk, igazi segítséget csak a hajátültetés adhat. Szintén ez a legjobb megoldás akkor is, ha a kiváltó okok kezelése annyira későn történik, hogy már maradandó károk jelentkeznek.

Figyeljünk oda tehát hajzatunkra, és amíg csak a külső hatások érintik rosszul frizuránkat, tegyünk meg mindent az állapotáért. Ha ez már kevés, inkább kérjünk segítséget minél hamarabb!

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Drakula terápia hajátültetés után

0 Komment

Korábban megismerkedhettünk már azzal, hogy mit is jelent pontosan a „Drakula”, más néven PRP terápia. A névválasztás nem véletlen, hiszen itt arról van szó, hogy a saját vérplazmánk segít abban, hogy valamilyen pozitív változást érjünk el. Nem csak a hajzatunkkal kapcsolatban, hanem sok más részen lehet alkalmazni ezt a kezelést, de minket most kifejezetten a fejbőr érdekel.

Ahogy azt már megtudhattuk, a hajhullásnak rengeteg különböző oka lehet. Vannak olyan esetek, amikor a hajszálak csak meggyengülnek, elvékonyodnak egyes hatások következtében, és ezért kezdenek el kihullani. Ilyenkor is segítségünkre lehet már önmagában a PRP terápia, de nem csak ezen esetekben érdemes alkalmazni.

A legnagyobb segítséget jelentheti ugyanis a hajátültetés utáni Drakula kezelés, hiszen rengeteg pozitív változást idéz elő. Sokkal gyorsabban gyógyul a fejbőr, kevésbé lesz érzékeny a műtéti terület, a bőrpír is hamarabb halványul a beavatkozás után és a beültetett hajhagymák is gyorsabban fognak regenerálódni.

E mellett természetesen a megmaradt, de vékonyabb hajszálakat is erősíteni fogja a kezelés, így sokkal hamarabb fogjuk elérni azt az eredményt, melyért egyáltalán tű alá feküdtünk, és ezáltal annak is előbb jön el az ideje, hogy kimerészkedjünk újra a mindennapokba.

Hatalmas előnyt jelent tehát, ha valaki a hajbeültetés mellett ezt a terápiát is igénybe veszi, és sokkal gyorsabban lesz túl ezen az időszakon. Ráadásul a kezelés teljesen mentes mind mellékhatásoktól, mind pedig allergiás reakcióktól, mely igencsak megnyugtató.

Ahogy minden beavatkozástól, a hajátültetéstől is tartanak az emberek, ami nem meglepő, hiszen akármennyire is gyarapszik az eljáráson átesett páciensek száma, még mindig nem mindenki ismeri ezt a végleges eredményt adó lehetőséget. Éppen ezért fontos a tájékozódás. A HairHungary Klinika már rengeteg kopaszodónak adta vissza nem csak a reményt, hanem a régi frizuráját is, illetve mindezt sok esetben még gyorsabbá is tette a Drakula terápiával. Minderről olvashatunk, ha szemezgetünk a műtéten átesett páciensek által vezetett blogokból, ami könnyebbséget és persze válaszokat is ad még felmerülő kételyeinkre.   

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Sebestyén Balázs új frizurája

0 Komment

Már sokan láthatták a hétvégi műsorában új hajával a műsorvezetőt, ami nem kis döbbenetet váltott ki az emberekből. Ugyan előtte hallhattunk már róla, hogy ez be fog következni, hiszen mindenféle úton-módon terjengett a hír, hogy egy fogadás elvesztése miatt meg kell válnia a mindig tökéletesen belőtt frizurájától.

Az új hajzatot ugyan sokáig rejtegette még különböző sapkák segítségével, de aztán végre bevállalta új kinézetét, és az egész ország láthatta alig egy centis frizuráját. Az eredmény sokakat sokkolt, azonban be kell vallani, a fiatal műsorvezetőnek ez is jól áll. Akár öt évet is letagadhatna most új külsejével, és egyáltalán nem lett taszító a végeredmény.

Persze, amikor felröppent a hír, hogy le kell majd vágatnia haját, megszerkesztették a képet, hogy milyen is lenne teljesen kopaszon. Na, az már nem biztos, hogy tetszene bárkinek is, ugyanis a teljesen tar fejtető nem állna túl jól Balázsnak. Ezért, ha bármikor utolérné a kopaszodás réme, akkor jobban tenné, ha megoldást keresne rá.

A kopaszság nagyon sokakat érint, és sajnos már elég fiatal korban is. A férfiak többségének életét a genetikailag örökölhető kopaszodás nehezíti meg, melyre ráadásul nem létezik olyan gyógyszer vagy kezelés, ami ezt visszafordíthatná, maximum csak lassítani lehet a folyamatot egyes esetekben. Egyetlen segítség jöhet szóba ilyenkor, méghozzá a hajátültetés.

Az eljárás során a tarkótáji donorterületekről nyernek ki hajszálakat, melyek aztán azokra a helyekre lesznek beültetve, melyek csak gyér hajzattal rendelkeznek, vagy akár teljesen kopaszok. Az átültetés után pedig nem kell újabb hajhullástól tartanunk, hiszen ezek a hajszálak már nem fognak kihullani.

Mivel nem mindenkinek áll jól a kopaszság, nagyon fontos kérdés, hogy belevágjunk-e a hajátültetésbe vagy ne. Ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, az bizony minden másra is ki fog hatni, és gondok lehetnek akár az önértékelésünkkel is. Éppen ezért, ha valaki nem tudja elfogadni magát kopaszon, az ne is tegye! Válassza inkább a hajátültetés által kínált biztos és végleges megoldást.

Források:

1. kép: https://www.facebook.com/MorningShow.hu/photos/pb.103418959699124.-2207520000.1450702892./1019804194727258/?type=3&theater

2. kép: http://ripost.hu/cikk-leborotvaltatja-a-hajat-sebestyen-balazs

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Betegségek sortüzében

0 Komment

A téli időszak rejti magában a legtöbb olyan veszélyhelyzetet, ami betegséget idéz elő. A kinti hideg levegő, a meleg holmik okozta leizzadás, illetve az amúgy is sok beteggel történő érintkezések egyvelege bizony nehezen kivédhető. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ilyenkor még inkább vigyázzunk magunkra!

Egy egyszerű megfázás is le tudja dönteni a lábáról az embert, de mi van akkor, ha valami komolyabb vírust kapunk el? Bizony a szervezetünk ilyenkor nagymértékben legyengül, és sajnos olyan velejárókkal is számolnunk kell, aminek eleinte azt hisszük, semmi köze nem lehet betegségünkhöz.

Ilyenkor a legtöbb nyavalya magas lázzal jár. Nagyon sokan vannak úgy vele, hogy először próbálják tűrni ezt az állapotot, hiszen, mint tudjuk, ilyenkor a szervezet küzd a kórokozók ellen. Nincs is ezzel baj, de óvatosan kell kezelnünk, hiszen, ha huzamosabb ideig fennáll a magas láz, az sajnos károkat okozhat az egyébként problémamentes részeinél is szervezetünknek.

Illetve, amennyiben hiába próbálkozunk csillapítani lázunkat, mégis az egekbe szökik lázmérőnk mutatója, akkor minél hamarabb szólnunk kell orvosnak, hiszen ilyen esetekben injekció is kellhet. A magas láz sajnos olyan mellékhatást is eredményezhet, mint például a hajhullás. Mivel nagyon le van gyengítve szervezetünk, emellett pedig ádáz küzdelmet vív a betegséggel, ezért mindenhonnan elveszi az energiát ehhez. A hajzat állapotának romlása és gyérülése esetén pedig még inkább ront a helyzeten a sok beszedett gyógyszer.

Próbáljunk tehát odafigyelni, kerülni a beteg embereket, sok vitamint juttatni szervezetünkbe, és minél ésszerűbben öltözködni a nagy hidegekben. Így talán megelőzhetjük a bajt, és nem kell félnünk, hogy a karácsonyt majd ágyban kell töltenünk.

A láz okozta hajhullás persze csak átmeneti, és megszűnik, amint meggyógyul szervezetünk. Ugyan az eltart egy ideig, hogy regenerálódjon frizuránk, ezért nem árt, ha erre mi is rásegítünk egy kis hajápolással. Persze hajhullás más okokból is jelentkezhet, így figyelemmel kell kísérnünk a hajzat javulását. Ha ez nem következik be, akkor más lehet a baj, és fontos kivizsgáltatni. Ma már minden hajzattal kapcsolatos problémára akad megoldás, még az öröklött kopaszodásra is, hiszen a hajátültetés azok gondját is megoldja, akiknél már nem segítenek a különböző készítmények és gyógyszerek.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed